Keresés

Budapest Film

2007. január 31., szerda 1:21
Épp a két film között vetített előzetesek igérkeznek a legnagyobb poénnak, ezzel megölnék Tarantino és Rodriguez eredeti elképzelését. Grindhouse-t kéretik egyben leadni!!!
0
2007. január 31., szerda 1:16
A Budapest Film a Grindhouse című filmet két részben akarja moziban bemutatni, másfél hónap különbséggel. Írtam nekik e-mailt, hogy ugyan ne csináljanak már ilyen csacsiságot, ne szúrjanak ki velünk. Szerintem tegyük meg minél többen, hátha lesz eredménye.
0
2007. január 29., hétfő 16:35
A Hangalámondásoknál hogyan tudja a BuFi elérni a "jog-tulajdonost  aki anno rámondta. :-))) Az ő engedélyük nem kell? :))

Akkor van esély a Rémálomra eredeti szinkronnal? Vki azt mondta nem, mert a lemez nem itthon hanem kint készül mivel NEW LINE-os.
0
2007. január 22., hétfő 15:21
sztem palacsinta az más tészta :)
eleve beteg elme :)
0
2007. január 22., hétfő 7:08
:-))
0
2007. január 22., hétfő 0:38
De ha mar tenyleg csak a helyesirasi hibakkal akartok foglalkozni, akkor vegyetek eszre mindent. Sokan fogalmaznak es ragoznak erdekesen ezen a forumon. Bar en egy szot se szolhatok az ekezetek hianya miatt.
0
2007. január 21., vasárnap 8:33
hát ja.
0
2007. január 20., szombat 22:12
A lesz-t egy sz-szel írják.
0
2007. január 20., szombat 21:28
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 20., szombat 19:45
Tisztelt Budapest film!
Érdeklődnék,hogy a New Line filmek között várható- e mostanában a Dark City?
Válaszukat előre is köszönöm!
0
2007. január 20., szombat 19:28
Köszönöm!
0
2007. január 20., szombat 16:27
Szia!

Meglestem 2 DVD lejátszómba, egyiknél se esik szét a kép. 12. jelenetnél.
Sony DVP-NS400D
Sony DVP-NS32

Tehát nállam jó a film.
0
2007. január 20., szombat 16:21
Okés meglesem pilla.
0
2007. január 20., szombat 16:13
Akkor ebből valszeg csere lesz...

Azért megnézed nekem, hogy tényleg jó-e? nem mindegyik lwjátszóban jelentkezik ugyanúgy a hiba, van amelyikben csak egy csík van a kép közepén.

Köszi!
0
2007. január 20., szombat 16:03
Szia!

Nem vettem észre, hogy szétesik a kép. Szerintem akkor nekem jó :-)

"Jackson, pont olyan vagy mint egy Jackson" :-D
0
2007. január 20., szombat 15:52
Kérdés azokhoz, akiknek megvan a Véres játék DVD:

49:40-nél, amikor Ray Jackson átadja a fejével széttört téglát a bizottsági tagnak, a képváltásnál nálatok nem esik szét a kép egy pillanatra?

Az enyémen sajna igen, az összes lejátszónkban teszteltem, mindegyikben hibás a jelenet.

Meg az Időzsaru trailere is a vége felé megáll, a gép CRC hibát ír ki.

Kérdésem, hogy csak az enyém ilyen, vagy mindenkié?

Köszi!
0
2007. január 19., péntek 21:37
JA, lehet egy olyanra vevő lennék, mert a filmeket nem láttam, egyszer valamelyik részből kb 10 percet és akkor már sokat mondtam.
Szóval én kíváncsi vagyok a Freddy-s filmekre.
0
2007. január 19., péntek 21:28
Inkább a kint is megjelent csodaszép digipack-ot (is) kellene erőltetni! ;-)
0
2007. január 19., péntek 21:23
ha a Budapestfilmnek kell a Rémálom az elm utcában filmek régi vicos szinkronja szívesen elküldöm nekik kölcsönbe a kazettákat. Szerintem az első három rész szinkronja jó minőségű. A negyediket majd eldöntik. Nehogy ezen múljon a dvd-n a régi szinkronok :)

0
2007. január 19., péntek 21:21
Még annyit, hogy Extra változat? Ezekből? Odakint is fapados mindegyik film. :)))
0
2007. január 19., péntek 21:19
Bosszúvágy 4-hez van hangalámondásom, ha kell nekik... :)))

De komolyan!

Amúgy ma beújítottam a Véres játékot, ezzel a kiadvánnyal minden rendben van, anamorf kép 1.85:1-ben, nem NTSC-konvertált a kép, hanem valós PAL rendszerű, angol stereo hang (ezúttal nincs felcserélve a két csatorna), régi és új mono szinkron, magyar felirat. :)))

Bár a film legeslegelején, a Cannon logó után van egy apró képhiba, de nem túlzottan zavaró.

Előzetesként szerepl rajta a Hirtelen halál (remélem, ez már anamorf 2.35:1 lesz, angol 5.1-gyel), a Börtöncsapda, az Időzsaru (na, ennek a DVD-jét jól elkúrták), meg a Cyborg (ez is no comment, külföldön legalább 1.85:1 a képe, igaz, nem anamorf).

Remélem, a Bronsonok közül a Bosszúvágy 3-4-gyel kivárnak, a Sony/MGM most fogja kihozni Európában. Nem kéne újfent NTSC-PAL konverziót használni... :)))

Hajrá Akcióklasszikusok!
0
2007. január 19., péntek 21:00
Annyit tudok mondani,hogy a BuFi a régi szinkronok jogi oldalát elintézte.Innentől kezdve csak a kiadások várattak magukra.A probléma ott kezdődött,amint már írtam,hogy ezek a szinkronok elvesztek.
Jogutód még csak-csak:),de szinkron ohne.
Én is segítettem BuFinak pár szinkronnal.Sokan jól emlegették,h elég idős(15éves VHS-ek) szinkek ezek,minőségileg amit lehet kihoznak belőlük.

BuFi szerette volna a régi HANGALÁMONDÁSOS verziókat is rátenni extra gyanánt,de sajnos ez nem jött össze.Nem volt jelentkező,anno itt az Xpress-en is nyomtam be felhívást,aki tud adjon régi szinket,1 ember nem jelentkezett.:(

Szakaszvezető nem tom,hogy jön-e(valszeg igen),de a régi szinkron már ott van náluk(Szakácsi Sándor-Gáspár Sándor).

KLasszikus szinkron nálam alapból a RÉGI szinkron.1 kezemen megszámolom
azon eseteket,amikor az új szinkront jobbnak vagy közel olyan jónak találtam,mint a régit.:)

Amerikai Ninja sorozat úgy tudom a RÉGI szinkronokkal jön...
Említésre méltó még a Lőjj a vadászra! Dudikoff film,ennek nem tom,h van-e régi szinkje,azt meg végképp nem.h kiadják-e.

Akinek akad megjelenésre váró filmekhez régi VICO szinkje sztem írjon BuFinak.
Pl. Charles Bronson filmek(Bosszúvágy filmek, Murphy törvénye,Norrisól USA invázió,Terror és a Hős, Világ Urai...

Cannon filmekhez itt a link:
http://www.cannonfilms.com/films.html

3000ft-os árrol annyit,h tizedannyi ember venné meg dvdket,extra változat ide v. oda.Field jól megmondta,annyit nem ér Norris:D
Hiába van tele sok Cannon film hibával,máig lesem őket VHS-en,ami nem jött ki,mert a kiváló magyar szinkron miatt szerettem meg ezen filmeket.
Idén csak kijön mind!:)
0
2007. január 19., péntek 17:08
Sajnos kevés alkalommal készül manapság az eredetinél jobb vagy azzal egyenértékû szinkron.
Játszd újra Sam! Itt már nem Zana,hanem Kern a magyar hang.Esetleg még néhány Dunás szinkron.
0
2007. január 19., péntek 13:53
Én pl. szinkron párti vagyok. Legtöbb film amit megveszek szinkronos. Sokat számít nállam, hogy eredeti vagy új szinkron. Eredeti nyelven nem nézek sok filmet és becsülöm a BuFi-t, hogy megpróbálja a régi szinkronokat beszerezni.
remélem hamarosan jön az Amerikai Ninja szinkronos verzió :-)
0
2007. január 19., péntek 12:34
Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy harcolták ki, hogy felkerüljenek a régi magyar hangok, ezt csak a BuFi tudja.
0