Annyit tudok mondani,hogy a BuFi a régi szinkronok jogi oldalát elintézte.Innentől kezdve csak a kiadások várattak magukra.A probléma ott kezdődött,amint már írtam,hogy ezek a szinkronok elvesztek.
Jogutód még csak-csak:),de szinkron ohne.
Én is segítettem BuFinak pár szinkronnal.Sokan jól emlegették,h elég idős(15éves VHS-ek) szinkek ezek,minőségileg amit lehet kihoznak belőlük.
BuFi szerette volna a régi HANGALÁMONDÁSOS verziókat is rátenni extra gyanánt,de sajnos ez nem jött össze.Nem volt jelentkező,anno itt az Xpress-en is nyomtam be felhívást,aki tud adjon régi szinket,1 ember nem jelentkezett.:(
Szakaszvezető nem tom,hogy jön-e(valszeg igen),de a régi szinkron már ott van náluk(Szakácsi Sándor-Gáspár Sándor).
KLasszikus szinkron nálam alapból a RÉGI szinkron.1 kezemen megszámolom
azon eseteket,amikor az új szinkront jobbnak vagy közel olyan jónak találtam,mint a régit.:)
Amerikai Ninja sorozat úgy tudom a RÉGI szinkronokkal jön...
Említésre méltó még a Lőjj a vadászra! Dudikoff film,ennek nem tom,h van-e régi szinkje,azt meg végképp nem.h kiadják-e.
Akinek akad megjelenésre váró filmekhez régi VICO szinkje sztem írjon BuFinak.
Pl. Charles Bronson filmek(Bosszúvágy filmek, Murphy törvénye,Norrisól USA invázió,Terror és a Hős, Világ Urai...
Cannon filmekhez itt a link:
http://www.cannonfilms.com/films.html
3000ft-os árrol annyit,h tizedannyi ember venné meg dvdket,extra változat ide v. oda.Field jól megmondta,annyit nem ér Norris:D
Hiába van tele sok Cannon film hibával,máig lesem őket VHS-en,ami nem jött ki,mert a kiváló magyar szinkron miatt szerettem meg ezen filmeket.
Idén csak kijön mind!:)