Keresés

Budapest Film

2010. március 2., kedd 14:06
Kedves csabaga!

Nem tervezzük kiadni.
0
2010. március 2., kedd 14:05
Kedves Rainbow!

A decemberi filmekhez készültek talpak, a sorszámok a következőek:
Szerelem második látásra 078
Kegyetlen báj 079
Két szerető 080
Papírrepülők 081
Államok kontra John Lennon 008
Galócza 016

Ha küld egy mailt a videoinfo@budapestfilm.hu, akkor szívesen átküldöm egy xls. fájlban a címeket.
0
2010. március 2., kedd 13:49
Kedves vape!

Várhatóan az év második felében tudjuk kiadni a filmet. Specifikációink még nincsenek a kiadványról.
0
2010. március 1., hétfő 18:45
Azért megvárom a kiadó válaszát...
Gondolom tudod,a sorozat azért egy kicsit más dolog.Még mindig jobb,mint ugyanazt a filmet kiadni újra és újra...

Most,hogy megvagy,javaslom nézzél oda Kettős játék dvdvextra cikkre-fórumra,ha az még annak nevezhető...
0
2010. március 1., hétfő 17:30
ez elég nagy marhaság lenne, miután már a mozis és rendezői változat is elárasztotta a piacot, az utolsó darabok pedig már 490 Ft-ért se kellettek senkinek se.
0
2010. március 1., hétfő 17:10
T. Kiadó!

A Das Boot tévésorozatot(6x50 perc) nem tervezitek kiadni?
0
2010. március 1., hétfő 16:57
Látatlanban engem sem vonz mind, és jópár így is megvan, de ha lehetne kapni a többit, akkor egy-két sötét lónak azért adnék esélyt, hogy teljes legyen a kollekció.
most posts by TM
0
2010. március 1., hétfő 16:36
Én sem arra utazom, hogy minden meglegyen, viszont amit megveszek, azt szeretném, ha beillene a kollekcióba a polcra, vagyis nemcsak a gerincére írt felirattal hírdetné, hogy a sorozat része. Ezért állok értetlenül és egyben nemtetszéssel a decemberi mezítlábazás előtt.
0
2010. március 1., hétfő 15:07
Engem csak a tartalom érdekel, így aztán a dizájn-nal nem foglalkozom. No és persze közel sem vonz a sorozat összes eddig kiadott filmje, már csak ezért sem gyűjtöm magát a sorozatot.
0
2010. március 1., hétfő 14:59
Nekem csak a Manderlay meg a  Főfönök kellene, de azok jól eltűntek.
0
2010. március 1., hétfő 14:44
Még most sem mondanék le róla, hogy összegyűjtsem mindet, de ilyen kiszámíthatatlan terjesztéssel és dizájnnal elijeszt tőle a kiadó.
most posts by TM
0
2010. március 1., hétfő 14:32
Engem picit az zavar a kultúrsokkal, hogy egy-két film olyan hamar joglejáratos lett, hogy meg sem tudtam venni:(
0
2010. március 1., hétfő 13:21
Kedves BuFi!

Valahol, valamikor lesz alkalom arra, hogy a Kultúrsokk sorozat körüli furcsaságokat tisztázzuk/tisztázzátok? Eleinte csak a számozással volt gond - több kiadvány kapta ugyanazt a számot -, de a decemberi megjelenéseknél már a sokak által amúgy nem szeretett "talpak" is eltüntek, azt hittem, örökre, de a mostani megjelenések ismét talpasak. Tudom én, hogy ez nem kellene, hogy ügy legyen, de a dvd-gyűjtő bolond egy állatfaj és az ilyeneken fenn tud akadni. Nekem egy film, ha Kultúrsokkos, akkor talpas, így az egyébként a sorozat részének titulált, de sem nem számozott, sem nem talpazott lemezeket nem is tudom a "csapat" részének tekinteni.
Mi a helyzet a sorozattal, a számozással és az elmaradt talpakkal? Tudnátok egy összesített listát írni arról, hogy pontosan mi a sorozat része és milyen számmal? Sajnos ez a honlapon sem található meg, mi itt anno megpróbáltuk, de egy hivatalosabb állásfoglalás nem lenne rossz.

Köszi!
0
2010. március 1., hétfő 13:04
T. BuFi!

Lehet volt már erről szó, de Ti hozzátok ki az Eden Lake-t DVD-n?

Ha eredeti képaránnyal, extrával jelenik meg idehaza, akkor nem venném meg a brit kiadást.

Köszi
0
2010. március 1., hétfő 13:02
T. BuFi!

Az August Rush speckóiról már lehet tudni valamit? Ugye az eredeti 2.35:1-es képpel adjátok ki és 5.1-es angol hanggal?

Köszi!
0
2010. március 1., hétfő 12:12
Kedves Lucas!

Sajnos nincsen előrelépés az ügyben.
0
2010. március 1., hétfő 12:10
Kedves Vic Flange!

Kiadtuk azokat a filmeket, amiket megvásároltunk a Universaltól, úgyhogy a közeljövőben nem várható újabb kiadvány.
0
2010. február 28., vasárnap 0:39
Azt lehet tudni, hogy melyik kiadóhoz került a film?
Köszi!
0
2010. február 27., szombat 22:44
Tisztelt BuFi! Nem szeretnék türelmetlen lenni, de már nagyon várom a Psycho-dobozt... Van előrehaladás az ügyben, "bedobozolhatják" tehát mind a négy részt? Nagyjából mikorra várható a megjelenés? Köszönöm!
0
2010. február 27., szombat 21:35
azok az Universal-ok a BUFI-tól jöttek azok egy csomagban voltak/vannak. valószinüleg már kimerült ez csomag.
0
2010. február 27., szombat 21:24
ez nem igaz. már elkeltek a jogok.
0
2010. február 27., szombat 21:10
T. BuFi!
Én anno annyira megörültem, annak, hogy Universal filmeket adtak ki, nem is rossz minőségben. Esetleg nem várható hogy ismét adjanak ki valami klassz kis Universal filmet?
Köszönöm.
Üdv!
0
2010. február 8., hétfő 20:15
Amerikában a Weinstein tesók(ex-Miramax)forgalmazzák a Martyrs-t, hazánkban viszont szabadok a Martyrs jogai úgy tudom. Magyarul, még egy kiadó sem vette meg a film jogait hazánkban.
0
2010. február 8., hétfő 19:07
Köszönöm a választ!
0
2010. február 8., hétfő 19:01
Kedves nightrace!

Sajnos még nem sikerült a film jogtulajdonosát megtalálunk, így egyelőre nem tervezzük.
0