Tisztelt Budapestfilm! Szomorúan olvasom, hogy a Hetedik továbbra sem jön. Az Amerikai história X-re sincs remény a közeljövőben? Ezt a két kiadványt nagyon sokan várják. Kaphatunk információt erről?
0
2007. december 19., szerda 10:57
668
Kedves Lacka!
Ha szériahiba, akkor a gyártó köteles újra legyártani és akkor cserélni is tudjuk egy jobbra. Arra kérném, hogy a probléma részletes leírását és a csere igényét küldje el írásban cégünknek a www.budapestfilm.hu oldalon, a kapcsolat menüpontban (házimozi téma) található üzenetküldő segítségével!
0
2007. december 19., szerda 10:31
1449
A "Sarkig tárt világ" nálam sem tökéletes. Nem éppen a "némafilmsége" okán (Igazából ezt nem is tudom, mire érted, talán gyenge a kép?), hanem azért, mert az első epizód képe végig szaggat, néhány tizedmásodperces ütemekben (de lehet, hogy ugyanarról beszélünk), ami főleg a képen átvonuló "középgyors" mozgásoknál zavaró (pl. motoros szán vagy biciklis elhúz előttünk stb.) Hogy mindez NTSC-átírásból fakad vagy nem, foglalmam sincs, de az utána következő részeknél ezt nem tapasztaltam. Mindenesetre a néző szemét rendkívüli módon igénybe veszi, és a végére egészen zaklatottá válik az ember, tapasztaltam. A látvány miatt is, meg azért is, mert mindez pénzbe került. Kimondottan jó néven vennék egy cserét! Kit lehet zaklatni? Ha szériahiba, akkor mire cserélik?
0
2007. december 19., szerda 10:30
668
Kedves o_peti!
Nem tapasztaltunk ilyen jellegű hibát és nem is váltottunk gyárat. Azt javaslom, hogy próbáljon egy újat kérni a vásárlás helyén vagy ha ott nem cserélik, akkor Mi ezt szívesen megtesszük. Ehhez annyit kérnék, hogy a www.budapestfilm.hu (kapcsolat / házimozi téma) oldalon küldjön üzenetetet nekünk, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.
0
2007. december 19., szerda 8:36
203
Tegnap volt alkalmam megnézni a Takeshies c. filmet. Hát, bizony jó néhány helyen fázisos a kép. Ez a második ilyen tapasztalatom a Budapest Film lemezeivel. A Sarkig tárt világot nem is tudtam megnézni mert némafilm minőségű volt. Summázom a kérdésem lényegét: volt-e valami változás a lemezgyártásban ( olcsóbb helyen készítik, más eljárás, stb. )?
0
2007. december 15., szombat 10:36
3025
Teljesen egyetértek értek veled Frank. :)
0
2007. december 15., szombat 4:23
25
Nekem semmi kötődésem nincs a BuFi-hez, viszont a teljesítményt el kell ismerni. Így azokhoz csatlakozom, akik gratulálnak a BuFi idei remek kiadványaikhoz, s értékelik az ügyfelekkel való kapcsolattartás mikéntjét. Ide sorolom azt a gesztust is, hogy ingyen kaphattunk tőlük gyűjtődobozt a korábban megvett Csengetett mylord DVD-khez. A magam részéről kiváncsian várom a jövő évi kiadványokat.
0
2007. december 13., csütörtök 22:26
84
Köszönöm a választ, nagyon jó hír!
0
2007. december 13., csütörtök 22:25
123
:)
0
2007. december 13., csütörtök 21:51
7252
Szomorúan olvastam, hogy egy darabig még nem lesz SE7EN. Azt azonban remélem, hogy ettől majd RÉMÁLMAIM lesznek, mondjuk úgy 7 és szép digipack-os kiszerelésben érkeznek majd... csak hogy lapozgathassam, mint a REMÉNY-t, ami utóljára hal meg, ugye! ;-)
0
2007. december 13., csütörtök 21:48
7252
Te vagy a vásárló, a pici karc is karc. Ha nem zavar valakit, az rendben van, de ha másvalakit meg igen, akkor cserélteti - ennyi az egész. Mindig ellenerőrizd a korongokat!
0
2007. december 13., csütörtök 21:11
123
Nekem főleg a tok karcos+ragasztós. De mondhatják, hogy például a táskámban karcolódott meg. A lemezek szinte tökéletes állapotban vannak. Az én szemem az is szúrja, ha pici karc van rajta, de lehet azzal nem foglalkoznak, ha egyből vittem volna cserére akkor sem.Ezután majd helyszínen ellenőrzöm. Na nem offolok tovább.
0
2007. december 13., csütörtök 21:06
174
a Lynch-fanok nevében -> digipackot az Inland Empire-höz is! (please!)
0
2007. december 13., csütörtök 20:12
7252
...Remény Rabjai-ért és a ... => most vettem csak észre, hogy innen valahogy kimaradt a Piaf-digi és túl sok az "és a"! :-/Tegnap hazahoztam őket, nem találok szavakat:hibátlan kiadványok, kifogástalanok mind külsőleg, mind tartalmilag. Nekem szerencsém volt, az én kiadványaim teljesen karc, ujjlenyomat és ragasztómaradvány-mentesek! ;-)
0
2007. december 13., csütörtök 20:08
7252
Fizetés után is fel lehet! Odasétálsz a vevőszolgálati pulthoz, kibontod és lecsekkolod a korongokat. Az a lényeg, hogy ezt rögtön a vásárláskor, ill. utána tedd meg, mert hiába vinnéd vissza, hogy karcosak, ujjlenyomatosak voltak, ki hinné el Neked? Pont, hogy az MM nem szokott kukacoskodni, azonnal cserélik - már ha van nekik belőle. ;-)
0
2007. december 13., csütörtök 19:32
123
ezt nem is tudtam...ezután így járok el. a mostanit meg megpróbálom kicseréltetni. köszönöm a tanácsokat:)
0
2007. december 13., csütörtök 18:47
88
A MediaMarktban a fizetés előtt fel lehet bontatni a lemezeket. A karcos lemezeket küldik vissza a kiadónak.
0
2007. december 13., csütörtök 18:27
553
A Media Markt álltalában azonnnal cserélni szokot nyugotan viheted oda is.
0
2007. december 13., csütörtök 17:25
6925
Szerintem oda vigyed vissza,ahol vetted.Cserélniük kell!
0
2007. december 12., szerda 21:53
123
Kedves Bufi! Köszönöm a gyors reagálást. Értem én, hogy lehetetlen leellenőrizni, csak az fáj, hogy mindegyikből nekem jutott a hibás:) A Media-Markt nem hiszem, hogy foglalkozna velem. Viszont Önöket lehet felkeresem, amennyiben Budapestre visz az utam, még az ünnepek előtt.
0
2007. december 12., szerda 17:52
668
Kedves okidoki!
Az 1408 DVD megjelenésének csak az ára lesz "fapados", a kiadása nem... :-)
0
2007. december 12., szerda 17:52
668
Kedves putjo!
Jövőre számos ázsiai filmmel szeretnénk meglepni a vásárlóinkat. Ezeke között ott van az I m cyborg is. Moziforgalmazásba várhatóan nem fog bekerülni (vagy ha igen, akkor csak egy limitált kópiaszámmal). A DVD megjelenést igényes csomagolással és számos extrával szeretnénk kiadni.
0
2007. december 12., szerda 14:19
866
Tisztelt Budapestfilm ! A 1408 című Sethen King horror fapados kiadásban jelenik meg vagy lesznek hozzá extrák is ?
0
2007. december 12., szerda 14:03
84
Kedves Budapest Film, nagyon örülök a Taxidermia és a Host megjelenésének is. Az I m a Cyborg, but that s OK c. film moziforgalmazásba is fog kerülni, vagy csak dvd-n jön ki? Ennél a filmnél is lehet számítani extra kiadásra?
0
2007. december 12., szerda 13:41
668
Tisztelt nightrace!
A Host megejelenését 2008 tavaszára tervezzük. Szeretnénk egy extrás változat kiadni, de ez még nagyban függ attól, hogy a jogtulajdonos milyen anyagokat tud biztosítani.