Tisztelt Budapest Film! A Gazdatest megjelenéséről lehet már tudni valamit? Ha igen, kb mikorra várható? Egy vagy kétlemezes kiadás lesz?
0
2007. december 12., szerda 13:16
6697
Köszönöm a választ, remélem azért a He7edik helyzete is rendeződik s örülök, hogy több kiadvány is extra kiszerelést kap :)
0
2007. december 12., szerda 13:05
668
Kedves Lord Picard!
2008-ban több kiadványunk is lesz ami digipakot illetve speciális csomagolást fog kapni. Amit már biztosan tudunk, az a februárban megjelenő Terrorbolygó és Taxidermia (a kétlemezes változatok). A Hetedikről megejelenésével kapcsolatban nincsen információnk és úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem is lesznek.
0
2007. december 12., szerda 12:57
6697
Tisztelt BudapestFilm! Örvendetes, hogy a Grindhouse: Terrorbolygó is két féle verzióban fog megjelenni, mint QT filmje. Azt már lehet tudni, hogy jövőre még milyen filmek kapnak digipack-ot? Illetve a He7edik c. film várható jövőre s lehet reményedni nála is digipack-ban? Legalább olyan régóta és körül rajongott film, mint a kíváló A remény rabjai. Köszönöm előre is a választ.
0
2007. december 12., szerda 12:29
668
Tisztelt Lacka!
A sorozat várhatóan tavasszal fog megjelenni DVD-n (természetesen Végvári Tamás szinkronnal). Egyébként a sorozatból készült egy mozifilm változat is, ami terveink szerint májusban kerül a mozikba.
0
2007. december 12., szerda 10:48
1449
Tisztelt Budapest Film!
Van-e már arra konkrét esély, időpont, hogy a "Bolygónk, a Föld" itthon is megjelenjen a tévében is "vetített", szokásos Végvári Tamás-szinkronnal? Válaszukat előre is köszönöm (szerintem többek nevében)!
0
2007. december 12., szerda 10:26
668
Kedves osi!
Sajnos nincsen módunk arra, hogy a teljes gyártott mennyiséget egyesével átnézzük. Azért készítettünk (véleményem szerint) kiemelkedő minőségű kiadást, hogy a vásárlóinknak örömet szerezzünk, így természetesen a sérült terméket szívesen kicseréljük egy hibátlan példányra (ha ezt az eladóhely nem teszi meg). Ehhez annyit szeretnék kérni, hogy a www.budapestfilm.hu oldalon keresztűl írjon nekünk (Házimozi téma megjelölésével) és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
0
2007. december 12., szerda 9:14
123
Kedves BuFi!A második remény rabjai példányom (ajándékba vettem!) is tele van karcokkal, ragasztópacákkal. Van egyáltalán hibátlan példány? Anno az apocalypto-t is ragasztófolttal kaptam. Ha már ilyen remek beltartalommal rendelkező kiadásokat hoztok össze, ilyen piti dolgokra figyelhetnétek jobban is. A csomagolóknak/tokot legyártóknak üzenem, hogy szintén küllemhibás ajándékokat kívánok nekik karácsonyra a fa alá!!! :) ja és ha vesznek új autót, legyen összekarcolva (használni azt is lehet majd, mint az én lemezeimet, de ugyanúgy csúnya lesz)
0
2007. december 3., hétfő 12:20
14599
Hi testvérem!Olvasd el ezt, kis ismeretterjesztés:http://en.wikipedia.org/wiki/Super_35
0
2007. december 3., hétfő 11:52
2419
NEM 45, HANEM NÉGY-ÖTMILLIÓ FORINTÉRT!!!! SORRY
0
2007. december 3., hétfő 11:51
2419
Ha már itt tartunk, akkor ezen a téren is a forradalom küszöbén vagyunk. Az Oakley kifejlesztette a "Red" modell-t, amely 4K-s FELBONTÁST TUD!!!!!!!! Ez akármelyik kamerának legalább a háromszorosát tudja, és tudod mi a vicc bene? HOGY DIGITÁLIS!!!!!!!!Üveggolyókért, kb 45 millió Forintért lehet majd kapni. Olyan képe van, hogy mikor Toro bá tesztelte a Hellboy forgatásán, erősen elgondolkozott azon, hogy miért nem vártak egy évet a forgatással, pedig a forgatáson a spanja, Navarro kamerái dolgoztak.
0
2007. december 3., hétfő 11:47
2419
Hi Mikey!
Csak Super 8-as van, super 35 nincs. A 35 mm-es nagytesója a 70-es, de az annyira drága, hogy csak néhány cucc készült azzal, pl BARAKA. Reméljük egyébként, hogy leszoknak a képcsonkításról, mert rohadtul dühítő...
0
2007. december 3., hétfő 11:38
14599
Na ja, mivel Super 35-ben forgatták. De akkor sem eredeti képaránnyal jött ki...
0
2007. december 3., hétfő 10:03
9368
A Grindhouse nem csonkítás volt, hanem plasztikai ciciműtét...
0
2007. december 3., hétfő 9:56
14599
Pl.:Grindhouse (Death Proof)Assault On Precinct 13 (1976)TMNT (2007)Thank You For Smoking (2006)Most ennyi jutott eszembe.
0
2007. december 2., vasárnap 23:17
9368
Vagy inkább egy Se7en-el...
0
2007. december 2., vasárnap 22:02
7252
Most melyik film(ek)ről is beszélsz?
0
2007. december 2., vasárnap 21:50
14599
Már csak az lenne ennél is jobb, ha végre leszoknának a filmek képarányának csonkításáról...
0
2007. december 2., vasárnap 21:47
7252
BuFi, ismét csak azt tudom mondani Nektek, hogy le a kalappal! Bár én még csak most hoztam haza a Grindhouse - Halálbiztos digipack-ot és a Remény Rabjai-ért és a csak a jövő héten megyek, de amit produkáltatok, az nem semmi! Nem elég, hogy itt olvastátok/olvassátok a hozzászólásokat, mindegyikre válaszoltok, megpróbáltok segíteni nekünk. De hogy még a sok rinyálást is végigböngésztétek és hoztatok egy nem mindennapi döntést:van egy egylemezes kiadás, egy kétlemezes feknivel és egy digipack is. Így tényleg mindenki megtalálhatja magának a megfelelő formát és egy szó sem érheti (érhetné!) a ház elejét! Ehelyett mi van? A Remény Rabjai digipack színével vannak elfoglalva egyesek ahelyett, hogy összetennék a kezüket és hálát rebegnének az ég felé, hogy ilyen formában kiadtátok. Remélem, hogy ez a sok szarság nem vette el a kedveteket (nagyon) és a jövőben is lesznek hasonlóan igényes kiadások. Kezdhetnétek a jövő évet mindjárt a 7 lemezes Rémálom-digivel! ;-)
0
2007. december 2., vasárnap 21:14
310
Köszi Dömi :-)
0
2007. december 2., vasárnap 16:49
19960
Legutobbi megkeresésemre ugyanerre a kérdésemre a következö választ kaptam. CSI 3.évad 2008. első félév. CSI Miami és a CSI NY egyelöre nem várható.
0
2007. december 2., vasárnap 16:11
310
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor várható a Helyszínelők 3. évad? És mikor várható a CSI Miami és CSI New York? :-) Köszönöm előre is a választ.
0
2007. december 2., vasárnap 15:31
1237
Hi! Megkérdezhetem, hogy a Planet Terror (Terrorbolygó) várhatóan mikor jön idehaza DVD-n?
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2007. november 16., péntek 14:54
54
Azért ez nem ilyen egyszerű. A High Definition is örökölt pár dolgot regionálisan a PAL/NTSC rendszerekből. Európában lesz egy csomó 25 fps cucc is, valamint nem ritka, hogy egy-egy film európai HD transzfere 1080i és nem 1080p.