Keresés

Budapest Film

2007. november 15., csütörtök 21:42
www.play.com UK!! tehát Európa itt független az U-571 és Blu-Ray
0
2007. november 15., csütörtök 19:51
U-571 Blu-rayen nem várható, mivel odakint Universal-film volt, ők meg HD DVD exkluzív kiadó (egyelőre)...
0
2007. november 15., csütörtök 16:38
Remény rabjait BD-én én is megvenném
  na meg az U-571-et  erre esetleg van esély?
0
2007. november 14., szerda 23:11
Technikailag szerintem egyszerű, mert HD-ben már nincs PAL/NTSC konverzió, az egész világon egy a szabvány. :)))
0
2007. november 14., szerda 22:49
Kösz a gyors választ BuFi! Már az is nagy szó, hogy tervbe van véve, remélem összejön a dolog mihamarabb. Elvileg a Warner(ő amúgy a jogtulaj?) talán még idén, vagy jövő év elején kiadja az USA-ban BD-n, tehát szerintem már készülget a HD transzfer. Ha kint megjelenik, akkor elvileg ti is jogosultak vagytok megvenni/használni a HD anyagot, vagy ez azért nem ilyen egyszerű?
0
2007. november 14., szerda 13:17
Kedves Kazama!

Tervbe van véve, de a jogtulajdonos egyelőre nem tud HD alapanyagot biztosítani.
0
2007. november 14., szerda 11:48
oké, oké, oké... :)
0
2007. november 14., szerda 11:30
Hááát, az eredetit elolvastam vagy ötször, mire kiderült, mit akarsz írni. :)
0
2007. november 14., szerda 11:26
he?
0
2007. november 14., szerda 11:05
Egy biztos: a hazai háromlemezesen nem az arieles, és nem is a háromlemezes angliai SE transzfer található.

Így értetted, ugye? :)
0
2007. november 14., szerda 10:08
egy biztos, az hazai 3 lemezesen nem az arieles és nem is a 3 lemezes angliai se transzfer található - mindkettőnél jobb.
0
2007. november 14., szerda 9:41
vajh létezik belőle hd-transzfer?
0
2007. november 14., szerda 9:39
szintén Planet Terror. kb mikorra várható? karácsonyfa alá már biztosan nem kerülnek a zombik :(
0
2007. november 13., kedd 20:45
BuFi! Nem akarjátok kiadni a Remény rabjait BD-n is? Ha valamit, akkor szerintem ezt a filmet iagzán megérné.
0
2007. november 11., vasárnap 13:46
Chat topicban.
0
2007. november 11., vasárnap 13:37
Amúgy szombat-vasárnap amúgy is alig írok :D Vannak holtidőszakok. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a két véglet egyike sem egészséges. Az, hogy a fogyasztói társadalom torz, kihat az én életemre is, ezért gondolom, hogy jogom van hangoztatni a véleményemet akár többször is egy héten. Én problémának értékelem a mostani tendenciát. Mert számomra az látszik, hogyha egy rossz filmet kiadnak digiben, a fogyasztók benyelik, megveszik. Hogy ez miért rossz? Mert silány filmeket sóznak ránk. Mi lenne a jó? Ha valódi filmklasszikusokat, kultfilmeket, hiánypótló filmeket jelentetnének meg hasonlóan igényes köntösben. De azt hiszem ezzel talán Te is egyet értesz.
Egyelőre én az okokat próbálom megérteni, hogy mi a helyzet egyáltalán. Ha ez baj, akkor sajnálom, ez van. Ilyen vagyok. Elgondolkodtam. Ettől függetlenül nem harapok és nem is fogok utálni senkit aki nem ért egyet velem. Sőt, pont az lenne a cél, hogy halljak más értelmes véleményeket, nem pedig zoopop féle témahárításokat.
Szóval a fő kérdés az: Miért ilyen a mai tendencia? És ez vonatkoztatva tartozik ebbe a topikba, mivel a kiadók is könyékig benne vannak.
0
2007. november 11., vasárnap 13:30
Perverz :D
0
2007. november 11., vasárnap 13:28
Előfordulhat, Frederic, hogy egyszer sikerül olyan napon feljönnöm a fórumra, amikor nem írod le ezirányú véleményedet újra és újra más és más topicokban?
Legutóbb kifejeztem, megértjük, és elfogadjuk, Te mit, miért, hogyan szeretsz, és mi a másodlagos, de légy oly kedves, ne beszéljünk már eltorzult fogyasztói társadalomról a kiadványok csomagolásával kapcsolatban. Mindenki el tudja magától is dönteni, labdákat, vagy DVD-filmeket gyűjt-e, és mindenki azért teszi vagy nem teszi, amiért ő maga jónak látja, nem pedig azért, amiért Te megmondod neki, mit csináljon. Hagyjuk az emberekre a szabad döntés jogát, még ha a kísértés erős is arra, hogy irányítsunk.

Látjuk, értjük a véleményed, de kérlek, fogadd el azt is, ha valaki akár csak azért veszi, mert megteheti. Nem kell igényesnek, igénytelennek, torznak, akárminek beállítani mindenkit, akivel csak beszédbe elegyedsz.

További szép délutánt Neked, most megyek szagolgatni a Kubrick-gyűjtődobozt. :)
0
2007. november 11., vasárnap 13:19
Te az én nevemben ne kérj elnézést. Az én nevemben semmit ne tegyél. Igenis fontos problémáról beszéltünk. Ezek után tőlem kérhetsz elnézést, amiért a nevemben akartál tenni bármit is :) Tartozol, lógsz nekem eggyel :)
0
2007. november 11., vasárnap 13:17
Én kérek elnézést az előttem szóló nevében!
0
2007. november 11., vasárnap 12:51
Mégis milyen ember az, akinek a kedvenc oldala a bumbum2000?:) Ne röhögtess :) Te komolyan csak díszdobozhuszár vagy, nem több. Nem tartalak gyűjtőnek. Többre tartom azt az embert, akinek kis gyűjteménye van: 1-500 példány, de legalább magukért a filmekért veszi a DVD-ket.
0
2007. november 11., vasárnap 12:43
És?
0
2007. november 11., vasárnap 12:29
FÓRUM > KIADÓK FÓRUMA > Budapest Film
0
2007. november 11., vasárnap 12:28
Ez egyáltalán nem OFF. Itt a DVD gyűjtők társadalmáról van szó. Egy torz világképről van szó. Ennek a tendenciának ugyanúgy részesei a kiadók is. Ugyanúgy részese vagy Te is.
Ha jól emlékszem nem pár sort írtál eddig itteni pályafutásod során. És igen, pár sorból akarok valakit megítélni, mert sokszor elég csak egy benyomás. Nem laborvizsgálatok alá akarlak vetni, nem érdekel szubjektív történelmed, csak a hozzáállásodat hoztam fel.
0
2007. november 11., vasárnap 12:25
Már megbocsáss, akkor miről beszélünk? Pár sorból akarsz valakit megítélni? Ne nevettess! És ha lehet ne OFFoljuk már szét a Budapest Film topikot! ;)
0