Na, azért megjegyezném, hogy pl. a Die Hard 4 sem filléres kiadvány, remek extrákkal, szép képpel és jó hanggal, teljesen magyar felirattal. Attól, hogy valami nem digipack-os, még lehet szuper. Persze nagyobb kiadóknál nagyobb esetben fordul elő hiba, rossz kiadás, mert sokkal több filmet adnak ki. BuFi-nak is vannak ergya kiadványai. Csak kevesebb, mert ők kisebb kiadó.
De egyébként nem vagyok elájulva a Grindhouse digitől sem. Szép és jó, de igazán nem nagy cucc. A Piaf digi sem nagy cucc, már amennyit a képeken láttam. A Best kiadó digijei se semmik. A remény rabjai digire viszont azt mondom, hogy az az év legszebb, legjobb kiadványa. Nagyon igényesre sikerült.
Szubjektív, hogy kinek mi a jó. Nekem az a jó, ha egy kedvenc filmem jön ki (akár szép köntösben, akár műanyagtokban), neked pedig az a jó, ha a csomagolás stimmel, a film csak másodlagos. Megítéllek, mert emlékszem, hogy lefikáztad a DH4 kiadását. Az a film pont nem az, aminek a kiadása sz*r :) A másik a dts mániád: mondd, azért gyűjtesz ilyen plasztik korongokat, mert a csomagolásán szerepel 3 betű? Vagy azért mert lapozgathatod a korongok csomagolását? Jó, tudom a női mell óta, minden kerekded dolog a férfiak kedvence... De akkor ne korongokat gyűjts, hanem labdákat, azokat fogdoshatod, nyomogathatod is. Azokhoz is adnak papírtokot nagyobb sportboltokban: papírszatyornak hívják :)
Manapság azt veszem észre, hogy eltorzult a DVD gyűjtők társadalma. Nemcsak az igénytelen vásárlók lelki világa a torz, hanem a túl igényes vásárlók is torz világképet alkotnak. Te is ebben a torz világképben élsz. Elhiteted magaddal, hogy igényes gyűjtő vagy, közben a sz*rt is megveszed, ha azt szépen csomagolják. Ne is beszéljünk gyűjtésről. A DVD-k most már elkerülhetetlenül is a fogyasztói társadalom részévé váltak. A kiadók ráveszik az embereket, hogy már minden hülyeséget megvegyenek. Nemcsak a kedvenceket, hanem a baromságokat is. Én így látom, ez a véleményem. Neked is lehet véleményed, kifejtheted, én elolvasom.
Nálam is előfordul, hogy bepróbálok ismeretlenül 1-2 filmet, de csak a kíváncsiság hajt és nem a digipack-mánia.
Sose azt várom, hogy a kezemben tartsam a tokot, hanem azt, hogy este betegyem a filmet a lejátszómba és megnézzem... tudod, van nekem egy ilyen szellemi igényem. Ismerkedek a filmművészet szikráival :)