Keresés

Budapest Film

2007. november 11., vasárnap 12:23
Ha pedig ez a reakciód, akkor minden bizonnyal van valami abban, amit írtam.
0
2007. november 11., vasárnap 12:22
Eddigi fórumos életedre alapoztam. Az vagy, annyi vagy, amennyit mutatsz magadból. Se több, se kevesebb. Engem nem érdekel, hogy ki vagy a való életben. Itt a fórumon csak egy név vagy ugyanúgy mint mindenki más, aki írkál mindenfélét. Nem érdekel életed története se, mást se érdekel. Én is elmesélhetném életem történetét, de nem teszem, mert ez pont nem az a fórum.
Személyesen innen futólagosan csak két embert ismerek. Mindketten rendes emberek.
0
2007. november 11., vasárnap 12:12
Hajjaj ember, messze jársz az igazságtól. Még a valóságtól is...nagyon...nagyon messze....ezért nem kezdek bele most elmesélni neked életem mert lövésed sincs alapon irkálsz olyan dolgokról amikről halvány fogalmad sem lehet mivel sosem ismertél -gondolom- személyesen. Ha mégis, magadnak mondasz ellent. Szóval, lehet(ne) véleményed rólam ha van(lenne) mire alapoznod de mivel nincs nem tud(sz) hatni rám az előbbi írásod(dal).
0
2007. november 11., vasárnap 12:03
Na, azért megjegyezném, hogy pl. a Die Hard 4 sem filléres kiadvány, remek extrákkal, szép képpel és jó hanggal, teljesen magyar felirattal. Attól, hogy valami nem digipack-os, még lehet szuper. Persze nagyobb kiadóknál nagyobb esetben fordul elő hiba, rossz kiadás, mert sokkal több filmet adnak ki. BuFi-nak is vannak ergya kiadványai. Csak kevesebb, mert ők kisebb kiadó.
De egyébként nem vagyok elájulva a Grindhouse digitől sem. Szép és jó, de igazán nem nagy cucc. A Piaf digi sem nagy cucc, már amennyit a képeken láttam. A Best kiadó digijei se semmik. A remény rabjai digire viszont azt mondom, hogy az az év legszebb, legjobb kiadványa. Nagyon igényesre sikerült.
Szubjektív, hogy kinek mi a jó. Nekem az a jó, ha egy kedvenc filmem jön ki (akár szép köntösben, akár műanyagtokban), neked pedig az a jó, ha a csomagolás stimmel, a film csak másodlagos. Megítéllek, mert emlékszem, hogy lefikáztad a DH4 kiadását. Az a film pont nem az, aminek a kiadása sz*r :) A másik a dts mániád: mondd, azért gyűjtesz ilyen plasztik korongokat, mert a csomagolásán szerepel 3 betű? Vagy azért mert lapozgathatod a korongok csomagolását? Jó, tudom a női mell óta, minden kerekded dolog a férfiak kedvence... De akkor ne korongokat gyűjts, hanem labdákat, azokat fogdoshatod, nyomogathatod is. Azokhoz is adnak papírtokot nagyobb sportboltokban: papírszatyornak hívják :)
Manapság azt veszem észre, hogy eltorzult a DVD gyűjtők társadalma. Nemcsak az igénytelen vásárlók lelki világa a torz, hanem a túl igényes vásárlók is torz világképet alkotnak. Te is ebben a torz világképben élsz. Elhiteted magaddal, hogy igényes gyűjtő vagy, közben a sz*rt is megveszed, ha azt szépen csomagolják. Ne is beszéljünk gyűjtésről. A DVD-k most már elkerülhetetlenül is a fogyasztói társadalom részévé váltak. A kiadók ráveszik az embereket, hogy már minden hülyeséget megvegyenek. Nemcsak a kedvenceket, hanem a baromságokat is. Én így látom, ez a véleményem. Neked is lehet véleményed, kifejtheted, én elolvasom.
Nálam is előfordul, hogy bepróbálok ismeretlenül 1-2 filmet, de csak a kíváncsiság hajt és nem a digipack-mánia.
Sose azt várom, hogy a kezemben tartsam a tokot, hanem azt, hogy este betegyem a filmet a lejátszómba és megnézzem... tudod, van nekem egy ilyen szellemi igényem. Ismerkedek a filmművészet szikráival :)
0
2007. november 11., vasárnap 11:45
"Te nem megköszönted, hanem gratuláltál nekik"
Van rá okom, elhiheted! És valóban jó, ha nem a legjobb kiadó mostanság. A valaha volt nagyok elbújhatnak filléres kiadványaikkal.
0
2007. november 11., vasárnap 11:38
Te nem megköszönted, hanem gratuláltál nekik :) Ez egy apró, mégis más jelentésbeli különbség.
Tényleg jó kiadó a BuFi és az utóbbi időben valóban kitettek magukért. Csak tartsák meg jó szokásukat.
0
2007. november 11., vasárnap 11:34
Nem nyalok, csak megköszöntem nekik itt is nem csak személyesen a minőséget. Egy jó kiadóról van szó, akiktől eddig csupa szépet kaptam és az utóbbi időben a minőségi termék az ő nevük alatt fut.
0
2007. november 11., vasárnap 11:28
Így kell tövig benyalni egy kiadónál :D
Csak annyira kell dicsérni őket, hogy nehogy elbízzák magukat ;)
Reméljük jövőre még ezeknél is jobb kiadásokkal szembesülhetünk.
0
2007. november 4., vasárnap 21:59
Mégegyszer szeretnék személyesen is gratulálni a 3 csodás kiadványhoz! Megérte várni, látszik a ráfordított idő s energia! További sok sikert és remek kiadványt!!!
0
2007. november 4., vasárnap 21:41
Semmi esély rá tudom, csak kérdeztem. :)
0
2007. november 4., vasárnap 21:40
BuFi!

Remélem valaki ír ide tőletek.
Tudom, hogy már nagyon régi téma, meg unalmas, de nem próbáljátok meg valahogy bevállalni a DIE HARD 3-at eredeti szinkronnal?
Simon mondja: Jó lenne! :)
0
2007. október 31., szerda 0:07
Kiadják valaha a Carl Sagan: Cosmos -t? egy dobozban az összes rész, magyar felirattal... ??
0
2007. október 29., hétfő 22:15
Sajna ha a Planet Terror is csonkolt képű lesz, akkor az jön amcsiból. A Death Proofot szinte csak a kiadvány minősége miatt veszem meg, viszont a PT egy kiváló trash horror volt, amit normális képaránnyal szeretnék a polcon tudni :)

0
2007. október 29., hétfő 22:00
Már én is nagyon várom. Magamban úgy kalkuláltam, hogy február eleje körül jöhet. Szerintem.
0
2007. október 29., hétfő 21:44
Na az baxna be :DDDD Már így is sokat fogok költeni DVD-re a következő 2 hónapban :)
0
2007. október 29., hétfő 21:22
hi!
A Planet Terror várhatóan mikor jön dvd-n?
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2007. október 29., hétfő 13:55
Oké-oké, vettem, már olvastam a film topikjában :) Feltettem ott egy kérdést is, ha ráérsz kedves Xpress, kérlek válaszolj. Amúgy nem fontos.
0
2007. október 29., hétfő 13:50
Ez a bizonytalan nem nagyon bizonytalan, csak kicsit. Tehát bizonytalan, hogy holnap, holnapután, vagy csak az ünnepek után, a jövő hét elején lesz meg. De mivel naponta megjegyezték tucatnyian, hogy megint késik, úgy gondoltuk, hogy megspóroljuk mindenkinek a napi rutint, úgyhogy most elég lesz egyszer leírni, hogy "most meg bizonytalan", aztán ez az állapot már nem is fog változni, amíg azonnal szállítható nem lesz (bizonytalan, hogy 1-2, 5-6 vagy esetleg 7 nap múlva).
0
2007. október 29., hétfő 13:45
Akkor ne vedd meg... :) ez legyen a legnagyobb baj a kiadással...
0
2007. október 29., hétfő 13:44
Nekem elég eredetinek tűnik így is a film :) Tök jó, hogy többet látunk: "A széles látókör mindenkinek jár." :D
0
2007. október 29., hétfő 13:43
Kedves BuFi!

Miért lett Bizonytalan A remény rabjai digipack-os kiadása? Mi az oka? Elcseszték a digit külföldön?
0
2007. október 29., hétfő 12:15
Akkor nem csonkolt, hanem nem a rendező eredeti elképzelését tükrözi (hiába látszik több belőle, akkor sem az eredeti)...
0
2007. október 29., hétfő 10:45
de a kép nem csonkolt, mint arról már koábban volt szó, hanem magasabb; így több képi info van; vagy tévednék?
0
2007. október 29., hétfő 10:40
Képileg az összes el van cseszve, mivel nem eredeti 2.35:1 képaránnyal jelent meg, hanem 1.78:1-gyel, így nekem felejtős...
0
2007. október 29., hétfő 9:29
Valóban nem sorszámozott... ettől függetlenül én örülök, hogy az én kiadványom nem lett elcseszve képileg/hangilag :) Minden rosszban van valami jó :D
0