Keresés

Budapest Film

2007. október 25., csütörtök 13:31
Kedves Bufi!

Örömmel látom (mondjuk a pénztárcám kevésbé) az egyre több felbukkanó BBC-s sorozatot.
Kérdésem: ugye számíthatok rá, hogy a Páran párban-t (aka Coupling) végig (mind a négy évadot) kiadjátok?
És ha már BBC: a tévében "Ki vagy, Doki?" címen futó Doctor Who-t tervezitek kihozni?
0
2007. október 25., csütörtök 2:17
Kedves BUFI!

Bátorkodom két kérdést intézni hozzátok:

1. Van-e esély arra, hogy megszerzitek a jogát az 1965-ös Belphegor, avagy a Louvre fantomja c. minisorozatnak
   (Juliette Greco főszereplésével, az MTV a 90-es évek elején sugározta) és ezt ki is adjátok? Nagy öröm lenne!

2. Tudom, hogy a Dark City jogai már egy ideje megvannak, mikor tervezitek kiadni?

Köszi a választ előre is, üdv.
0
2007. október 24., szerda 9:02
én csak egy hatalmas köszönömmel szeretném további hasonló minőségi munkára sarkallni a BuFi munkatársait. nevezetesen a CSI második évadjára gondolok, és nagyon szeretném, ha a további kiadványok is így születhetnének meg a hazai, áldozni kész közönségnek. az extrák feliratozva, minden a helyén. köszi és pusz.
0
2007. október 24., szerda 0:18
Áhhhááá
0
2007. október 24., szerda 0:08
ugy hogy lejár és gondolom nem éri meg újra megvenni és kiadni.
0
2007. október 23., kedd 23:29
Amúgy miért nem tudjátok visszaszerezni a jogokat? Ha egyszer nálatok vannak a jogok, akkor, hogy lehet elveszíteni őket?
0
2007. október 23., kedd 23:27
BuFi!

Moszkva Tér Digit még lehetne valahonnan szerezni?
0
2007. október 23., kedd 23:21
Uhhh, ezt szomorúan hallom. :(
0
2007. október 23., kedd 23:12
Kedves Rot-chill!

Mindkét filmnek lejárt a joga és sajnos nincsen lehetőségünk az újboli megszerzésre.
0
2007. október 23., kedd 23:00
előbbit kérdeztük többször az Odeontól és a Bufitól is, eléggé esélytelen a dolog sajnos (kollaborációban nyomták ki).
0
2007. október 23., kedd 22:34
Kedves Bufi
Van e valamennyi esélye annak, hogy a Félelem és reszketés Las-Vesgasban ill a Rekviem egy álomért c. filmek újra kaphatóak lesznek?
0
2007. október 23., kedd 1:05
ezt a hozzászólást lementettem!!!!!  :)))
0
2007. október 23., kedd 0:37
Nos, én teljesen Xpress-hűtlenül jutottam hozzá a Mylord-szériához, ugyanis sokszor gondolkodtam már a megvételén, mikor egyszer egy boltba betévedve mertem nagyot álmodni, s hirtelen felindulásból megvettem. Rögtön többet is vásároltam, mert ismerősöm is kérte, hogy vegyek neki. Ha valóban lehetséges lesz hozzájutni közvetlenül a BuFi által is a dobozhoz, akkor kezet csókolok az összes munkatársuknak, s még az unokáik nevét is hálával teljesen fogom emlegetni!
most posts by TM
0
2007. október 22., hétfő 22:15
Bufi

a csúcsformában 1. része várható hogy megjelenik nálatok? esetleg szinkronnal?
0
2007. október 22., hétfő 22:01
ok, mindenkinek köszönöm!
0
2007. október 22., hétfő 20:17
Angel: Lehet, hogy rosszul fogalmaztam (nem találom mit írtam), de nem azt akartam írni, hogy csak azok kaphatják majd meg tőlünk a dobozt, akik mindegyik részt nálunk vették meg. Talán említettem, hogy a részleteket még nem dolgoztuk ki a kiadóval, de gondolom, hogy azoknak tudunk majd dobozt adni, akik legalább 1-2 részt nálunk vettek meg. Nekik ugyanis nem kell igazolniuk a vásárlást, hiszen benne vannak a rendszerünkben.
0
2007. október 22., hétfő 19:45
Kedves Angel!

Szeretnénk, hogy aki külön - külön is megvásárolta a részeket,  kapjon tőlunk egy díszdobozt. Ki fogjuk találni annak a módját is, hogy aki nem az xpressen vásárolta meg mind anégy részt (de megvásárolta), az is kapjon dobozt.
0
2007. október 22., hétfő 18:13

Köszönöm a választ.Remélem hamarosan sikerrel jártok.
0
2007. október 22., hétfő 13:41
Jé, tényleg! Jóhír hozója, keblemre! :-)))
Gyönyörű ez a digi, le a kalappal BuFi előtt!
most posts by TM
0
2007. október 22., hétfő 13:29
Köszönöm a választ, nagyon jó hír :) Az első két évad messzemenően a legigényesebb sorozat-DVD amivel találkoztam :)
0
2007. október 22., hétfő 3:16

TM, neked még nem figyel a megrendelt termékek között? nekem itt figyel, és alig várja, hogy átvegyem/átvegyük :)
0
2007. október 22., hétfő 1:47
Kedves BuFi!

Érdeklődöm, hogy megérkezett-e a digis Piaf szállítmány, számíthatunk-e rá szerdán?
most posts by TM
0
2007. október 22., hétfő 0:00
kedves bufi,
érdeklődnék, hogy van-e arra lehetőség, hogy azok, akik már birtokolják a csengetett, mylord? összes eddigi évadát, valahogy hozzájussanak a díszdobozhoz (csak  a dobozhoz, a lemezek nélkül).
xpress említette, hogy elképzelhető, hogy lesz erre mód azoknak, akik az összes évadot náluk vásárolták meg. én pl. ezzel se lennék kisegítve, mert egy évadot nem itt vettem meg a négyből.
0
2007. október 21., vasárnap 22:38
hú, pedig az remek lenne:) lehetőleg akkor már a specialokkal együtt. mehetnének a kukába a tvripjeim:)
0
2007. október 21., vasárnap 22:26
Kedves Csabaga!

A Fekete Viperára jó ideje tárgyalunk. Sajnos a BBC még nem tudott a sorozat producereivel megállapodni a magyarországi DVD jogokra.
0