Én ugyan nem tartom nagyra a német humort, de tény, hogy illuminált állapotban egész élvezhető. A Siegfried inkább nagyszerű címe és plotja miatt kap ennyi csesztetést :)
0
2007. május 10., csütörtök 6:26
726
na akkor most nagyon gyorsan írjátok át a hozzászólásokat.
így kilóg a lóláb pár helyen (oscar, uwe boll dícsőítése... így utólag a háromlemezes kiadás is), de kellőképpen fáradtan azért annyira nem annyira feltűnő:) a biztonság kedvéért írjátok át, mert van, aki tudja értékelni megfelelő pillanatokban a német humort. jó, így visszaolvasva már poén, de elsőre inkább fura volt... azt meg nem lehet kizárni, hogy esetleg valaki kint él és már látta a filmet.
vagy legalább az osztályzatot nullázzátok ki.
0
2007. május 10., csütörtök 3:32
1791
Én egy kockát nem láttam belőle. Aztán idejötem, elolvastam Dick Laurent hozzászólását. Azóta sem néztem meg, de rájöttem, hogy ez egy fantasztikus, zseniális film! A világ legviccesebb filmje! u.i.: szerinte Dick Laurent sem látta. :]
0
2007. május 10., csütörtök 3:07
7074
Gondolod, hogy valaki belenézett már?
0
2007. május 10., csütörtök 2:32
726
valaki tudna a komikusról valamit mondani? esetleg a filmről?
én szeretem a német humort (lehet rám furán nézni:)), viszont se a filmről, se a komikusról nem hallottam semmit. jó, régóta nincs már tvm (ergo német adásokat sincs min nézni), de Bullyékat pl nagyon szerettem (a zűrhajót meg egyenesen imádtam, pár helyen már annyira rossz volt, hogy a zsenialitás határát súrolta). van ez annyira súlyos, mint a zűrhajó középkori jelenete? tudom, h ennyiért nem lehet nagyot bukni (a fenét nem, eddig egy 1000forintos dvdm a legrosszabb ár/érték arányú), de kíváncsi lennék bővebben kifejtett értékelésre is.