Keresés

Apró titkok

2007. augusztus 1., szerda 16:19
Nem neked írtam válaszul! De ha te juliet-fan vagy, oké, rendben, légy az! Lehet, hogy juliet és te egyazon személy vagytok? Nem kizárt!
0
2007. augusztus 1., szerda 16:18
Akkor megnyugodtam! Most rajtad a sor!
0
2007. augusztus 1., szerda 13:38
Látszik, hogy nem ismersz eléggé, én elsősorban TM-fan vagyok! :-)
Juliet-fan és Kate Winslet-fan is vagyok, és még jó pár fan, sőt ha még sokáig írsz ilyen érdekes és szimpatikus hozzászólásokat, talán még davido-fan is leszek. :-)
most posts by TM
0
2007. augusztus 1., szerda 13:30
Másnak is vannak, nem feltétlen a tieiddel egyezőek, ezért nem is veszik magukra.
most posts by TM
0
2007. augusztus 1., szerda 9:20
Igaz, az egyik kedvenced a Mennyei teremtmények!
0
2007. augusztus 1., szerda 9:20
Nekem pedig erős a gyanúm, hogy te inkább erős juliet-fan vagy, mintsem Kate Winslet-fan!!!
0
2007. augusztus 1., szerda 9:19
Egyik kivétel talán A vágy villamosa. A másik a Vad. A harmadik az Utolsó tangó Párizsban. A keresztapa nem tetszett.
0
2007. augusztus 1., szerda 9:16
Pontosan nemcsak a csúnya nézésekről van itt szó, hiszen csúnyán bárki képes nézni! A történet inkább arra menne ki, hogy valaki teljesen a saját személyiségének ellentétét nyújtsa át a közönségnek, anélkül, hogy az antipatikusság érzését keltené bárkiben. Ehhez pedig nem csupán nagy fokú színészi tudás és tapasztalat, hanem rendkívüli önismeret is szükségeltetik.
0
2007. augusztus 1., szerda 9:13
Sajnos, megint nincs igazad! Én ugyanis mindig tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy egy oldalon állok velük. Nem is képzeltem magam sosem többnek. Ha megnézed a filmek kritikáit, akkor te magad is látni fogod, hogy többségükben mind egyetértettem pl. juliettel. Csak nekem vannak elveim, egyéni meglátásaim a fanatikusság, az elvakultság, a színészet és a rajongás mibenlétéről, és kész! Akinek nem inge, ne vegye magára!
0
2007. július 31., kedd 13:55
:-))))))))))))))
0
2007. július 31., kedd 13:55
Az ember nem attól lesz igazi rajongó, hogy a bálványa minden filmje tetszik neki (Bár ez a Titanicig bezárólag így volt, kivéve az Artúr királyos filmet), hanem attól, hogy kritizálni is tudja esetleg a bálványát, ha olyan filmben játszik, ami nem méltó hozzá. Attól a jó filmjeit én végtelenül szeretem, nem mondtam, hogy csak az alakításait. Az azokra filmekre vonatkozik, amelyek nem igazán jók, csak ő jó benne. Hiába vitatkozol velem, akkor is nagy Kate Winslet rajongó vagyok, de ezt nem neked akarom bizonyítani, elég ha én tudom, meg mondjuk TM. :-) Viszont objektíven kell nézni minden színész alakításait, filmjeit. Ezt én mondom, pedig nekem nem könnyű objektívnek lennem olyasvalakivel, akit nagyon szeretek. Sokszor nem is megy.
Szeretem pl. Robert de Nirot is, nagyon nagy színésznek tartom, de ő rengeteg rossz filmben is játszott. És nagy kedvencem, Marlon Brando összes filmje sem volt tökéletes.
0
2007. július 31., kedd 2:32
Egy jó színésznek nem kell gyűlölni a gyerekeket ahhoz, hogy csúnyán nézzen rájuk, ő csak eljátssza ezt, s ennél még sokkal bonyolultabb dolgokra is képes. S ehhez nem feltétlen kell olyan vehemens energiákat mozgósítania, hogy közben belegebedjen. Ez inkább a rossz színész ismérve. Igaz, jó és rossz, relatív fogalmak, s ezesetben lényegtelenek, hiszen voltaképp a mozinézőt marhára nem érdekli, hogy egy alakítás mögött többheti vívódás van, vagy kétnapos próba, legyen hihető, azt jónapot. Ha valaki úgy gondolja, hogy ez az Apró titkok-beli szerep nem a legstrapásabb a Winslet-karakterek között, akkor az nem feltétlen dilettáns, lehetséges, hogy sokkal alaposabban ismeri nálad minden filmjének minden rezdülését, ismeri a képességeit, és még talán elfogultság sem kell, hogy ilyen kijelentést tegyen. Ettől még ő ugyanolyan Kate-rajongó, s épp a tárgyilagossága teszi, teheti őt hitelessé a kívülállók számára is. Elképzelhető, hogy neked sokkal jobban tetszett a film, ezért nem értesz egyet a más véleményen levőkkel, és az is lehet, hogy számodra sokkal nehezebb feladat lenne megformálni e film főhősét. Ezért is van az, hogy ma Kate Winsletről vitázunk inkább és nem rólad, bár igaz, az egészséges önbizalmad révén te is kaptál némi reflektorfényt. :-)

Igen, tudom. Ez eddig sem volt vitás! :-)
most posts by TM
0
2007. július 31., kedd 2:12
Lassan csak ráeszmélsz, hogy egy oldalon állsz azokkal, akiket hónapok óta igyekszel kioktatni a színészet, a rajongás és a fanatikusság mibenlétéről.
most posts by TM
0
2007. július 31., kedd 0:20
Én soha nem néztem csűnyán egy gyerekre se!!!! Én imádom a gyerekeket!!!! És skizo sem vagyok,hogy Kate Winsletnek higgyem magam. És magam sem fanatizálom-favorizálom, csak van egy egészséges öntudatom!
Tényleg, te aztán tudod, mitől döglik a légy!!!
0
2007. július 31., kedd 0:17
Igazad van, miért is ne??? Nem vagyok elszállva magamtól, és elnézést, ha esetleg kicsit durvák lettek volna a hozzászólásaim, de nem tartom igazi Winslet-fanatikusnak azt, akire nincsenek mély benyomással a filmjei, csak az alakításai. Én sem vagyok valami hűdenagy rajongója, mégis, ő a kedvenc színésznőm, még ha egy-két filmjét (A király összes embere) tévútnak vélem is a karrierjében!
0
2007. július 30., hétfő 19:32
Ha Kate-nek már az is irtózatos erőfeszítéseket okozott, hogy csúnyán nézzen egy gyerekre, akkor az eddigi szerteágazó drámai munkásságába már minimum kétszer kellett volna belehalnia.
Ne hasonlítsd magad Kate Winslethez, mert még kiderül, hogy igazából davido-fan vagy! :-)))
most posts by TM
0
2007. július 30., hétfő 19:26
Számomra már csak két dolog nem világos. Az egyik hogy davido, aki ennyit tud a színészetről, hogy a csudába nem kapott még Oscar-díjat, a másik pedig, hogy ha Juliet nem igazi Kate Winslet-rajongó, akkor milyen az, aki az? :-)))
most posts by TM
0
2007. július 30., hétfő 17:51
Akkor mégsem vagy elvakult Kate Winslet-fan, juliet!! Mert ha jól értelmeztem, a Mennyei teremtményeken, az Értelem és érzelmen, a Lidércfényen, a Hamleten, a Titanicon, a Sade márkin, az Egy makulátlan elmén, az Én Pán Péteren a többi filmje nem hagyott benned igazán mély nyomot!!! Ilyet pedig egy Kate Winslet-fan nem érez!!
0
2007. július 30., hétfő 17:47
Akkor neked fogalmad sincs, hogy az egész mekkora munkába kerül, milyen erőfeszítéseket kell tenni ahhoz, hogy egy szerepet egészen a magáévá tudjon tenni egy színész!
0
2007. július 30., hétfő 17:41
Miért, te mi mást tudtál volna mondani??? Sajna, öreg, de kasztráld magad???
0
2007. július 30., hétfő 17:37
A másik dolog: néha a szerelmi kapcsolatok, amiről ebben a filmben nem beszélhetünk, mert ez csak egy szimpla menekülési útvonal volt, szerinted logikusak?
0
2007. július 30., hétfő 17:36
Még hogy nem volt átgondolt a forgatókönyv? Hogy nem volt katarzis? De igenis volt, még ha nem is olyan látványosan!!
SPOILER: Kate Winslet a pedofil hatására, akit mindenki fekete bárányként kezelt, egyedül az édesanyja tudta feltétlenül szeretni, átértékeli a helyzetét. Meglátja, hogy az egyetlen és legfontosabb dolog a világon az anya és gyermeke közötti kapcsolat, ezért tér vissza a családjához. Mert egy szerelmi kapcsolat bármikor felborulhat, és nem érdemes kockáztatni érte a gyerek és anya közötti szeretetet.
SPOILER 2: A végén a gördeszkázási jelenetnek szimbolikus jelentése van. Hiszen a narrátor az elején mondja, hogy Brad ugyanannyi idős lehtett, mint azok a fiúk, mikor meghalt az anyja. Sőt, a film közepén Kathy céloz arra, hogy az interjúalany elhunyt férje karácsonyonként azért kért extrém cuccokat, mert így ÉREZTE, HOGY ÉL!!!

Ennek tudatában, és mindezeket átvizsgálva mondja valaki, hogy összecsapott volt a forgatókönyv!
0
2007. június 21., csütörtök 15:10
Engem is idegesít a fapados kiadás, főleg ha nem 990 FT a film. Ha nincs rajta extra, akkor igenis adják annyiért.
0
2007. június 21., csütörtök 14:12
Sikerült kiizzadni egy újabb fapados Kate Winslet filmet. Remélem, nem ez lesz az új tendencia, mert ezért az árért elvárnám, hogy ne csupán a filmet kapjam meg.
Mondjuk, a Holidayről jobban hiányoltam a bónuszanyagot, de egy werkfilmet itt is el tudtam volna viselni.
Szomorú, hogy lassan már csak az internetre feltett külföldi tévéshowműsorokból, rajongói oldalakról lehet plusz információkhoz jutni. Az ember úgy gondolná, hogy azért van a dvd, hogy ott, a film mellett legyenek az ilyen extrák.
Éppenséggel elfértek volna rajta...
most posts by TM
0
2007. június 16., szombat 15:40
Ezért néztem én a 80-as években olyan sok Jancsó filmet...:-))))
0