Keresés

Ragyogj!

2018. július 26., csütörtök 19:47
Lehetne vinni a lemezt dedikáltatni annak a néhány szerencsésnek, akinek itthon jutott belőle, hála a Bufinak...
Én ezek közé tartozom...
0
2018. július 25., szerda 21:51
David Helfgott - akiről a film szól - idén 71 éves, és augusztus 15-én Budapesten lép fel, ahol az ominózus Rahmanyinov 3. zongoraversenyt fogja előadni!
most posts by TM
0
2007. december 26., szerda 17:07
Köszi,hogy szóltál!
Most legalább újra végigolvasom,milyen érdekes módon jelent meg ez a DVD itthon.
0
2007. december 26., szerda 11:51
December 29-én, szombaton a DUNA TV műsorára tűzi a filmet. Este 19:40-kor kezdődik!

Jó szórakozást hozzá!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2002. szeptember 30., hétfő 12:43
Köszi !

De csak még nem tudtam elolvasni.
0
2002. szeptember 30., hétfő 10:54
A kiadó először valóban jelezte, hogy lesz a lemezen DTS, de később módosította az információt. Biztosat akkor tudunk mondani, ha a kezünkben lesz a lemez.
Az igaz, hogy lejár a jog - nem iratkoztál fel a hírlevelünkre? :)
0
2002. szeptember 30., hétfő 3:50
Xpress ez igaz ?

R A G Y O G J ! - csak egyszer...
Különös precedenst teremt a Geoffrey Rush Oscar-díjjal jutalmazott alakításával, David Helfgott zongoraművész életéről készített lenyűgöző film DVD megjelenése: a lemez - a Budapest Film első kiadványaként - október 1-én lát napvilágot, majd október 2-án lejár a forgalmazási joga. Azaz aki most nem jut hozzá a DVD-hez, sajnos később sem tudja megvenni, mivel a forgalmazó többet nem tud szállítani belőle! Hogy könnyebb legyen a döntés: a lemez fantasztikus áron, 2.691 Ft-ért rendelhető meg! Márpedig Geoffrey Rush zseniális játéka és Rachmanyinov 3. zongoraversenye - DTS és DD 5.1-es hanggal! - ennyit igazán megér.

DTS ?
0