Keresés

a te bd gyűjteményed

2023. május 24., szerda 8:33
Argento írta:
Jók! A Rouge cut-ot nem is emlékszem hogy láttam volna már. Az ugye csak feliratosan elérhető?

Nem tudom milyen feliratra gondolsz. :)

Magyar felirattal nem jelent meg sehol a bővített (Rogue) vágás. Angol,cseh  és francia feliratok vannak, meg még 1-2 nyelv, de azokra nem emlékszem.

Ja hogy akkor nincs rajta magyar felirat sem? Értem. Szinkronra nem is gondoltam egyébként. :)
0
2023. május 24., szerda 6:11
Corvinus írta:
Jók! A Rouge cut-ot nem is emlékszem hogy láttam volna már. Az ugye csak feliratosan elérhető?

Nem tudom milyen feliratra gondolsz. :)

Magyar felirattal nem jelent meg sehol a bővített (Rogue) vágás. Angol,cseh  és francia feliratok vannak, meg még 1-2 nyelv, de azokra nem emlékszem.
0
2023. május 23., kedd 19:21
Argento írta:
Újabb szerzemények, ebben a hónapban feltehetőleg az utolsók:

Magyar vonatkozást nem tartalmaznak.

0
2023. május 23., kedd 19:19
Argento írta:
A Világítótornyot lehet meg kellene néznem. :)

OFF:

Készülj fel egy atmoszférikusan nagyon erős, de idegörlő, lelkileg eléggé lehúzó filmre, két nagyszerű színész (Dafoe és Pattinson) alakításában.

Ha tetszett a rendező korábbi munkája (The Witch) akkor ezt semmiképp se hagyd ki. :)

Hát ez az volt a javából! Nem egy könnyű film az már hétszentség. A képi világa is igazán nyomasztó. Furcsa mert olvastam hogy elég betegesnek mondják, de szerintem nem volt ez annyira durva. :)
0
2023. május 22., hétfő 19:36
Újabb szerzemények, ebben a hónapban feltehetőleg az utolsók:

Magyar vonatkozást nem tartalmaznak.
1
2023. május 17., szerda 18:19
Új szerzemény, ezzel kipipálva ez a remek sorozat is:

OFF:

A korábbi duplázásért pedig bocsánat.
0
2023. május 15., hétfő 19:31
Corvinus írta:

OFF:

Készülj fel egy atmoszférikusan nagyon erős, de idegörlő, lelkileg eléggé lehúzó filmre, két nagyszerű színész (Dafoe és Pattinson) alakításában.

Ha tetszett a rendező korábbi munkája (The Witch) akkor ezt semmiképp se hagyd ki. :)
1
2023. május 15., hétfő 19:31
Corvinus írta:

OFF:

0
2023. május 14., vasárnap 20:09
Argento írta:
Pöpec! :)

Köszönöm szépen.

Kettő azért csak lemaradt. :) Ezek még a héten jöttek.

Mindkét kiadvány magyar szinkronos, cseh kiadás.

0
2023. május 13., szombat 18:26
Corvinus írta:

Köszönöm szépen.

Kettő azért csak lemaradt. :) Ezek még a héten jöttek.

Mindkét kiadvány magyar szinkronos, cseh kiadás.
2
2023. május 12., péntek 20:39
Argento írta:
Heti szerzemények:

Hazai vonatkozást nem tartalmaznak.

0
2023. május 12., péntek 18:42
Heti szerzemények:

Hazai vonatkozást nem tartalmaznak.
1
2023. április 25., kedd 18:32
Egy kis Wes Craven, így hét elején:

0
2023. április 24., hétfő 6:49
funtom (resigned) írta:

Bárcsak ilyen mennyiségben bírnék filmet nézni ahogy te  vásárolsz :-D

Idő hiánya nálam is játszik, de igyekszem meg is nézni őket. :)
0
2023. április 24., hétfő 5:20
Argento írta:
Pár újdonság:

Bárcsak ilyen mennyiségben bírnék filmet nézni ahogy te  vásárolsz :-D
0
2023. április 22., szombat 13:45
Pár újdonság:

2
2023. április 20., csütörtök 20:05
Adama írta:
Friss szerzeményem, a 4K és a Blu-ray lemez is tartalmaz magyar szinkront és feliratot.

A film nem tetszett annyira, de ez egy nagyon szép kiadvány.

Na és persze jó látni, hogy a streamen kívül is van még élet. :)
0
2023. április 20., csütörtök 20:00
funtom (resigned) írta:
Bár 4K-s lejátszóm nincs, ezek meg már megvannak korábbi kiadáson, mégis úgy éreztem, hogy ha valamit, akkor ezeket be kell szereznem ezen a formátumon.

Remek nyitócimek. Picit szégyellem is magam, hogy az Ex Machinaval kezdtem és nem hasonló klasszikus filmekkel. :)

Hát próbálok megfontoltan vásárolni, sőt, túl meg is fontolom... Mindig úgy vagyok vele, hogy a gyűjtemény reprezentál engem, és ezért a gyűjteményem kb 90%-a ennek megfelelően lett beszerezve... 10% az véletlen elkalandozások :-D Imádom David Lean-t, és ha egyszer lesz 4K-s rendszerem akkor ezeket tuti meg akarom rajta nézni. Mást is, de ezeket biztosan. Számomra ezek azok a filmek ami motivál 4K-ra.. mai bohóckodások nem annyira... Top Gun esetében is hezitálok, hogy vegyem meg 4K-s változatot, vagy mradjak sima blu-raynél... Mondjuk ott a két filmes blu-ray kiadvány tetszik is, és akkor legalább első rész is megvan magyarosítva..

A gyűjtemény valóban tükrözi a gyűjtő egyéniségét ez nagyon igaz.

Az elején én is sokkal megfontoltabban vásároltam (szinte csak sci-fiket akartam UHD-n beszerezni és lehetőleg azokból is csak natív 4K-s anyagokat), de mostanra már elkapott a gépszíj. :) Nehéz ellenállni annyi jó katalóguscím jön ki most már ezen a formátumon szerte a világon.

A Top Gun 2. részét mindenképp szerezd majd be ha tetszett a  film, abszolút referencialemez 4K fronton. Meg az egyik legjobb film amit sikerült tavaly Hollywoodnak kiszenvednie magából a sok selejt között. Én az első részt is megvettem (igaz nagyon limonádénak tűnik újranézve az új film után), de sajnos az nem kapott se szinkront, se feliratot UHD-n.
0
2023. április 20., csütörtök 11:39
Amúgy első 4K-s címem a Ryan közlegény volt... Azóta is becsomagolva a polcon, mivel ahhoz persze nem adtak sima blu-rayt... :-( Aztán 2001, majd Unforgiven... Megvettem a The Thinget, amit esküszöm úgy néztem xpressen, hogy van hozzá blu-ray, de nem volt... Nem küldtem vissza, ott pihen a polcon... Most meg ez a két film és akkor itt tartok 4k-val :-D
0
2023. április 20., csütörtök 11:37
Argento írta:
Bár 4K-s lejátszóm nincs, ezek meg már megvannak korábbi kiadáson, mégis úgy éreztem, hogy ha valamit, akkor ezeket be kell szereznem ezen a formátumon.

Remek nyitócimek. Picit szégyellem is magam, hogy az Ex Machinaval kezdtem és nem hasonló klasszikus filmekkel. :)

Hát próbálok megfontoltan vásárolni, sőt, túl meg is fontolom... Mindig úgy vagyok vele, hogy a gyűjtemény reprezentál engem, és ezért a gyűjteményem kb 90%-a ennek megfelelően lett beszerezve... 10% az véletlen elkalandozások :-D Imádom David Lean-t, és ha egyszer lesz 4K-s rendszerem akkor ezeket tuti meg akarom rajta nézni. Mást is, de ezeket biztosan. Számomra ezek azok a filmek ami motivál 4K-ra.. mai bohóckodások nem annyira... Top Gun esetében is hezitálok, hogy vegyem meg 4K-s változatot, vagy mradjak sima blu-raynél... Mondjuk ott a két filmes blu-ray kiadvány tetszik is, és akkor legalább első rész is megvan magyarosítva..
0
2023. április 19., szerda 13:17
funtom (resigned) írta:

0
2023. április 19., szerda 6:06
Bár 4K-s lejátszóm nincs, ezek meg már megvannak korábbi kiadáson, mégis úgy éreztem, hogy ha valamit, akkor ezeket be kell szereznem ezen a formátumon..

[url=https://kepkuldes.com/image/BWApFu][/url]
0
2023. április 17., hétfő 22:01
Friss szerzeményem, a 4K és a Blu-ray lemez is tartalmaz magyar szinkront és feliratot.

1
2023. április 17., hétfő 18:30
Argento írta:
Grat! :-)

SW-n sehol nincs magyar vonatkozás ugye? 4k-s csomagon gondolkozok, de lejátszóm még nincs...  Sőt az új trilógiáról még a blu-rayről is lecsúsztam itthon, most meg már az se kapható..

Köszi. :)

Nincs rajta magyar vonatkozás, ahogy már sok éve semmilyen Disney kiadványon. Sajnos ez van.

Ezért agyalok azon, hogy ami még van legalább dvdn beszerezzem, mert legalább van rajta magyar vonatkozás. Gyerekkel nehéz megértetni, hogy a külföldi blu ray mé’ jó :-D
0
2023. április 17., hétfő 14:07
funtom (resigned) írta:
Grat! :-)

SW-n sehol nincs magyar vonatkozás ugye? 4k-s csomagon gondolkozok, de lejátszóm még nincs...  Sőt az új trilógiáról még a blu-rayről is lecsúsztam itthon, most meg már az se kapható..

Köszi. :)

Nincs rajta magyar vonatkozás, ahogy már sok éve semmilyen Disney kiadványon. Sajnos ez van.
0