funtom (resigned) írta:Bár 4K-s lejátszóm nincs, ezek meg már megvannak korábbi kiadáson, mégis úgy éreztem, hogy ha valamit, akkor ezeket be kell szereznem ezen a formátumon.
Remek nyitócimek. Picit szégyellem is magam, hogy az Ex Machinaval kezdtem és nem hasonló klasszikus filmekkel. :)
Hát próbálok megfontoltan vásárolni, sőt, túl meg is fontolom... Mindig úgy vagyok vele, hogy a gyűjtemény reprezentál engem, és ezért a gyűjteményem kb 90%-a ennek megfelelően lett beszerezve... 10% az véletlen elkalandozások :-D Imádom David Lean-t, és ha egyszer lesz 4K-s rendszerem akkor ezeket tuti meg akarom rajta nézni. Mást is, de ezeket biztosan. Számomra ezek azok a filmek ami motivál 4K-ra.. mai bohóckodások nem annyira... Top Gun esetében is hezitálok, hogy vegyem meg 4K-s változatot, vagy mradjak sima blu-raynél... Mondjuk ott a két filmes blu-ray kiadvány tetszik is, és akkor legalább első rész is megvan magyarosítva..
A gyűjtemény valóban tükrözi a gyűjtő egyéniségét ez nagyon igaz.
Az elején én is sokkal megfontoltabban vásároltam (szinte csak sci-fiket akartam UHD-n beszerezni és lehetőleg azokból is csak natív 4K-s anyagokat), de mostanra már elkapott a gépszíj. :) Nehéz ellenállni annyi jó katalóguscím jön ki most már ezen a formátumon szerte a világon.
A Top Gun 2. részét mindenképp szerezd majd be ha tetszett a film, abszolút referencialemez 4K fronton. Meg az egyik legjobb film amit sikerült tavaly Hollywoodnak kiszenvednie magából a sok selejt között. Én az első részt is megvettem (igaz nagyon limonádénak tűnik újranézve az új film után), de sajnos az nem kapott se szinkront, se feliratot UHD-n.