Keresés

a te bd gyűjteményed

2016. június 2., csütörtök 14:55
Az a történet is megérne egy misét. :)
0
2016. június 2., csütörtök 14:26
Hogy a független filmekről ne is beszéljünk... :)
0
2016. június 2., csütörtök 14:22
Igen a Forrest Gump-ból nekem is jól esne egy szinkronos hazai BD, de mellette kapásból legalább (stúdiótól függetlenül) 40-50 katalógus címet fel tudnék sorolni amik elférnének még a polcon magyar borítóval és szinkronnal.
0
2016. június 2., csütörtök 13:51
Nekem speciel most a legnagyobb szívfájdalmam a Forrest Gump BD, ami csak a cseheknél jön..
0
2016. június 2., csütörtök 13:47
Köszi neked is! Na meg a tegnapi segítségért örök hála! Tényleg sok címet sikerült már a polcra tenni, ezért lehet furán hangzik, de még mindig számos kedvenc alkotás hiányzik a gyűjteményből, pl. amiket itthon ki sem adtak. Reménykedek, hogy egyszer talán érkeznek azok is.
0
2016. június 2., csütörtök 13:22
Gratulálok, szép gyűjteményed van! :)
0
2016. június 2., csütörtök 13:12
Nem vagy túl kíméletes :)
0
2016. június 2., csütörtök 12:53
Köszi! A papírtokok sajnos a portörlés áldozatai lettek az évek során.
0
2016. június 2., csütörtök 12:41
A külső papírtokok elég kopottasak. Amúgy gratula!
0
2016. június 2., csütörtök 12:27
Lassan hetedik éve (2009 óta) gyűjtögetem a BD lemezeket, ezért elérkezettnek láttam az időt, hogy az itteni filmbarát közösséggel is megosszam féltve őrzött kincseimet. Egy pár képet is csináltam, viszont a minőségük mivel telefonnal készültek hagy némi kivetnivalót, ezért előre is elnézést kérek. Az elrendezés sem végleges, hamarosan méltó polcrendszerre kerülnek a filmek, ahol majd átláthatóbb képet mutatnak a "drágaszágok".

Íme...

0
2016. június 1., szerda 22:05
Szívesen, kár, hogy BD-nél nincs valami hasonlóan szép gyűjtődoboz.

Úgy emlékszem ez akkoriban igen gyorsan el is fogyott. Aukciós oldalon még nem is találkoztam vele. Megérte megvenni. :)
0
2016. június 1., szerda 21:46
Húú, marha jól néz ki. Kár hogy mikor ezeket kiadták még nem gyűjtöttem a filmeket. Most már nem nagyon vannak ilyen szép kiadványok itthon.

Köszi a képeket.
0
2016. június 1., szerda 21:35
Erre gondoltál? Nem BD de azért jól néz ki.

8-as sorszám tulaja nincs a fórumon? Én arra hajtottam. :D

0
2016. június 1., szerda 21:34
Igen arra gondoltam.
0
2016. június 1., szerda 21:33
Köszönöm, azért 1-2 még kell. :)

0
2016. június 1., szerda 21:15
Na végre :-) Baró kis gyűjtemény, nem is kell ennél több film! :)
0
2016. június 1., szerda 20:46
Köszönöm!

Sorszámozott DVD dìszdobozra gondolsz?

Egy fél òra és csinálok pár képet.
0
2016. június 1., szerda 20:36
Nagyon szép gyűjtemény, gratulálok hozzá! Harry Potteres dobozról nem tudnál feltölteni pár képet?
0
2016. június 1., szerda 20:03
Köszönöm mindkettőtöknek!

Igyekszem, még kicsit egységessé tenni, sajnos kinőtte a gyűjteményem a szobámat. Régebben a jobban tetsző dìszdobozok előre voltak forgatva, most csak a gerinceket láthatom. :)

Még tervbe van egy BD bővìtett Hobbit trilògia gyűjtemény. Öt sereg csatája bővìtett steel, ami kicsit érdekes, olyan verziòt még nem láttam, mint az első 2 film esetében. Gyűrűk Ura trilògia gyűjtődoboza.  DVD részen meg hiányzik még 2 rész ablakos Hobbit digi.

Ma körbenéztem kicsit Harry Potter kiadványoknál is. Ha azokat is mind be szeretném szerezni egy fél ház ára lenne...

Sajnos közös gyűjteményről nem tudok, de el tudom képzelni, hogy majd lesz.
0
2016. június 1., szerda 19:29
Nem semmi gyűjtemény.Gratulálok.

A GYU és Hobbit filmekből már külön kiállítást is rendezhetnél a "Kiadványok evolúciója" címmel. :)

Nagyon bírom amikor valaki ennyire rajong valamiért.Ez a lényege a hobbinknak csak azon belül valaki specifikusan is imád filmeket.
0
2016. június 1., szerda 18:53
Káprázatos! Gratulálok :) Remek filmekkel vannak teli a polcok, több ismerős is, de a Középfölde gyűjteményed párját ritkítja :) Ismerős érzés, amikor egy filmet több kiadásban is birtokolni szeretne az ember :D

Fél-Off, nem muszáj itt válaszolnod, jöhet a Megjelenésekhez is: Te biztos tudod, ha volt róla szó, lesz valamikor egy 6 filmes Középfölde különleges kiadás? El tudnék képzelni egy hobbitfalvi kis terepasztalt fiókokkal, mint a Harry Potter roxforti kiadása :D
0
2016. június 1., szerda 18:40
Kis bővülés :)

0
2016. június 1., szerda 18:35
Köszönöm szépen! :)
0
2016. június 1., szerda 17:28
Szép gyűjtemény, gratulálok hozzá.
0
2016. június 1., szerda 16:40
Vitrin mögé zárt BD gyűjteményem, az első lemezeim a Gyűrűk Ura trilógia volt, még megjelenésükkor vettem meg őket. Azóta azért rendesen gyarapodtam.

DVD-vel ellentétben itt már próbálok arra koncentrálni, hogy csak olyat vegyek meg amit szeretek és még biztosan sokszor megnézem. Elrendezés kicsit káoszos, ha majd több helyem lesz átvariálom.

A harmadik kép enyhén "részegesre" sikeredett, de legalább alul látszódik az Alien gyűjtemény is.

0