Keresés

a te bd gyűjteményed

2015. december 6., vasárnap 10:39
Ki az a tzoli? Ilyen egyedi tokokra én is vevő lennék. Hogy tudok kapcsolatba lépni vele.

Másik dolog: Van egy Thor Sötét Világ Steelbook kiadásom bontatlan cserére, akit érdekel írjon ide: arnoldszabo90@gmail.com

0
2015. december 4., péntek 14:31
Látom neked is bérleted van már tzolinál. :D

SuperHeRo
0
2015. december 4., péntek 13:12
:) Ja, értem. Nálunk ugye 7 lemezes kiadás volt, de dupla oldalas lemezek vannak a digiben. A magyar kiadáson 159 epizód van, de utánaolvastam a francia kiadásnak, és ott is csak 159 epizódot írnak. :( Amúgy lökhettél volna több képet is, de majd ha ráérsz küldj privátban. ;)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 4., péntek 13:10
Ez csak az elso sorozat, nem a teljes. 8 lemez. De idaig mind a 8 lemez megegyezik az itthoni elso 8 lemezzel.

Meg az messze van. Majd akkor lesz meloja T.Zolinak :)
0
2015. december 4., péntek 12:34
Dömi!

Meg tudnád mondani, hogy a Tom és Jerry gyűjteményen rajta van mind a 160 epizód vagy azon is csak 159 van, ahogyan a magyar kiadáson volt? Mert elvileg a magyarról hiányzik a  Million dollar cat  című rész.

A Pitch perfect filmeknél miért nem vártad meg a 3.részt? Hamarosan az is be lesz mutatva.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 4., péntek 11:55
Egy pár újdonság

http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
0
2015. december 4., péntek 0:45
Lényegtelen, hogy mennyi van neki, (ráadásul ezt az infót a kérőnek sem kell tudni), mivel több cím esetén is mindegyik az e-mail címe. :)
most posts by TM
0
2015. december 3., csütörtök 22:48
sanmars@t-online.hu
0
2015. december 3., csütörtök 20:45
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. december 3., csütörtök 20:43
Nem biztos, hogy csak egy van neki. Akkor máris nem helytálló a határozott névelő. :)
0
2015. december 3., csütörtök 19:55
De leginkább úgy pontos, hogy "az e-mail címedet", mert hát egy akármilyen e-mail címmel nem sokra menne. Bár nem mondta, hogy miért kell neki. :)
most posts by TM
0
2015. december 3., csütörtök 19:25
Szerintem meg így: "adsz egy e-mail címet?" ;)
0
2015. december 3., csütörtök 17:00
Ezt úgy mondják: küldesz.
0
2015. december 3., csütörtök 16:55
szia adsz nekem egy emailt?

0
2015. december 3., csütörtök 15:14
Csak becsúszott egy baki; a Titánok harca nem 3D-s. Pedig már kezdtem örülni, hogy kereken 50 3D-s filmem van. :)
0
2015. december 3., csütörtök 14:53
Most érkeztek az Xpress-ről:

BD3D-gyűjteményem:

0
2015. november 27., péntek 18:51
Maiak:

0
2015. november 27., péntek 15:19
Elhiszem, en is. Ennek ellenere, hogy most is vagyonokat adok ki filmekre, jobbara csak ugyanazokat a filmeket veszem meg ilyen-olyan kiszerelesben (tudom, semmi ertelme). Lassan mar ott tartok, h nem a filmert, hanem magaert a dobozert veszek meg valamit.

DVD-bol szerencsere sosem ertem el az 1000 darabot. Mar csak tarolas miatt is orulok ennek. Ugy kb 500 korul lehetett a max darabszam meg a DVD korszak fenykoraban, de amiota BD-zem, azota a sorozatokon kivul egy DVD-t sem vettem, es rengeteget, amibol kijott a BD valtozat, kiszortam, elajandekoztam.

Lassan nekem is itt az ideje, h felraljak egy uj csoportkepet a dragaszagaimrol :)
0
2015. november 26., csütörtök 20:20

Mai csomag:

0
2015. november 25., szerda 20:19
Ez egy nagy igazság. :)
0
2015. november 25., szerda 20:07
A jövőben legalább képes leszel előválogatásra, mivel a nyomdokaimba léptél a médialejátszóval. Nekem nagyon sokat segített a megléte óta, sok látatlan vételtől megkímélt a szerkezet, ugyanakkor rengeteg olyan filmet is meg lehet így tekinteni, amit normális esetben a büdös életben nem szándékoztam abszolválni, de megnézvén azonnal ment az eredeti lemez a gyűjteménybe (ha kapni lehetett egyáltalán).
0
2015. november 25., szerda 19:43
Részemről inkább azt tanácsolnám, légy mértékletes! Ha újra kezdeném, szerintem töredékét venném meg annak, ami ma idehaza körülvesz. Jó lenne 1000 db alá szorítani a DVD részleget, és a BD-kből is lehetne leépíteni egy-két tucatot, de nem tudom, képes leszek-e rá valaha.

Aktuális fotóim ugyan nincsenek, de azért valamit így is mutat: http://dvdlist.fenti.hu
0
2015. november 25., szerda 0:00
Képzeld el akkor milyen lenne, ha létezne itthon normális BD piac :)
0
2015. november 24., kedd 23:53
Dömi:

Hát, hogy őszinte legyek, besz@rás a látvány, de érthető, hogy 17 év alatt ide jutottál. :)

Én még nagyon új kis lelkes amatőr vagyok, kb. 4 hónapja kezdtem csak a gyűjtögetést. Majd  eccer  remélem én is eljutok egy ilyen szintre, amit a Te gyűjteményed képvisel.

Ahogy a képeket nézegetem, helyet kell majd csinálnom (vagy új kecó után nézni), mert brutális..

Figyelemre méltó, lenyűgöző,  lefosom a bokámat  cuccod van, nem találok most jobb szavakat. :)

Mielőtt bárki azt gondolja, hogy benyalok, nem, nem erről van szó, csak tisztelem a belefordított időt, energiát és pénzt.

Meglátszik... :)
0
2015. november 22., vasárnap 12:13
FTS!!! Hat nem semmi :)
0