Keresés

a te bd gyűjteményed

2015. november 10., kedd 11:31
Pontosan ugyanígy voltam vele én is.
0
2015. november 10., kedd 11:29
Amerikában, és régiókódmentes. De Európában is többfelé kapható (spanyoloknál, cseheknél), csak azoknak nem angol a borítója. Ha megjelent volna nálunk, akkor itt vettem volna meg, de így inkább az amerikait választottam, mert annak legalább angol a borítója.
0
2015. november 10., kedd 11:27
Mai Xpress:

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 10., kedd 10:54
De az ott nem A régiókódú? :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 10., kedd 10:48
Indiánföldön :)
0
2015. november 10., kedd 10:34
Melyik országban jelent meg ez így?
0
2015. november 10., kedd 9:42
Én még nem mondtam le teljesen a hazai kiadásról.

Lehet a megjelenési ütemtervbe ez a cím már nem fér bele :)
0
2015. november 10., kedd 9:42

A csontember
0
2015. november 10., kedd 9:17
Ha már itthon nem akarják kiadni, akkor megvettem külföldről a magyar szinkronos kiadást:

0
2015. november 10., kedd 5:22
Igen, igy van :)
0
2015. november 9., hétfő 23:02
Nekem is van több filmem ami sok féle kiadásban megvan. Ugye pl a Gyűrűk Ura. :D
0
2015. november 9., hétfő 22:58
Gondolom kicseréli őket a magyar változatokra.
0
2015. november 9., hétfő 22:55

A háromlemezes digipack mellé megvetted a ringsteeleket és pluszba a sima műanyagtokos változatokat is?

http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/displayimage.php?album=20&pid=1474#top_display_media

0
2015. november 9., hétfő 22:42
A Jurassic filmek ringsteel-jei ritka gurányak, némi kp-ét ráfizetve átveszem őket, hogy ne rondítsák a gyűjteményed ;)

Állati jó vételek amúgy, nagyon tetszetősek, gratula! Csak azok a JP-filmek, áh, hagyjuk! :D
0
2015. november 9., hétfő 21:48
új szerzemények innen és a világ különböző pontjairól

http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
0
2015. november 9., hétfő 15:03
Maiak:

The Crazies (Ebay)
0
2015. november 6., péntek 21:48
Gratula! Nekem is úton van.
0
2015. november 6., péntek 21:18
Köszönöm !

Mivel nagy horror rajongó vagyok és az első két rész alapmű nálam, alig vártam hogy megérkezzen.

Amugy a doboz tényleg limitált, 5000 darab került csak forgalomba és utángyártás sem lesz. Mind a 3 film vágatlan, új 2K transzferrel kerültek a korongokra, extrákkal megpakolva és még a könyvet nem is említettem...Ez megérte az árát. :)
0
2015. november 6., péntek 20:59
Gratula!

Jó ideig elő volt rendelve nekem is,de aztán osztanom-szoroznom kellett,és sajna nem futotta rá :(
0
2015. november 6., péntek 20:49
Mai beszerzés:

A magyar forgalmazó szégyene, hogy így kell beszerezni ezt a filmet, ha BD-n is szeretnénk a gyűjteményben tudni. A képminősége brilliáns. Magyar (vagy német) főcím, illetve kiegészítő felirat nincs, de az eredeti hang DTS-HD MA 5.1.

Köszönet a közreműködésért R2-D2-nak.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 6., péntek 20:31

0
2015. november 6., péntek 20:29
Sziasztok !

Rég töltöttem fel képeket a beszerzéseimről/gyüjteményemről, de ezt meg kell hogy mutassam Nektek !

Ma érkezet:

0
2015. november 5., csütörtök 17:44
Csak a columbia/sony filmeket és a pattintó tokosokat.
0
2015. november 5., csütörtök 16:37
Ezeket nem ő rendezte. :)
0
2015. november 5., csütörtök 15:28
Látom Te is stúdiók szerint rendezed a filmeket. ;)
SuperHeRo
0