Keresés

a te bd gyűjteményed

2015. szeptember 11., péntek 1:22
Nem titkos. Egy ismerősöm árul éppen exkluzív kiadványokat is, és éppen volt neki Ragadozó 2. meg Becstelen brigantyk. Mondjuk utóbbit itt, Xpressen is meg tudod venni, mert van éppen raktáron. Én csak azért nem itt vettem meg, mert így egy csomagban vettem meg az alábbi filmeket.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 11., péntek 1:01

Két mai csomag filmjei.

Első három film az Xpresstől, a többi pedig egy áruház webshopjának akciós kínálatából.

Nem tudom, hogy milyen árképzést alkalmaznak manapság az üzletek, de számomra meglepő, hogy a két steelbook 1000-1000 forinttal olcsóbb volt, mint a műanyagtokos változatok. A csodálatos pókember pedig 2000 forinttal volt olcsóbb, mint a szintén kétlemezes, de 2D-s kiadás.

0
2015. szeptember 10., csütörtök 23:15
Szép!

A Ragadozó 2, illetve a Becstelen Brigantyk honnan van (ha nem titkos)?
0
2015. szeptember 10., csütörtök 18:38
Mai beszerzések:

- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 10., csütörtök 14:18
Igen ,az van irva a hátsó boritón hogy 4k forrásból.
0
2015. szeptember 10., csütörtök 14:00
Az a 4k-s Godzilla, ami most jött ki?
0
2015. szeptember 10., csütörtök 11:02
Szeptemberi csomag az Xpressztől.  
0
2015. szeptember 9., szerda 15:42
A FÓRUMOZÓ SAJÁT KÉRÉSÉRE TÖRÖLVE
0
2015. szeptember 9., szerda 11:47
Azt még talán én is megveszem.
most posts by TM
0
2015. szeptember 9., szerda 9:33
Köszönöm, innentől már minden figyelmem a bővìtett kiadásra irányul. Lassan remélem a kiadò is fog szolgálni infòkkal.

Egyébként hálás darab ez a szőnyeg, sok kiadványnak volt már a háttere. :)
0
2015. szeptember 9., szerda 2:15
Most épp nincs, de rátehetnék két ilyet is, sőt, a Rob Roy is megvan valahol.:)

Elfelejtettem annak a képfeltöltős oldalnak a nevét, amit múltkor arzo ajánlott, így továbbra sem tudok képet betenni ide.

Amúgy gratula a zsákmányhoz! :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 8., kedd 22:16
De Hobbit fémdoboz tuti nincs rajta. :D

Ennek a tesója nekünk is az előszobában van.
0
2015. szeptember 8., kedd 20:20
Ilyen szőnyeg van az előszobámban. :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 8., kedd 20:15
Ma érkeztek!

Nincs rajtuk semmilyen magyar vonatkozás, de én már kicseréltem a magyar lemezekre az angol lemezeket.

0
2015. szeptember 7., hétfő 20:45
Fényképezés esélytelen,de aki kíváncsi rá esetleg,itt megnézheti a gyűjteményemet:

http://data.hu/get/9079577/Sajat_gyujtemeny.xls
0
2015. szeptember 7., hétfő 19:58
Mai adag:

Kicsit megkésve de ez a szép Smaugos fémdoboz is végre berepült.

0
2015. szeptember 7., hétfő 14:26
0
2015. szeptember 7., hétfő 14:24
Ma érkezett:

0
2015. szeptember 6., vasárnap 16:42
Régebbi filmek friss beszerzései:

0
2015. szeptember 5., szombat 19:35
Igen szép lassan jöhet mindegyik rész.

Én is megörültem mikor végre sikerült megszerezni.

Klasszikus fantasyből sajnos nincsen bőség, a meglévőket is lassan vadászni kell.
0
2015. szeptember 5., szombat 17:37
Köszi piftuka! :)

Hát igen, sajna a hagyományos kiadványok többsége nagyon sablonos.

Ami a tokok színét illeti, ausztriában azért már jó pár színben léteznek BD tokok. Ott pl. voltak retró film kiadások rengeteg 30-as 40-es évek beli film, aminek a borítója is tükrözte az adott kort és mellé fekete BD tok volt, nagyon jól néztek ki, de ilyenek voltak a Horrorok is.

0
2015. szeptember 5., szombat 17:22
Vagyis ezt! :)

0
2015. szeptember 5., szombat 17:20
Köszönöm egy nagyon kedves embernek az alábbi kiadványt:

0
2015. szeptember 5., szombat 16:58
Gratulálok! Klassz gyűjtemény! ;-)

Elnézve a képeket jól látszik, hogy a borítótervezők az "átlagos" kiadások esetében igen ritkán végeznek különleges munkát.

A legtöbb film borítója sablonos, a rajta lévő kép barnás-feketés "maszlag". Ilyen távolságból gyakorlatilag tök mindegy, hogy a Múmia, vagy az Alkonyat borítóját látod... tök egyforma.

A "Last Stand" tervezőjének nagyon nagy pirospont jár, ahogyan a "Zöld Lámpás" fluoreszkáló zöld tokja is telitalálat!

Én nem is értem, miért nem igazítják a BD műanyag tok színét minden esetben a borító színvilágához!?
0
2015. szeptember 5., szombat 16:52
Nocsak! Hát csak begyűjtöd a Harry Potter filmeket? :-)

A "Sötét Kristály" nagyon nagy találat! Irigyellek érte!

Képzeld, milyen jó lenne, ha megjelenne BD-re (de DVD-re is örülnék neki) egy " 80s Fantasy Classics" gyűjtemény!

Végtelen Történet, Conan, Endor, Krull, He-Man, Sötét Kristály, Labirintus, Ator sorozat, Vadak Ura, A Kard és a Varázsló, Barbár testvérek, Herceg Menyasszonya, stb. egy csomagban... :-)

A világ legjobb filmes gyűjteménye lenne számomra!
0