Keresés

a te bd gyűjteményed

2015. május 21., csütörtök 13:20
Nezd meg oket egy asztali lampa mellett, rogton fel fognak tunni azok a hibak, amiket termeszetes feny mellett nemigen lehet eszrevenni.
0
2015. május 20., szerda 12:54
Illetve egy mégis, a Navigátor által 2008 ilyentájt kiadott Ninja Scroll.

Régi szép idők!
most posts by TM
0
2015. május 20., szerda 12:43
Kiszívta a nap! :) A fonyódi piacon van egy filmárus, nála vannak ilyenek, mindig udvariasan elhárítom a vásárlásra buzdításait. :)

Egyébként nekem az egész rajzfilmes-fémdobozosdi nem tetszik, szerintem a gyerekfilmekhez nem passzol a steelbook, talán már csak azért se, mert a célközönség alkalmatlan arra, hogy vigyázzon rá. Szóval nekem nem jön be ez a párosítás, nincs is egy ilyen csomagolású animációs filmem se.
most posts by TM
0
2015. május 20., szerda 12:18
Ez de nem tetszik. Olyan semmilyen, színhiányos:

0
2015. május 20., szerda 12:09
Jó hobbit választottál. Elvileg igen, bár az időjárás közbeszólhat. Esőben nem tekerek.
0
2015. május 20., szerda 11:55
Az a két darab maradt az országban, nem volt mit tenni. :)

Viszont nem mondtam le a netes rendelésről se, most, hogy lezajlott a hazai Hobbit-hajtóvadászat, erre gyűjtögetek, meg a maradék hiányzó háromdésekre.

Aztán meg nyárra. :)

Apropó, hétvégén akkor találkozunk? :)
most posts by TM
0
2015. május 20., szerda 11:51
Ilyen A-betűs nekem is van, még a lentikuláris lapos Titanic-fémmel együtt vettem. Akkor láttunk Artuval először ilyen levehetős izét, néztünk is, mint parasztok a zsúron (legalábbis én), hogy ezmostakkóhogyisvan? :D
most posts by TM
0
2015. május 20., szerda 11:49
Neked is adhatok egy elérhetőséget, van egy pszi... :D :D :D

Na de viccet félretéve, igazán elkötelezetten, időt, fáradtságot és ráfordítást nem sajnáló módon mindent megteszel egy kiszemelt kiadvány megszerzéséért.
0
2015. május 20., szerda 11:44
Persze: paarzoltan@gmail.com
0
2015. május 20., szerda 11:42
A legutóbbi emlékezetes tettem az volt, amikor több, ellentmondásos információt elunva autóba ültem és elgurultam Debrecenbe egy 35. évfordulós Alien-antológiáért. Egyet mondtam, de kettő volt belőle :), így megvettem mindkettőt. Rögtön a pénztár mögött a kettőből összepakoltam egy hibátlant (fél óra), aztán irány Budapest, ahol azonnal túladtam az egyiken. Közben még rendes is voltam, mert felhívtam az egyik barátomat, akiről tudom, hogy szeretett volna magának egy ilyet, de szokásához híven azon panaszkodott, hogy nincs pénze. Mivel én meg már eluntam, hogy 3-4 hónapig finanszírozzam azt, hogy neki is mindene meglegyen, amit szeretne, sőt, többször ajándékként adtam neki ilyen BD-digibook megjelenéseket, ezért ezúttal nem akartam nála jobban azt, hogy neki jó legyen, vagyis azon melegében túladtam a másikon.

Bő 700 km-es kört mentem aznap, ha kicsit ügyesebben navigálok, elértem volna a tengerhez. :)

Egy másik, magát ugyancsak gyűjtőnek tartó itteni fazon jut erről eszembe, aki állítólag nagyon régóta szeretett volna megszerezni egy már szinte sehol nem kapható filmet. Nagy szerencséjére épp két nappal korábban láttam egy darabot, amit a lehetőségek szerint kicsit eldugtam a sorok mögé leghátulra. Komolyan mondom, megörültem, amikor jött a beírás ide a fórumra, hogy valakinek épp az a cím kedves, és nagy boldogan írtam meg neki, hogy gyorsan menjen érte, s akkor beillesztheti a többi kedvence közé. Na, és akkor itt érkeztünk el a "kényelmes pesti" cimkéhez: az illetőnek mindössze 8 kilométert kellett volna tömegközlekednie ahhoz az üzlethez, amirt megadtam neki, mire visszaírt, hogy az messze van, de majd hétvégén fognak menni családostól egy ugyanolyan nevű másik boltba, és akkor hátha ott is lesz...

Na, hát erre lehet mondani, hogy nem vagyunk egyformák. :)
most posts by TM
0
2015. május 20., szerda 11:32
Tudnál adni egy elérhetőséget, mert lenne kérdésem :)

Amúgy nagyon szépek. Gratula hozzá.
0
2015. május 20., szerda 11:12
Azt nem mondtam, hogy nincs benne külföldi. De én Ausztriában is nagyon alaposan vásárolok, van rá tanú :), és a párom is tudna mesélni a francia-, görög- vagy pl.  horvátországi beszerzéseimről. Sosem végzek tíz perc alatt, pedig mindig csak annyi időt kérek. :)
most posts by TM
0
2015. május 20., szerda 10:53
Nem kell kattintgatni el is utazhatsz mindenfele és ott válogatsz :) Amúgy igen, értem teljesen miért is van meg a maga bája a személyes vásárlásnak. Én is jobban preferálom(nám). Szerencsére az én három számjegyes, nagyrészt kattintgatott mennyiségem is rendben van.
0
2015. május 20., szerda 10:42
Nekem három számjegyű mennyiségű van és mind rendben van, mivel magam válogattam őket egyesével. Ez sokkal értékesebb így, mint kintről horpadtakat, összekarcoltakat rendelni. Nem beszélve az utánajárásról, a boltról boltra vadászatról, a rengeteg mustrálgatásról, melyeket összességében a beszerzésük jelentett. Majd mindegyikük felkutatására emlékszem külön-külön. Ettől sokkal személyesebb a gyűjteményem, mintha csak kattintgattam volna a gép előtt ülve.
most posts by TM
0
2015. május 20., szerda 7:11
Nekem nincs sok steel-em, de hibátlan, karcmentes mind. Pedig kettőt kéz alól vettem.
0
2015. május 19., kedd 21:10
Pontosan, helyes a meglátás, steelbook esetében nincs olyan hogy tökéletes. Minél hamarabb törődik bele ebbe az ember annál hamarabb nyugszik meg.
0
2015. május 19., kedd 16:54
Húú ez nagyon vadul néz ki.

Gratula hozzá.

Gondolom volt ára szépen...
SuperHeRo
0
2015. május 19., kedd 16:15
Szép, nagyon jól néz ki. :)
0
2015. május 19., kedd 16:11
Mai érkezés:

- Avengers lentikuláris slipcase steelbook

- Avengers fullslip steelbook

A slipcase nagyon szép fémes hatású, 36 oldalas booklet, 6 karakterkártya és plusz egy lentikuláris kártya is járt hozzá.

Lentikuláris:

Full slipcase:

Érdekes, ez az első eset, hogy valamit nem Hungarian-nak írtak.

0
2015. május 19., kedd 14:48
Sajnos eleg gyakori a szopas. Ugyan nagyon szepek, de mar rajottem, tokeletes peldany egyszeruen nincs :(
0
2015. május 19., kedd 14:46
Igen, pakolgatok :) de nagyobb melo, mint ahogy azt gondoltam. Egy darabig meg biztos el leszek a pakolgatassal.
0
2015. május 19., kedd 12:15
Vlmi szopás mindig van a fémekkel. Ezért lehet, hogy kicsit örülök is annak, hogy visszafogtam a steelbook vásárlást.
0
2015. május 19., kedd 11:19
Hirtelen nem tudtam hol keressem, de a kettő nappal ezelőtti posztban megtaláltam. Látom azóta rendet raksz :D
0
2015. május 19., kedd 10:53
Hetvegi magyarorszagi kiruccanasom eredmenye 27 BD (ebbol 25 xpress, egy aukcios, es egy offline)

Kepek es bovebb info itt:

https://www.facebook.com/filmgyujtes
0
2015. május 19., kedd 10:51
Grat hozzajuk. A lentikularis SW lapokat en is elfogadnam :)
0