Na meppróbálom összefoglalni mi történt a héten.
Írtam egy levelet a PV-nek, ahol nagyon udvarisan megkérdeztem , esetleg történt-e változás a Disney-el kapcsolatban, ha nem akkor tervezik-e újra felvenni a kapcsolatot , hogy itthon is élvezhessük újra a nagy felbontást stb stb. Nos négy nap után sem jött válasz a levelemre, így felhívtam őket, persze gondoltam ha sikerül túljutnom a recepcióson akkor még egyebet is megkérdezek. Hát előre jelzem, nem sikerült. Fevette a recepciós vagy kicsoda lehet "ide oda toli blabla manager" a neve . Aki miután rákérdeztem mikor kapok választ szépen megírt, kedves levelemre,némi visszakérdezés után, mikor írtam, kinek milyen témában, megnézte a levelezést, jelezte hogy igen megkapták (akkor olvasta el) és gyorsan válaszolt is, azaz idézem:
-Már kiadtunk egy közleményt ezzel kapcsolatban azt olvassa el.
Na gondoltam akkor eljött az én időm. -Hol olvassam el a közleményt? Tettem fel a kérdést? A honlapjukon, amit nem lehet minősíteni mert olyan pocsék?
Mintha ez a kritika el sem hangzott volna, jött a válasz, hogy a partnereiknél.
Erre megkérdeztem, kik a partnerei mert ez sem derül ki a gondosan megszerkesztett honlapjukon. Szándékosan nem az Xpress-t hoztam fel, hanem a nagy többséget képviselve egy nagy áruházat, legyen a Piros hülye azért nem vagyok, hogy ott kellett volna tájékoztatást kapnom? Na ez sem hatolt be a kis édes agyába, mert erre sem kaptam választ, hanem mint egy mantra közölte, hogy ők mindent megtettek és náluk jobban senki nem ment le kutyába csakhogy elhozzák ide a nagy Disney-t BD tül szinkrostúl de hát ez sem hatotta meg a nagy céget. Viszont írjak nekik és az segít.
Értitek? Én írjak és az segít. Újabb kérdést tettem fel: Ok írok én , de kinek, hova, kértem segítsen. Erre is megkaptam a választ: www.disney.hu. Mint egy hülyének www. disney.hu Persze mit sem törődve adta magát a következő kérdésem, és ott kit keressek, mert ez gy elég tág tér. Ekkor már kezdte elveszíteni a türelmét mert szinte felháborodva mondta: Csak nem képzeli, hogy belső kapcsolati telefonszámot, vagy elérhetőséget fog megadni? Hát értitek ? Intézd el magadnak ahogy tudod, ez a hozzáállás. Persze volt rá még pár szavam de ez volt a lényeg. Végezetül azért megkérdeztem megjelenik-e nálunk a Hobbit BD-n steelbookban? Na kapaszkodjatok meg, a válasza az volt hát persze, mert minden ilyen húzós cím az BIZTOS megjelenik, steelbookot nem tudja, erre mondtam neki, akkor a Disney már nem húzós cím ezek szerint? .... Azt hiszem elég mérgesen tette le a telefont. Szóval gyerekek, ez is bizonyitja azt, hogy mi van itt a fejekben.