Keresés

a te bd gyűjteményed

2015. február 22., vasárnap 21:59
:)))) Örök klasszikus!
0
2015. február 22., vasárnap 20:51
Sajnos en is ezt tapasztalom Mo-n mindenhol. Meg te vagy a hibas, mert nem kerdezes nelkul vasaroltal, vagy akartal vasarolni valamit. Szanalom. Miert nem lehet olyan udvarisan valaszolni, mint ahogy azt teszik pl itt Ausztriaban? Meg akkor is, ha hulyeseget kerdezel, de vegulis te vagy a vevo, a ceg lenne erted, es nem forditva.
0
2015. február 21., szombat 19:51
Megemlíthetted volna nekik a Szabotázs DVD-t is! Hátha neked is elmondták volna, hogy még senki sem jelezte, hogy baj lenne vele.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 21., szombat 19:30
Na meppróbálom összefoglalni mi történt a héten.

Írtam egy  levelet a PV-nek, ahol nagyon udvarisan megkérdeztem , esetleg történt-e változás a Disney-el kapcsolatban, ha nem akkor tervezik-e újra felvenni a kapcsolatot , hogy itthon is élvezhessük újra a nagy felbontást stb stb. Nos négy nap után sem jött válasz a levelemre, így felhívtam őket, persze gondoltam ha sikerül túljutnom a recepcióson akkor még egyebet is megkérdezek. Hát előre jelzem, nem sikerült. Fevette a recepciós vagy kicsoda lehet "ide oda toli blabla manager" a neve . Aki miután rákérdeztem mikor kapok választ szépen megírt, kedves levelemre,némi visszakérdezés után, mikor írtam, kinek milyen témában, megnézte a levelezést, jelezte hogy igen megkapták (akkor olvasta el) és gyorsan válaszolt is, azaz idézem:

-Már kiadtunk egy közleményt ezzel kapcsolatban azt olvassa el.

Na gondoltam akkor eljött az én időm. -Hol olvassam el a közleményt? Tettem fel a kérdést? A honlapjukon, amit nem lehet minősíteni mert olyan pocsék?

Mintha ez a kritika el sem hangzott volna, jött a válasz, hogy a partnereiknél.

Erre megkérdeztem, kik a partnerei mert ez sem derül ki a gondosan megszerkesztett honlapjukon. Szándékosan nem az Xpress-t hoztam fel, hanem a nagy többséget képviselve egy nagy áruházat, legyen a Piros hülye azért nem vagyok, hogy ott kellett volna tájékoztatást kapnom? Na ez sem hatolt be a kis édes agyába, mert erre sem kaptam választ, hanem mint egy mantra közölte, hogy ők mindent megtettek és náluk jobban senki nem ment le kutyába csakhogy elhozzák ide a  nagy Disney-t BD tül szinkrostúl de hát  ez sem hatotta meg a nagy céget. Viszont írjak nekik és az segít.

Értitek? Én írjak és az segít. Újabb kérdést tettem fel: Ok írok én , de kinek, hova, kértem segítsen. Erre is megkaptam a választ: www.disney.hu. Mint egy hülyének www. disney.hu Persze mit sem törődve adta magát a következő kérdésem, és ott kit keressek, mert ez gy elég tág tér. Ekkor már kezdte elveszíteni a türelmét mert szinte felháborodva mondta: Csak nem képzeli, hogy belső kapcsolati telefonszámot, vagy elérhetőséget fog megadni? Hát értitek ? Intézd el magadnak ahogy tudod, ez a hozzáállás. Persze volt rá még pár szavam de ez volt a lényeg. Végezetül azért megkérdeztem megjelenik-e nálunk a Hobbit BD-n steelbookban? Na kapaszkodjatok meg, a válasza az volt hát persze, mert minden ilyen húzós cím az BIZTOS megjelenik, steelbookot nem tudja, erre mondtam neki, akkor a Disney már nem húzós cím ezek szerint? .... Azt hiszem elég mérgesen tette le a telefont. Szóval gyerekek, ez is bizonyitja azt, hogy mi van itt a fejekben.
0
2015. február 21., szombat 19:29
Hazaviszed
0
2015. február 21., szombat 19:29
Őszintén? Szerintem max akkor, ha megveszed Ausztriában és hazaviszem :)
0
2015. február 21., szombat 16:36
Szia Gyulus! kérlek írj nekem egy emailt! kimi007@freemail.hu

0
2015. február 21., szombat 15:16
Szép.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 21., szombat 15:11
"Idegeskedjenek csak a kapitalista nyugaton."

Nem szeretnék most a helyükben lenni! :)
0
2015. február 21., szombat 15:09
Nálunk pont jó lenne. Miután itthon nem lesz több Disney BD, ezért a doboz tartalmát nem kell bővíteni - így az ember nem lesz ideges, hogy az ilyen félkész gyűjteményeknek mi értelme van.

Idegeskedjenek csak a kapitalista nyugaton. A hazánkkal való együttműködés szép lezárásaként pedig kiadhatnák ezt nálunk. :P

Aztán elmehetnek a p***ba.
0
2015. február 21., szombat 14:47
Mikor lesz Disney Blu-ray egyáltalán?
0
2015. február 21., szombat 14:06
0
2015. február 21., szombat 14:04
Nálunk ilyen mikor lesz?

http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/albums/userpics/10002/Disney-Pixar-Collection-5BBlu-ray5D.png
0
2015. február 21., szombat 11:11
0
2015. február 21., szombat 10:57
Egyik se szélesvásznú? Nem is kellenének! :)
most posts by TM
0
2015. február 21., szombat 2:36
A szomszédból:

0
2015. február 20., péntek 20:08

E heti szerzemények:

0
2015. február 17., kedd 14:21
Gratulálok mindenkinek az újakhoz. Mai.
0
2015. február 16., hétfő 20:59
Értem. Azért köszi szépen, a szándékot is értékelem! :)
most posts by TM
0
2015. február 16., hétfő 19:21

Pedig ott volt három hétig az aukció, bárki licitálhatott rá.

0
2015. február 16., hétfő 19:19

Gratula!

De annyi pénzért?

Én tavaly márciusban hozzájutottam egy bontatlan példányhoz, meghirdettem 6000 forintért, de júniusig a kutyának se kellett.

0
2015. február 16., hétfő 19:18

Szívesen odaadtam volna ingyen is, de aki a szobrot megvette (mivel nekem nincs szükségem rá, csak a filmekre) ragaszkodott a dobozához is.

0
2015. február 16., hétfő 18:56
Grat hozzá!
0
2015. február 16., hétfő 18:48
Erre én is dobtam egy kis lóvét de a felénél megálltam.
0
2015. február 16., hétfő 17:35
Szerencsés vagy, hogy még hozzá tudtál jutni. Erre még én is vadászom.

Gratula.
0