Végül is értelek is, meg nem is.
Érthető, hogy a film a lényeg számodra, és már az is becsülendő a mai világban, ha megveszed eredetiben. Érthető, hogy vonzanak az esztétikai extrák, sem a szobrok, sem a fémdoboz, semmi ilyesmi.
Ugyanakkor egy film, egy kézzel fogható, fizikai adathordozón lévő film számomra úgy teljes, hogy dukál hozzá a borító, a tok, plusz az egyéb extrák - már ha vannak.
Mostanában rászoktam arra, hogy a konzolos játékokból is a gyűjtői kiadásokat veszem meg. Nem azért, mert feltétlen mindenből a lehető legjobb kell- a fémeket sem gyűjtöm- de amikor egy ilyen kurva szépen kidolgozott, menő szobrokat vágnak hozzá, akkor azt mondom, megéri!

Előre látom, hogy kurva nagy lesz a kép, de lusta vagyok átméretezni, jobb klikk, megnyitás új lapon azt csókolom.
Vagy itt van az új Witcher gyűjtői kiadása.
Hát hűdekurva szépen néz ki! Nem bírok neki ellenállni. És hányszor mondtam már, hogy milyen jó is lenne, ha lenne pár filmes megjelenés, amikhez szintén adnak egy-két szépen kidolgozott, igényes szobrot. Jó elvétve akad pár ilyen -Pacific Rim, Hobbitok- de tényleg csak nagyon ritkán.
Ilyenekre pl. szívesen áldoznék, akár dupla annyit is. Mert hiába a film a lényeg, igenis számít a körítés.