Keresés

a te bd gyűjteményed

2015. február 7., szombat 13:34
Én is szinkronnal néztem végig anno többször is,de most végignéztem a kedvenc 5 évadomat(5-9) belőle angolul és úgy szakadtam rajta mintha először látnám.
0
2015. február 7., szombat 8:46
Na is mondd, alig várom, hogy a kezeim között legyen és feltépjem! :)
0
2015. február 6., péntek 23:55
Jól néz ki!

http://www.amazon.com/Friends-Complete-Blu-ray-Jennifer-Aniston/dp/B008D19WBQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1423259608&sr=8-1&keywords=friends+blu-ray
most posts by TM
0
2015. február 6., péntek 22:42
Egyelőre a haveromnál pihen, mert valamilyen oknál fogva képtelen az én címemre postáztatni az én dolgaim :) Jövő héten hozza el valamikor...
0
2015. február 6., péntek 22:21
Ez szépen néz ki. Majd ha kibontod, arról is rakj fel képet, ha lehet.

Az egyedüli gond, hogy ezt a sorozatot szinkronnal szeretem. Különben én is beszerezném... Itthoni megjelenés pedig felejtős :(
0
2015. február 6., péntek 22:14
Na bassza meg....

Ezzel el leszek egy darabig majd :)
0
2015. február 6., péntek 14:29
Tegnap érkezett az Xpressztől.
0
2015. február 6., péntek 11:55
"Mindenki azt gyűjt, amit szeret." ezt mottóként a topik címébe be lehetne írni plusz kiegészítésként, mintegy jelezve mindenkinek egyfajta morálisan teljesen helyén való irányultságot.
0
2015. február 6., péntek 11:28
@Vanquish:

En meg pont az ellentetje vagyok, nem a filmert veszem meg a kiadvanyt, hanem a kulsoert. Ha csak a film erdekelne, megnezhetnem a Netflix-en, vagy Amazon Prime-on, vagy egyszeruen csak letoltenem a szamomra megfelelo minosegben. Sokkal fontosabb az, hogy miben kapom meg a lemezt, limitalt-e a kiadvany, meg ilyenek. Persze a tartalom is fontos, de nem az a donto szempont (oke, szinkron legyen rajta mindenkeppen, mert nincs turelmem home-made lemezt csinalni).

Nem vagyunk egyformak.
0
2015. február 6., péntek 11:01
Pont ugyanezt akartam írni.
0
2015. február 6., péntek 9:25
Addig szép ez a közösségi mutogatósdi, amíg mindenki csak fogja és bemásolja a saját cuccát azt csókolom. Ideologizálásgatásra, mások gyűjteményének leminősítgetésére nincs szükség, senki nem is kíváncsi rá. Mindenki azt gyűjt, amit szeret.
most posts by TM
0
2015. február 6., péntek 9:20
Nem kell mentegetőznöd azért, mert a filmek iránti lelkesedésed nagyobb, mint a f@sz@rágiságod.

most posts by TM
0
2015. február 6., péntek 6:22
Witcher 3 lesz nekem az első gyűjtői játékom. :) Több szobros filmnek én is örülnék.
0
2015. február 6., péntek 6:01
Én nem tartom magam jómodú embernek azért mert néha megveszek pár filmet kiindulási áron. Általában én is megvárom az akciókat. De amikor egy filmre már több mint egy éve vadászok, aztán végre van eladó, akkor már kevésbé számít az ár. Itt ebben az esetben pedig alkudtam is, így kb 6500 + posta áron jutottam hozzá és visszacsomagolva a gyári fóliában kaptam meg. Mintha új lenne. Azóta pedig már meg is néztem és bátran állíthatom minden ft-ot megért.
0
2015. február 5., csütörtök 20:55
Végül is értelek is, meg nem is.

Érthető, hogy a film a lényeg számodra, és már az is becsülendő a mai világban, ha megveszed eredetiben. Érthető, hogy vonzanak az esztétikai extrák, sem a szobrok, sem a fémdoboz, semmi ilyesmi.

Ugyanakkor egy film, egy kézzel fogható, fizikai adathordozón lévő film számomra úgy teljes, hogy dukál hozzá a borító, a tok, plusz az egyéb extrák - már ha vannak.

Mostanában rászoktam arra, hogy a konzolos játékokból is a gyűjtői kiadásokat veszem meg. Nem azért, mert feltétlen mindenből a lehető legjobb kell- a fémeket sem gyűjtöm- de amikor egy ilyen kurva szépen kidolgozott, menő szobrokat vágnak hozzá, akkor azt mondom, megéri!

Előre látom, hogy kurva nagy lesz a kép, de lusta vagyok átméretezni, jobb klikk, megnyitás új lapon azt csókolom.

Vagy itt van az új Witcher gyűjtői kiadása.

Hát hűdekurva szépen néz ki! Nem bírok neki ellenállni. És hányszor mondtam már, hogy milyen jó is lenne, ha lenne pár filmes megjelenés, amikhez szintén adnak egy-két szépen kidolgozott, igényes szobrot. Jó elvétve akad pár ilyen -Pacific Rim, Hobbitok- de tényleg csak nagyon ritkán.

Ilyenekre pl. szívesen áldoznék, akár dupla annyit is. Mert hiába a film a  lényeg, igenis számít a körítés.
0
2015. február 5., csütörtök 20:43

Pontosan.

Soha nem veszek új megjelenésű filmet. Ezt a lehetőséget meghagyom a jómódú embereknek.

A legdrágább Blu-ray, amit valaha is vettem, talán 5500 forint volt (Avatar Bővített).

Használt lemezért max. 3000 forintot adnék, akármilyen ritka.

Mint már régebben is írtam, én filmeket gyűjtök, nem pedig számomra(!!!) felesleges kacatokat. Aki egy díszdobozban vagy fémdobozban akar gyönyörködni, egészségére! Steelbookot például csak abban az esetben veszek, ha jobban megéri, mint a sima műanyagtokos kiadás.

Legutóbb például a Star Trek - Sötétségben c. filmet voltam kénytelen megvenni fémdobozban. Az egyik webáruházban, karácsony előtt 4990 forintba került a film 2D-s változata, a 3D-s változata és a fémdobozos változata is.

Viszont - mint köztudott - a fémdoboz mindkét lemezt tartalmazza. A fémdobozt a 3D-s lemezzel eladtam, a 2D-s lemezt beletettem egy üres tokba, szereztem hozzá egy borítót, így 2000 forintomba volt a film és az is nagyon jól járt, aki a 3D-s lemezt vette meg a fémdobozzal.

Nekem nem azért kell egy DVD vagy Blu-ray, hogy a díszdobozát vagy a benne lévő szobrot bámuljam, hanem azért, hogy a film meglegyen.  

Vasat vagy szobrot gyűjtsenek műgyűjtők. Nekem a film a lényeg.

És teljesen mindegy, hogy milyen kiadású. Felőlem lehet olasz, spanyol, angol vagy akár cseh kiadású is. A lemez ugyanaz, mint a magyar kiadásban.

Sőt, van amikor a külföldi kiadás több extrát tartalmaz, mint magyar. Például a Mission Impossible vagy a Felkoppintva DVD-im kétlemezes, angol változatok. Az extra tartalom pedig mindig is érdekelt.

0
2015. február 5., csütörtök 16:06
szépek
0
2015. február 5., csütörtök 14:20
Szegény Bruce Willis lemaradt: Die Hard 3. is múlt heti, nem mondhatni, hogy szép steelbook, de ezzel így teljes a sorozatom.

0
2015. február 5., csütörtök 14:08
A King Kong ma érkezett, a Jégvarázs múlt heti beszerzés.

0
2015. február 4., szerda 15:40
új szerzemények (Xpress + amit nem szabad leírni helyekről)

0
2015. február 3., kedd 14:31
Mai vétel:

- A Dolog (1982)

- U-571

- Az amerikai

- London boulevard
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2015. február 3., kedd 12:10
Mi azt vállaltuk, hogy ha elkészül, akkor erről küldünk értesítést a vásárlóinknak a hírlevelünkben.
0
2015. február 2., hétfő 19:57
Domi, megirnad emailben a valaszod? flatdeejay (kukac) gmail (pont) com

Elore is koszonom.
0
2015. február 2., hétfő 19:52
Jah, az hittem, h ti szervezitek!
0
2015. február 2., hétfő 19:29
Tudtommal nem készült még el a petíció, legalábbis nekem/nekünk nem szólt még senki róla.
0