Szia!
Mindig is normális arc voltál, úgyhogy a magam részéről sajnálom, ha kitartasz a döntésed mellett.
Sajnos nekem úgy tűnik, ezen a piacon minden szereplő számára hosszútávon működőképes törzsvásárlói program nem létezik.
Tulajdonképpen annyi csak a történés, hogy egy ideje van itt a maga balfasz módján lelkes kiskölök, aki szívesen válaszol a kérdésekre, közben minden bizonnyal szabadkezet kapott (ugye nem kell ecsetelnem, a tulaj milyen szinten szarik itt le mindent, bár ez nekünk, vásárlóknak végül is jó, mert ha törődne vele, ezt a boltot úgy, ahogy van, becsukná és árulna akármi mást) és önszorgalomból úgy gondolta, belefér a cégpolitikába, ha nekiáll keménykedni és harapdálni azt a kezet, amelyikből zabál. Több hozzászólást volt szerencsém olvasni még a moderálás előtt, ahol sem trágárság, sem biznisz nem esett meg, csupán határozott álláspont, mégis radírozásra került. Nekem nincs különösebb problémám a ProVideoval (bár hogy szerintük jelen formájában okés a Szabotázs DVD, az megérne akkora fogyasztóvédelmi botrányt, hogy az illetékeseknek még a pofájuk is beleremegjen határon innen s túl), azzal viszont igen, ha következetlen, követhetetlen, értelmetlen és kontrollálatlan regulát hoznak arra, hogy ezt !!bizonyos keretek között!! mások kifejezzék.
Profi helyeken (utópia), vagy legalábbis a kevésbé kicsinyes és hűbelebalázs módon ostoba kezelésű platformokon ezt úgy csinálják, hogy "srácok, örömmel jelentem be, újra van kapacitásunk moderálásra, úgyhogy ebben, ebben és ebben az ügyben kiemelten eljárunk majd, célunk ez és ez, jövő hétfőtől legyetek kedvesek alkalmazkodni, mert nem a ti basztatásotok, hanem közös a cél". Ehhez képest a Te példád is mutatja, hogy ez kissé a visszájára fordult. Nincs itt részrehajlás, csak ráérő, vagy épp nem ráérő idő, estére el fog tűnni valószínűleg az általad megjelölt bejegyzés is.
Én a pick-pack bevezetése óta újra rendszeresen vásárolok itt, a hétvégével bezárólag örömmel, ezután maximum duzzogva, mert szar dolog, hogy a moderátorhoz hasonló önfejű idióták is esznek a pénzemből, nekem ráadásul korábban is volt nézeteltérésem az Xpress-szel, amiből kiderült, hogy arcuk az egekben, de még mindig úgy vagyok vele, eredményesebb itthagyni a pénzt, mint teszem azt, a Media Marktban. Aztán legfeljebb egy idő után én is másképp gondolom majd. Ki tudja.
Azért ne töröld a profilt, hátha egyszer meggondolod magad, akkor meg, szerintem nyilatkozhatok mindenki nevében, tárt karokkal vár itt mindenki.