Keresés

a te bd gyűjteményed

2014. november 30., vasárnap 12:24
A bluray vásárlás nőt magyarországon ezt biztos helyről tudom.

Más ok miatt nem jelent meg a galaxy őrzői.

Csak arról nem fognak beszélni mert disney-re könnyebb kenni.
0
2014. november 30., vasárnap 11:04
"Ha drága a lemez akkor a bolt tehet róla??Ha mexopat bennünket a Disney a bolt tehet róla??Ha a diszdobozokból keveset kap a piac arról is szegény Robi tehet??Vagy Dömi??"

Egyikük sem, de nem is a vásárló. Azok száma folyamatosan apad...

R2-nak tökéletesen igaza van, a DVD és a BD már jó régóta nem ugyanaz a termékcsoport. Aki évekkel ezelőtt már váltott, holmi kiadói, stúdiói döntés nyomán nem fog újra DVD-ket vásárolni,ennyi erővel vissza mehetünk a VHS korszakba is. Én biztosan nem fogok.

A fórumszabályzat is inog több helyen.

Példa:tegyük fel felraktam egy képet a Nightbreed USa BD kiadásáról, ami itthon utoljára KÖLCSÖNZŐI(!!!) Vhs kazettán jelent meg, abból is csak a moziváltozat. Se szinkron se magyar felirat nincs egy ilyen kiadványon, még csak B régiós lejátszási lehetőség sem. Erre biztos nem lehet ráaggatni az "udvariatlan" fórumszabályzat megsértésének pontját ,hiszen semmilyen potenciális vásárlóvesztésről nem beszélhetünk. Ahogy azzal sem ha valaki magyar szinkron, feliratmentes kiadványt vesz magának külföldről. nem károsít meg vele senkit, maxmimum a saját pénztárcáját.

(A kinti szerzeményeim nagy része - főként horrorok - még sok esetben legális VHS forgalmazást sem láttak nemhogy DVD-t).

Ha magyar szinkronos kiadványokkal teli import képek lennének feltöltve igazából megérteném a moderáció okát. Azok nem lennének indokolatlan döntések.

Itt nincs hibás, vagy felelős, legalábbis nem vásárlói illetve eladó oldalról (nem ezeken a szinteken), úgyhogy ez egy újabb tökfelesleges adok-kapok. A világot egy maroknyi mozi-geek nem fogja megváltani, ezt mindannyian tudjuk. Becsülöm azokat akik próbáltak itt az évek alatt itt valamiféle közösségi életet kiépíteni itt, de lássuk be,  a fórum már jó régóta haldoklik, ezek a dolog pedig csak gyorsítanak rajta.

Kár egymást rúgdosni, attól még nem lesz Galaxis őrzői BD-n. Ez is csak egy újabb jelzésértékű lépés egy olyan országban ahol a torrentezés nemcsak elfogadott és megbecsült társadalmi élettevékenység, de az eredeti filmeket,zenéket stb. vásárló emberek vannak "lenézve", mert hajlandóak némi pénzt áldozni időnként a hobbijukra. Persze a rossz fizetési viszonyok és az alacsony életszínvonal ebbe is belejátszik, de lássuk be még az 1000ft-os BD-k is ott fognak megrohadni a turikban, hisz a letöltés mindíg ingyér  van.

A többség pedig az "ingyenélést" választotta, mi gyűjtők pedig megisszuk a levét.

Gyanítom nem a Disney volt/lesz az utolsó aki feladja majd legális filmterjesztési terveit minálunk.
0
2014. november 30., vasárnap 1:45
Moderálom is magam, de gyorsan. :D
0
2014. november 30., vasárnap 1:21
Egyetértek, nagyon jó kérdések!
0
2014. november 30., vasárnap 1:21
Igazad lehet én,alapból kapcsolom a fórumot meg a boltot össze.

Ennyire nem vagyok benne a dolgokban csak olvasgatok,hol megdöbbenek hol mosolygok mikor mire van ok.

Látod milyen jó hogy ebben a korban is lehet még tanulni:)
0
2014. november 30., vasárnap 1:06
Valamit nagyon benéztél... ilyenekről szó sem volt.

Senki nem szidta xpresst a Disney miatt, csupán a mostanában elszaporodó agyatlan, ésszerűtlen és önkényes moderációkon háborodtunk fel. No meg azok magyarázatán.

Amúgy az is érdekes, hogy a BAZDMEG szó az moderálatlan marad, de a zavi szó az nem. Új szitokszót tanultam...
0
2014. november 30., vasárnap 1:03
Nem is akartam bántani,csak megemlítettem bárminemű hátsó szándék nélkül.

0
2014. november 30., vasárnap 0:57
Robit kár ebbe belekverni. Sajnos ő már csak 15 évente* tér be ide. Megmondta. ;)

* Pontosítok: azt ígérte, legalább 15 évente visszatér közénk. Pedig volt, amikor még versben is válaszolt nekem. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. november 30., vasárnap 0:44
Elnézést hogy beleszólok..:)

De most akkor tulajdonképpen kire is haragszunk??

A Galaxis Örzőitöl hogyan jutottunk el szegény Dömihez,aki mindig előkerül ha valakit szidni kell,Ő magára ragasztotta a beszerzései miatt a céltáblát,mindig vörös posztó.Vagy mondjuk miért hibás a bolt a Disney miatt??A bolt aki jó tudom belőlünk él,de azért dolgoznak hogy megkapjuk a napi betevő film adagunkat.Amikor feldolgoznak és küldenek akkor nem haragszunk rájuk?Ha soron kívül arra járunk és összeszedik a csomagunkat nem haragszunk ugye??Ha felállítanak bizonyos szabályokat és mi néha esetleg többször akarva akaratlan,esetleg maximálisan les.arva azokat posztolgatunk,reklámozunk olyat amire többször megkértek bennünket hogy ne tegyük és ők ezt nehezményezik holott amikor belépünk elfogadjuk ugyebár az oldal szabályzatát,nos akkor tulajdonképpen mi a faxért vagyunk rájuk megsértődve??

Ha drága a lemez akkor a bolt tehet róla??Ha mexopat bennünket a Disney a bolt tehet róla??Ha a diszdobozokból keveset kap a piac arról is szegény Robi tehet??Vagy Dömi??

A sparba sem megyünk be orditva ha az egyik beszállitójuk aki finom kenyeret hozott,többet nem szállít nekik.

Vagy a moderátor tehet róla hogy nem lesz több Disney bd-nk??

Mindegy csak valaki fejét húzzuk karóra és járjunk vele körbe??
0
2014. november 30., vasárnap 0:18
Hmm. A Lucyt már csak a Lurdy Mi Mozink adja, csakhogy délutáni időpontban. A DVD/BD még nem jelent meg. Szóval ha érted, mire célzok, szerintem Te most fórumszabályzatot sértettél. ;)
0
2014. november 30., vasárnap 0:17
Ha valaki emiatt dönt úgy, és nem az üzletünkben kapott szolgáltatás minősége miatt, hogy nem nálunk vásárol, hanem máshol, ahol fórumozási lehetőség még csak nincs is, azt szomorúan, de tudomásul vesszük.

Nevetnem kell..  Erre a fórumozási lehetőségre azért ne legyél olyan büszke...

Filmekről érdemben beszélni itt már évek óta nem lehet. A Fórum el lett süllysztve, mert sok volt a (jogos) vásárlói panasz a hazai kiadások minőségére és állítólag az oldal renoméját rontotta a rengeteg panasz. De az anyázós, gecizős, stb kommentek számolatlanul özönlöthettek a topikokba - jé, én kellettem, hogy tudd őket törölni.. hogy is van ez?

Amúgy jövő hónapban lesz EGY ÉVE, hogy TE felhívtál minket, milyen változtatásokkal lehetne jobbá tenni ezt a helyet. EGY ÉVE!!! Egy év alatt még csak választ sem kaptunk ötleteinkre. Fura módon egy dolog változott, megnőtt a "Hibás bejegyzések" száma. Ha azt nem bírjátok feldolgozni, hogy a fórumozók jelentős része nem a filmekről jön ide beszélgetni, hanem a kiadásokról, beszerzésekről, stb..., akkor tényleg be kell zárni. Vagy mit gondoltok, a rengeteg hibás bejegyzést olvasva ki a f*sz fog itt még bármit is írni???

A konkrét ügyre meg: magam részéről sem árat, sem beszerzési forrást nem írtam, csak azt, hogy Ausztriában lesz belőle audiokazettás dizájnú steelbook. BD. Ha komolyan azt hiszed, hogy a sok törléssel bárkit vissza tudsz tartani a vásárlásától, Te tényleg nem ezen a bolygón élsz. Ráadásul úgy, hogy itthon az ismert viszonok miatt nem lesz belőle kék lemez - ne magyarázd már meg, hogy a DVD és a BD ugyanaz a termékcsoport. Vagy enyni erővel a fórum ÖSSZES külföldi kiadványának hozzászólását törölheted. Az összeset. Sok szép hibás bejegyzés lesz.

Amúgy meg egyre inkább úgy érzem, az egész Fórum egy nagy hibás bejegyzés.
0
2014. november 30., vasárnap 0:15
Nos, ha a Pro Video nemcsak lefelé, de felfelé, azaz egyes külföldi stúdiók irányába is ilyetén arcosharcos mentalitással fordul, akkor máris egy kérdéssel kevesebbet kell feltennünk, nem igaz? :)

Mindenesetre király, hogy a Szabotázs DVD hibája ilyen "egyértelműen kiderült".

Egyébként mielőtt bárki félreértené, Dömi beszerzéseivel, vagy annak közzétételével a legkisebb problémám sincs - természetesen azért hoztam csupán elő a témát, mert jól tudtam, a moderáció itt megbicsaklik. De azért nem maradt eredménytelen a dolog, ezzel a pitiáner húzássorozattal sikerült legalább néhány törzsvásárlót felbőszíteni, ez is valami.

Arról meg már nem is szólok, miféle dolog a kontraproduktivitás okán elsüllyesztett fórumon efféle vasszigorral kényszeríteni ki a szabályzatot. Majd ha arcotokhoz egyenes arányban áll az árbevétel, akkor talán nem lesz szükség efféle húzásokra. De addig is mondjátok meg a cimbiknek odaát, lehetőleg a Warnerrel szépen beszéljenek.
0
2014. november 30., vasárnap 0:13
Hagyd már abba! Csak süllyesztőbe küldöd az érdemi hozzászólásokat is. Jó, ha van az embernek önérzete, de széllel szemben pisálni akkor is hülyeség.
0
2014. november 30., vasárnap 0:13
Na léptem ez komolytalan, mindenkinek nyugodalmasat, akit megbántottam attól elnézést aki törölt attol nem, még indoka sincs. Nagy veszteség nem ér, de egy biztos itt soha nem fogok semmit többet megosztani leírni. A veszteség nem az enyém.
0
2014. november 30., vasárnap 0:10
Hibás bejegyzés
0
2014. november 30., vasárnap 0:09
Na megyek, nézem a Lucyt.

Kabaré ami itt van..
0
2014. november 30., vasárnap 0:09
Ctrl c + ctrl v :D
0
2014. november 30., vasárnap 0:08
Hibás bejegyzés
0
2014. november 30., vasárnap 0:07
Hibás bejegyzés
0
2014. november 30., vasárnap 0:05
Hibás bejegyzés
0
2014. november 30., vasárnap 0:00
Hibás bejegyzés
0
2014. november 29., szombat 23:53
Egyébként nagyon jól fogalmaztál: pontosan az derült ki, hogy ők nem tartják hibásnak (értsd: tojnak rá), nem pedig az, hogy nem hibás.
0
2014. november 29., szombat 23:53
Akkor félre értettem, bocsi tőle, Sorry sorry és ténylreg Bocsánat akkor Dömitől, de nagyon felment az agyam, pedig ilyen ritkán van.
0
2014. november 29., szombat 23:52
Akkor ki, Robi vagy az a dvdextrás srác?
0
2014. november 29., szombat 23:51
Én azért még fogok. Életem első warez BD-jeként beszereztem a filmet. Komoly szándékomban áll a későbbiekben egy kijavított DVD kópiát elküldeni nekik.
0