Ha valaki emiatt dönt úgy, és nem az üzletünkben kapott szolgáltatás minősége miatt, hogy nem nálunk vásárol, hanem máshol, ahol fórumozási lehetőség még csak nincs is, azt szomorúan, de tudomásul vesszük.
Nevetnem kell.. Erre a fórumozási lehetőségre azért ne legyél olyan büszke...
Filmekről érdemben beszélni itt már évek óta nem lehet. A Fórum el lett süllysztve, mert sok volt a (jogos) vásárlói panasz a hazai kiadások minőségére és állítólag az oldal renoméját rontotta a rengeteg panasz. De az anyázós, gecizős, stb kommentek számolatlanul özönlöthettek a topikokba - jé, én kellettem, hogy tudd őket törölni.. hogy is van ez?
Amúgy jövő hónapban lesz EGY ÉVE, hogy TE felhívtál minket, milyen változtatásokkal lehetne jobbá tenni ezt a helyet. EGY ÉVE!!! Egy év alatt még csak választ sem kaptunk ötleteinkre. Fura módon egy dolog változott, megnőtt a "Hibás bejegyzések" száma. Ha azt nem bírjátok feldolgozni, hogy a fórumozók jelentős része nem a filmekről jön ide beszélgetni, hanem a kiadásokról, beszerzésekről, stb..., akkor tényleg be kell zárni. Vagy mit gondoltok, a rengeteg hibás bejegyzést olvasva ki a f*sz fog itt még bármit is írni???
A konkrét ügyre meg: magam részéről sem árat, sem beszerzési forrást nem írtam, csak azt, hogy Ausztriában lesz belőle audiokazettás dizájnú steelbook. BD. Ha komolyan azt hiszed, hogy a sok törléssel bárkit vissza tudsz tartani a vásárlásától, Te tényleg nem ezen a bolygón élsz. Ráadásul úgy, hogy itthon az ismert viszonok miatt nem lesz belőle kék lemez - ne magyarázd már meg, hogy a DVD és a BD ugyanaz a termékcsoport. Vagy enyni erővel a fórum ÖSSZES külföldi kiadványának hozzászólását törölheted. Az összeset. Sok szép hibás bejegyzés lesz.
Amúgy meg egyre inkább úgy érzem, az egész Fórum egy nagy hibás bejegyzés.