Kaptam választ a ProVideótól: hiába mutattam ki kockáról kockára, hogy egy nagy rakás [önmoderáció] a Szabotázs DVD, ők továbbra sem látják. De azért a fáradozásaim elismerése gyanánt felajánlották, hogy hivatali időben ugorjak be a budapesti irodájukba innen a Szlovén határ közeléből, és választhatok egy RED 2 baseballsapkát vagy Szupercella sapkát. Mondjuk nem fogadtam el, de igazán kedves. Jobb is, mint egy hibátlan DVD.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. november 29., szombat 23:47
13392
Nehogy félreértsd: nem Dömi a moderátor.
0
2014. november 29., szombat 23:47
961
Ezt kinek címzed?
Egyébként nagyon élvezem itt a retyón mmobilozva ezt a kis műsort, ne hagyjátok abba. :)
0
2014. november 29., szombat 23:46
286
Szerintem Dömike külföldi beszerzéseit nem fogják törölni. Viszont nem csak az ő, hanem mindenki külföldi beszerzését törölni kellene ennyi erővel.
0
2014. november 29., szombat 23:45
286
Én azoknak a helyében, akik a Születésnapi akció keretében vettek filmeket, de még nem indították útnak (dec. 4. a határidő), törölném a megrendelést vagy nem venném át a filmeket. Sőt, inkább útnak indítanám futárral és nem venném át.
Ha már itt is korlátozzák a szólásszabadságot...
0
2014. november 29., szombat 23:43
653
No csak no csak a legnagyobb Zavvi felvásárló törli a hozzászólásomat, azzal az indokkal hogy reklámozom a zavvi termékét? Miközben ő pakolja tele az összes fórumot a külföldi beszerzéseivel? Azt a k..... életbe. Most moderálj ki kérlek kérlek. Hányingerem van tőled BAZDMEG.
0
2014. november 29., szombat 23:39
13392
Remélem, erről azért ő is tud. Mindenesetre izgalmas információ, hogy egy vitán felül hibás gyártású terméket a Pro Video hibátlannak vél.
Más: továbbra is látom a külföldi beszerzésekről szóló képes posztokat. Hogy lehet ez?
0
2014. november 29., szombat 23:30
1141
A Szabotázs DVD-ről egyértelműen kiderült, hogy a kiadó nem tartja hibásnak, és lezárta az ügyet. Ezt megírták Gyulusnak (is). Mi nem tudunk többet tenni az ügyben.
0
2014. november 29., szombat 23:23
6056
Gyerekek, szerintem a fórum úgy ahogy van, megérett a teljes pusztulásra...
0
2014. november 29., szombat 23:14
13392
Ja és ha már..., a Szabotázs DVD programozója szeptember 4-e óta visszajött véletlenül a szabadságról?
0
2014. november 29., szombat 23:09
13392
Én is adok egy tippet. Dömi (no offense, tényleg) külföldi beszerzéseiről szóló postokat, képes hozzászólásokat kérem ebben a topicban hosszú időre visszamenőleg törölni.
0
2014. november 29., szombat 23:02
1141
Nem töröltük a Provideóval kapcsolatos bejegyzéseket, ha csak nem volt bennük állatnév vagy trágár szó. Látható, hogy elég sok ebben a témában született bejegyzés meg is maradt.
Nem kellene olyan felháborítónak lennie, hogy betartatjuk a minden fórumozó által elfogadott fórumszabályzatot.
0
2014. november 29., szombat 22:51
13392
Hazudsz: több olyan bejegyzést is töröltél, ahol teljesen kulturált formában történt a véleménynyilvánítás. Persze ezt utólag már lehetetlen bizonyítani.
Megmondom, mi van: most jól megszívtátok magatokat a hétvégi akcióval, végre elvitték a szarul beárazott, beragadt készlet egy részét is és mivel bizonyára idetévedt néhány új vevő is, most megmutatjátok, mi itt a módi és leálltok azokkal baszakodni, akikből tizenfuckinöt éve éltek. Tényleg azt hiszitek ezzel a szűklátókörű, Szövetségutcaavilágközepe hozzáállással, hogy az itt vásárlók/fórumozók 98%-a nem tudja, mi az a Zavvi? Olyan szinten kicsinyes, tapló húzás ez a mai, hogy az valami hihetetlen.
Spórold meg az álszomorú, beszarokolyandiplomatikusvagyok marketingdumádat magadnak.
0
2014. november 29., szombat 22:41
1141
Szerintünk is jogos a gyűjtők felháborodása a Galaxis őrzői BD meg nem jelenése miatt. Nem is töröltük azoknak a bejegyzéseit, akik felháborodásuknak kulturált formában adtak hangot. Ráadásul fel is ajánlottuk, hogy ha elkészül az online petíció, akkor arról hírlevélben értesítjük a vásárlóinkat, hogy ezzel is segítsük a Disneyt jobb belátásra téríti, illetve a kiadónak is próbáltuk ötletekkel segíteni. Sőt, nyitottak vagyunk bármilyen további javaslatra.
És természetesen nem tilos külföldről rendelni BD-t, de ezeket kérjük, ne a mi oldalunkon reklámozzátok, hiszen nemcsak a fórumszabályzatunk tiltja ezt, de szerintünk nem is túl udvarias dolog.
Ha valaki emiatt dönt úgy, és nem az üzletünkben kapott szolgáltatás minősége miatt, hogy nem nálunk vásárol, hanem máshol, ahol fórumozási lehetőség még csak nincs is, azt szomorúan, de tudomásul vesszük.
0
2014. november 29., szombat 22:36
13392
Szűklátókörű, kicsinyes, igazi tapló seggfej.
0
2014. november 29., szombat 22:27
1141
A kínálatunkban szereplő termékcsoport a DVD is és a BD is. Tehát DVD-k és BD-k alternatív beszerzési forrásairól, árairól, akcióiról tájékoztatás sérti a szabályzatunkat.
Köszönjük a tippet a moderálásra, megtörtént.
0
2014. november 29., szombat 22:15
8260
Még annyit - aztán befejezem: moderálhattok itt akármennyit, a gyűjtők felháborodása teljesen jogos és aki kintről akar BD-t rendelni, azt bármyenni moderálással sem fogjátok tudni itthon tartani.
0
2014. november 29., szombat 22:12
8260
És a "kínálatunkban szereplő" az smafu? Vagy a DVD s a BD az ugyanaz a termékcsoport? Vagy a Galaxis őrzői önmagában egy termékcsoport???
Eh, hagyjuk. Ez csak hiszti. Azt hiszem, lassan csatlakozok creeperhez.
A negyedik pont szerint nemcsak "termékek", de "termékcsoportok" alternatív beszerzési forrásairól, árairól, akcióiról tájékoztatás is megsérti a szabályzatunkat.
0
2014. november 29., szombat 20:32
6056
Hibás bejegyzés
0
2014. november 29., szombat 18:57
8260
Hibás bejegyzés
0
2014. november 29., szombat 18:42
6056
Ha ilyen sokszor kell ezt a tanácsot adnod, akkor lehet nem a környezeteddel van baj tudsz róla? :)
Amúgy a kevésbé szofisztikált mondandóm azt takarta, hogy itt egy Dénes kaliberű figura. Írt már talán 2 könyvet is ami itt kapható. Hogy tudja egy alapvetően értelmes ember leírni a Star Wars meg az éhségsztrájk szavakat egy mondatban? Ez egy szaros kis fospisztoly film. Semmi, SEMMI nem történik ha nem jelenik meg csak DVD -n. Sőt szerintem akkor se, ha moziba se jönne. Fikányi porszem egymilliomod része vagyunk a világnak, ezt kell megérteni...
0
2014. november 29., szombat 17:44
286
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Hasonló embereknek annyit szoktam tanácsolni, hogy az egész családjával haljon éhen vagy pusztuljon el.