Ja, és ha valami, akkor az ilyen jellegű hozzászolásaid biztosan kimerítik az alább is idézett fórumszabályzat megsértésének fogalmát.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 29., szombat 17:20
3109
Jellemző, hogy neked is pont erre az egy hozzászólásra kellett reagálnod a rengeteg másikból, ami közül válogathatsz. Nem hiszem, hogy valaha is ártottam volna neked, de ha ez a szórakozásod, hogy ilyeneket írogatsz ide, tőlem csináld. Mondjuk kifelé ezzel csak a saját alantas ösztöneidet és a nullához közelítő toleranciaszintedet prezentálod.
0
2014. november 29., szombat 16:04
6056
Ráférne a világra már, hogy egy pár hozzád hasonló éhen haljon, ebben egyetértünk :D
•kínálatunkban megtalálható termékek és termékcsoportok alternatív beszerzési forrásairól, árairól, akcióiról tájékoztat közvetve, vagy közvetlenül
•eladásra, cserére kínál fel, vagy megvételre keres bármilyen terméket
•üzletünkre nézve hátrányos egyéb kommentárt ír
Semmilyet. A Galaxis őrzői BD nem szerepel a kínálatban.
0
2014. november 29., szombat 15:27
653
"Ez az ügy semmi más, mint egy korlátolt gondolkodás mellékterméke"
Tökéletes megfogalmazás. :)
0
2014. november 29., szombat 15:25
8260
Szerintem már nagyon régóta le.
Míg bizonyos filmek topikjában (Gengszerkorzó) bizonyos emberkék olyan hangvételben kommunikálnak,amilenbe -és ezt hagyják (pedig anno külön írtam is xpressnek ez ügyben), addig számomra nevetséges dolog a fórumszabályzat.
Ez az ügy semmi más, mint egy korlátolt gondolkodás mellékterméke.
0
2014. november 29., szombat 15:24
3109
Ha tényleg csak SD felbontásban kapnánk meg az SW-t, az már erőteljesen súrolná az éhségsztrájkkal egybekötött demonstráció határát. Sőt, könnyen lehet, hogy nem csak súrolná:/
0
2014. november 29., szombat 15:23
653
Milyen fórum szabályzatot sértettem meg? Szeretném tudni.
0
2014. november 29., szombat 15:21
653
Semmi nagyképűség nincs bennem, elnézést hogy megbántottalak vagy azokat akik DVD-t vesznek, ez nem volt szándékomban. Ez az írás az álszentségnek szólt.
0
2014. november 29., szombat 15:15
7076
És a fórumszabályzat? Az le van szarva?
0
2014. november 29., szombat 15:02
8260
Ez így kicsit erős, nekem már önmagában az is, hogy aki átállt BD-re, az soha nem vesz többet DVD-t (ez olyan nagyképű), de a stílus mindenképp.
Annyiban egyetértek veled, hogy végtelenül álszent és sehova nem vezető dolog, hogy egy nálunk BDn meg nem jelenő film BD beszerezhetőségéről beszélgessünk. Csőlátás, korlátoltság ezek törlése.
Lehet, kipróbálom, hogy a Forráskódhoz, a Végjátékhoz, az Augusztus Okalhomábanhoz, meg még több száz címhez beírom, mit, hol, menyniért lehet megvenni BD-n. Ne ám már csak a Galaxis őrzői legyen a különc példa.
0
2014. november 29., szombat 14:41
653
Soha Soha nem veszek DVD-t és szerintem az sem aki már átállt a kék oldalra. Nem vissza fele megy a világ, csak itt ebben a korrupt országban.. Én tudok angolul teszek ezekre a majmokra. Törölhet amennyiszer akar, teszek rá. Amúgy meg aki nem tud angolul az meg letölti HD minőségben, és jól is teszi. Mert ez az álszent banda megérdemli, mert ahelyett hogy megőriznék azokat akik el tartják őket, még bele is rúgnak. Ez nem a nyolcvanas évek HAHÓ. Töröld a Zavvi-t az e-bay-t az amazon is nagy agyú :( This is it.
0
2014. november 29., szombat 14:28
6264
Aki már régóta nem gyűjt DVD-t az nyilván ezután sem fog. Attól függetlenül, hogy min jelenik meg a jövőben az adott Disney film. Ha DVD-n fogják csak kiadni attól még nem generálnak több potenciális vásárlót, maximum még kevesebbet. Látványfilmeknek már amúgy sem sok keresnivalója van DVD-n, haldokló formátum, odakint meg lassan már a 4K toporog az ajtóban.
OFF:
Pont most néztem meg az új SW előzetest, már előre fáj a szívem, hogy szimpla SD felbontásban fogunk csak jó esetben kapni majd belőle. Szomorú. :(
0
2014. november 29., szombat 14:19
8260
Jaja, mert azt hiszik, hogy ha beírjuk, hogy gyakorlatilag az egész világon lehet belőle BD-t venni, akkor az itthoni DVD kiadás vissza fog esni.
Mintha nem tudná ezt mindenki. :)
0
2014. november 29., szombat 14:15
8260
:)))))))))))))))))))))))))))
0
2014. november 29., szombat 14:11
653
Na ez jó, töröltek mert leírtam hol lehet venni és mennyiért, ami itt meg sem jelent és nem is fog. Inkább a kedves törlő arra vegye a fáradságot, hogy megírja itt számunkra még maradéknak, hogy mi történt valójában, és inkább tenne meg mindent annak érdekében hogy itthon megjelent kiadványt mutogathassunk. Álszent viselkedés, és nyilván egyszerűbb törölni engem mint felvenni a kapcsolatot azzal a bandával aki elintézett bennünket. Köszönöm.
0
2014. november 29., szombat 0:16
653
Hibás bejegyzés
0
2014. november 28., péntek 22:30
2738
Na, megejtettem az első rendelésemet a Zavviról, kíváncsi vagyok mikor érkezik meg. :)
0
2014. november 28., péntek 21:30
982
Az még sehol. :)
0
2014. november 28., péntek 21:22
3448
Köszönöm az infót, akkor majd én is kiugrom valamikor Ausztriába. :)
0
2014. november 28., péntek 21:18
8260
Hibás bejegyzés
0
2014. november 28., péntek 20:30
2738
Gondolom Zavvi...
0
2014. november 28., péntek 19:54
3448
Grat, nagyon szép, megkérdezhetem, hogy honnan és mennyiért?