Újabb kérdés, a Maestro bankkártyát elfogadja az amazon.co.uk ill. zavvi.co.uk esetleg valamilyen spéci (dombornyomott) kell hozzá? Köszönöm.
0
2014. november 24., hétfő 14:36
43
Ok. Köszönöm a tippet. (Y)
0
2014. november 24., hétfő 14:33
4596
Nem, elég a forintos, nekem is az van csak. Annyit akartam csak javasolni, hogy amikor rendelsz majd, a fizetésnél szerintem érdemesebb a fontot bejelölni. A számládról így is, úgy is forintban veszik le a pénzt, csak annyi a különbség, hogy az amazon vagy a saját bankod váltja-e át neked... és az utóbbival én eddig jobban jártam.
0
2014. november 24., hétfő 14:18
43
Vagyis jobb, ha van egy fontos számlám? Nagyon kezdő vagyok még ebben a témában.
0
2014. november 24., hétfő 14:05
4596
Bár elég a forintos bankszámla, és az amazon fel is ajánl egy forintos összeget rendelésnél, de érdemesebb szerintem mégis fontban kérni a cuccot. Az amazon átváltási árfolyama ugyanis valamivel rosszabb szokott lenni, mint amivel itthon váltanak a bankok.
0
2014. november 24., hétfő 13:54
43
Köszi. :) Igyekszem.
Egyébként ugyanezek a játékszabályok vonatkoznak az amazon.co.uk oldalra is?
A fizetésnél elegendő a forintos bankszámla? A napi árfolyamnak megfelelő összeget emelnek le?
0
2014. november 24., hétfő 12:53
6403
Az oldalról:
"All prices shown are inclusive of VAT (where applicable) and are correct at the time they are entered on to the system."
Tehát áfát már tartalmaz a feltüntetett ár, európai unión belül nem kell már áfát, vámot fizetni.
Bár a mai hírekben hallottam, hogy a britek fenyegetőznek a kilépéssel, szóval siess a rendeléssel.:)
0
2014. november 24., hétfő 11:18
43
Igen, segítettél. Köszönöm szépen. :)
0
2014. november 24., hétfő 11:10
874
Szia!
Ha jól tudom, akkor nem kell áfát fizetned a rendelésed után (nekem eddig sosem kellett). Az ár, ami a honlapon szerepel, az a végösszeg. Ehhez jön rendelésenként a szállítási költség, ami 1 font alatt van (pontosan n
A csomagot pedig a posta hozza. A csomagolásról annyit, hogy 2 módon csomagolnak. Van kartondobozos, illetve bubis borítékos. Nekem idáig sérült termék nem érkezett (a szállítás miatt), de ha volt gondom, akkor segítőkészek és cserélik a terméket.
Remélem segítettem.
0
2014. november 24., hétfő 10:55
43
Sziasztok!!
Tudnátok segíteni nekem?
Zavvi.co.uk rendelés esetén:
- kell áfát fizetni (22 fontos csomagról lenne szó)
- az ár egyébként tartalmazza-e az áfát, ami a honlapon szerepel
- posta vagy futár szállítja ki a megadott címre?
Segítségeteket előre is köszönöm.
0
2014. november 23., vasárnap 1:03
961
Természetesen hivatalosra gondoltam, nem torrentre. :)
Akkor mozis, köszi.
0
2014. november 23., vasárnap 0:15
2288
Több keleti országban is meghirdették egymástól függetlenül a kiadványt. bluy-ray .com-ban feltétel nélkül nem hiszek részemről, többször tapasztaltam már rossz információt, persze azért egy elég jó adatbázis összességében.
Persze jobb lenne a rendezői, de a mozis jelenik most meg. Többeket érdekel(ne) szerintem ilyen formában is. Itt egy régiómentes kiadás:
Rendezőihez van felirat, persze azt nem tudom hivatalos-e :) de van.
0
2014. november 22., szombat 23:05
961
Szép, gratula!
0
2014. november 22., szombat 23:05
961
Ez így elég félinformáció részedről.
1. A borító hátulján 180 perc van írva játékidőnek, ami a mozis, itthon is kapható, persze nem vesszük meg, mert csak rendezőiben érdemes ezt a filmet nézni.
2. Rákerestem blu-ray.com-n, hozza az általad linkelt Hong-Kong-i kiadást, ott már a rendezői játékidejét hozza.
Viszont én nem hinném, hogy készült volna magyar felirat a rendezőihez..