Ma jött az angol harcos csajtól. Szép fémdoboz, bár sajnos csak miután megvettem tudtam meg, hogy az angol kiadások ilyen batár középső résszel rendelkeznek. Viszont az extrák magyar feliratosak, emiatt biztosan nem késik a magyar kiadás. Filmen nincs szinkron sem felirat, de az extráknak már neki is ugrok. :)
Minden, amit a témában mondani kívántam, benne van a korábbi hozzászólásokban, ismételni nem szeretném magam. Még annyit talán, hogy nem csak az a lélek lehet/maradhat gyermeki, amelyik mániákusan gyűjtöget.:)
most posts by TM
0
2014. november 4., kedd 3:52
1212
Értem én. Talán nem eléggé gyermetegi a lelked már, mint nekem. :) Egyébként nekem bejönnek a filmes kikacsintások is. A Lego-s játékok is valamilyen filmen alapulnak. Star Wars, Indiana Jones, Karib-tenger kalózai, stb. Ezeket is mind szeretem és játszom velük. No, mindegy, kezdek elkalandozni. :)
Jó lenne ha jönne már az az életkor. Közel negyven vagyok, de rengeteg "marhaságot" szeretnék még begyűjteni. Érzem én, hogy nem kellene, nem fontos, de annyira vágyom rájuk, hogy előbb utóbb megtörténik minden felesleges költekezés. Érdekes lenne egy fotó a szekrénysorom azon részéről ahol a gyűjtemény sorakozik. A kép alapján lehet, hogy egy húszassal fiatalabbnak lehetne gondolni. :)
0
2014. november 2., vasárnap 20:31
1023
Köszönöm.
0
2014. november 2., vasárnap 19:25
19957
szia
köszi :)
Frozen ausztrál kiadás és meg is egyezik a hazai kiadással :)
G.I. Joe azon nincs magyar és németből van
0
2014. november 2., vasárnap 18:54
1023
Szia Dömi!
Szépek!
A Frozen-t és a G.I.Joe-t honnan szerváltad?
0
2014. november 2., vasárnap 15:10
2464
Legutóbbi beszerzéseim:
0
2014. november 2., vasárnap 14:25
2464
Jól látod a dolgot,de azt tudni kell,hogy a legó és Hollywood házassága mentette meg a legót a csődtöl.
Ha bukik egy film akkor a belőle készült legó sem lesz kelendő(lásd Lone Ranger),de a sikerfilmek hátán tudott a mai napig fennmaradni a cég.
0
2014. november 2., vasárnap 13:44
2288
Szép adag és látom újra él a dvdzoom linkje :)
De jó, hogy feltetted a 21 steelbook-ot mindig elfelejtem, be kellene már szereznem.
0
2014. november 2., vasárnap 12:51
19957
Új szerzemények
Nagyon nagy köszönet értük Manooo fórum társunknak)
Olyan vagyok, nagyon is!:) Csak az előtte tolt másfél órát nálam ez nem színezte "élőre", ha érted, mire akarok kilyukadni.
Egyébként valószínűleg korral jár, hogy az ember felismerje azt, mennyire hamis dolog fetisizált tárgyakkal körülbástyázni magát, eképpen kiszorítva a valóságot az életteréből.
most posts by TM
0
2014. november 1., szombat 10:00
1212
A film végi mondanivaló pedig igen tanulságos. Lehet téged azért nem hatott meg, mert nem vagy olyan, mint a felnőtt karakter. Én magamra ismertem benne, nem szeretem ha gyerekek játszanak a játékaimmal. :D ;)
0
2014. november 1., szombat 9:51
1212
Nekem nagyon tetszett a film, jók voltak benne a poénok, tetszett az egész. Egy dolog nem jött be, ezért esélytelen, hogy megvegyem a filmet, mégpedig az animáció darabossága. Nem értem miért nem tudták megcsinálni az animációt úgy, mint a Lego játékokban. Úgy 100%-os lenne nálam a film.
Fémszakállt megvettem azért, annyira bejött a "kalóz Transformer". :)
0
2014. október 31., péntek 23:04
52685
Szerintem túlságosan rámentek a sikerfilmek építőkockásítására, s emiatt a Lego egyfajta utánzócég lett, akinek akkor van keresett terméke, ha előtte kijön egy nagy bevételt termelő film, amit leképezhetnek. Pedig a régi Lego még egyáltalán nem erről szólt. E mozi szereplői is zömmel ilyen filmkarakter-bábuk, ráadásul sok helyen nincsenek is építőelemek, a Lego-hatást egy Lego-elemeket imitáló kompjuterprogram állítja elő - az utánzás utánzása - több helyen elég gyatra módon. Ezt a steril műviséget az egyenarcúságot karikírozó néhány poén és a film végi, tanulságnak szánt érzelmi puki képtelen élettel megtölteni. Nincs meg a "hús-vér" élmény, ami például a Toy Story esetében háromszor is simán megvolt.
Ettől függetlenül voltak, akiknél működött a film, sajnos nekem ez kevés volt.
A kiadvány viszont szép! A szitázás az egyedüli, ami a külcsínbe belerondít, mint ahogyan az például az Apocalyptónál is tapasztalható volt.
most posts by TM
0
2014. október 31., péntek 22:06
7076
Egyetértek. Pedig a Lego-t, mint játékot de szeret(t)em!
0
2014. október 31., péntek 20:16
52685
A borító jobb, mint a film. Utóbbira inkább a lemez szitázása emlékeztet.:)
most posts by TM
0
2014. október 31., péntek 18:41
13392
Awesome! :)
0
2014. október 31., péntek 17:15
982
Mai szerzemény: :)
0
2014. október 30., csütörtök 21:00
126
Köszi!
Remélem gyarapodni fog,sajnos kevés az engem érdeklő jó zenei kiadás BD-n.
Az utolsó képen szereplő úriember koncert BD-jét nem én szoktam "koptatni" hanem a család többi tagja. :)))
0
2014. október 30., csütörtök 20:44
8260
"Az utolsó képért nem vállalok felelősséget de a gyűjtemény része.
Azt nem csodálom...
A Scorpions nekem hanghibás volt, mikor pár éve megvettem, gyorsan túl is adtam rajta. Amúgy jó kis pakk, gratula!
0
2014. október 30., csütörtök 20:37
126
Zenék és más színpadi show-k:
Az utolsó képért nem vállalok felelősséget de a gyűjtemény része.