Keresés

a te bd gyűjteményed

2014. szeptember 30., kedd 22:51
OFF:

Elviekben van (vagyis kiszabhatnak) egy bizonyos összeghatár felett, gyakorlatban inkább hozzáértőbbeket kérdezz,akik már esetleg belecsúsztak ebbe.

ON :)
0
2014. szeptember 30., kedd 20:52
Jason bácsi kalandjai engem is érdekelnek majd,de most másra kell a zsé,és hááát nem annyira olcsó az a pakk.

Csak félő,hogy később már nem lesz.Viszont amcsiktól még sosem rendeltem semmit.

Vámnál szokott "gáz" lenni?
0
2014. szeptember 30., kedd 20:39
Köszi. Nem akartam, hogy Valkyr kolléga lehagyjon horror gyűjtésben, hisz igen impozáns Jason kollekciót szerzett be nemrégiben. :D

Kisebb méreg hogy bár a Digipack gyönyörű(plusz a képeslapok, vastag infó füzet és a 9 klasszikus film), de sérült. :( Egy helyen letört felül belőle egy kisebb darab, bár ez szemből egyáltalán nem látszik és vissza is ragasztottam amennyire lehetett. Sajna a külföldről érkező csomagoknál mindíg benne van valami hasonló eshetőség a pakliban.

Sebaj ,végre megnézhetem a korábban kimaradt Universal horrorokat, főként a "Lagúna szörnye" érdekelt. Azzal is kezdek valószínűleg. :)
0
2014. szeptember 30., kedd 20:38
Nagyon szép a dizájnja, gratulálok!
0
2014. szeptember 30., kedd 20:32
Gratula, szép kis gyűjtemény!
0
2014. szeptember 30., kedd 20:13
Legújabb szerzemény. Végre HD minőségben bámulhatom Lugosi bácsit. :)

0
2014. szeptember 30., kedd 12:10
A mai csomagom az Xpress.hu-tól érkezett.

Jól bevásároltam mesékből:

Ezen a héten lesz mit néznem!

0
2014. szeptember 27., szombat 11:18
Gratula a Péntek 13 gyűjteményhez! Roppant jó kiadvány, szerencsére sérülés nélkül landolt nálam. Örömteli, hogy ilyen formában is elérhető ez a franchise.
0
2014. szeptember 27., szombat 10:55
"Kapáska". Oké, értem.
0
2014. szeptember 27., szombat 10:19
Értem én. Csak arra mondtam, hogy nemcsak tűnik hanem az is. Kapáska kolléga? :)
0
2014. szeptember 27., szombat 10:16
Arra is van megoldás. De az már valóban macerásabb dolog olyan, hogy inkább szerezni kellene szűz belső részeket. Fogni kell egy hajszárítót vagy kis hőlégfúvót és azzal egyenletesen melegíteni a gerincet amitől a ragasztás felpuhul. Egy kis vékony damíllal óvatosan alányúlni és áthúzni alatta. Ettől a gerinc lap is lejön. Új gerinc et vissza tenni pedig egy lehelett vékony kétoldalas átlátszó ragasztó csíkkal vissza lehet tenni. Mindenre van megoldás.
0
2014. szeptember 27., szombat 9:12
Szerintem, ez túlságosan macerás így. (persze ez csak az én véleményem)

A szilikon pötty vagy valami hasonló lesz nálam a megoldás, amennyiben szükség lesz majd rá.

0
2014. szeptember 27., szombat 3:33
De ha a belső műanyag kell neki, akkor az még kevés, hogy lekapja róla az első-hátsó bádogborítót, mert a film címe a műanyag gerincre van rágyógyítva. Ha többtálcásra akarja cserélni, akkor ezt a címet tartalmazó csíkot is át kell raknia egyik műanyag gerincről a másikra.
most posts by TM
0
2014. szeptember 26., péntek 23:07
Nem, úgy gondoltam, hogy egyszerűnek tűnik, ahogy leírtad.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:31
Bocsi, hogy nem emlékeztem. köszi, hogy belinkelted.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:25
Az én módszeremmel nem lesz a baja a gerincnek sema ragasztásnak rajta.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:15
A múltkor is én voltam, promotálom az oldalt pedig jutalékot se kapok :D
0
2014. szeptember 26., péntek 22:14
A steelbook gerince. Az a vékony kis fémcsík. Az ragasztóval van ott. Futurepaknál ilyen gond nincs, mert a gerinc egyben van a tokkal.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:14
Na, igen ez jó lenne, ezt én is láttam. Ennek az oldalnak a linkjét, itt a múltkor már megadta valaki és át is böngésztem. De jó, hogy eszembe juttattad! Ezen az oldalon több jó dolog is van ami nekem kellene.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:11
Nem feltétlen, vagy hogy maga a műanyag hornyai kapják le a fémről a festéket a a lemez belsőpereméről behelyezéskor. Milyen ragasztó?
0
2014. szeptember 26., péntek 22:07
Egyenlőre én is így tárolom. Van magyar oldal de most nem találom. Nekem a szilikonpötty lenne a legelegánsabb megoldás, de azt itthon nem forgalmazzák sajnos, csak a németeknél találtam:

https://www.kronenberg24.de/cd-huellen-leerhuellen-boxen/cd-clips-dvd-klebesterne-klebepunkte-cd-halter-haltepunkte-filzpunkte/cd-dvd-kunststoff-knopf-transparent-selbstklebend-plus/a-457/
0
2014. szeptember 26., péntek 22:06
Mármint úgy gondolod, hogy csak hangzik? Mert konkrétan egyszerű. Magát a műanyag belsőt fogod meg gerincnél, aztán finoman, de biztosan ráfogsz magára a fémlemez (mondjuk legyen a felső) sarkának szélére a gerinc mellett és szépen kifele húzod a műanyagot amíg kipattan a lemezből.

A tokot sajátmaga segítségével szét tudod így szedni. Pofon egyszerű.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:05
Jaja, ez így ok, igazából a gerincére gondoltam, hogy trükkösebb. A ragasztó is megmaradjon és a fém se hajoljon el.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:00
Köszi, így egyszerűnek hangzik. Gondoltam, hogy van valami technikája. Végül is sérülés mentesen belerakják valahogy.
0
2014. szeptember 26., péntek 21:58
Ja, értem. Én ezért most még nem költök plusz pénzt, lehet kapni cd-dvd lemezekhez azt a kis borítékot, egyenlőre az extra lemezt ilyenbe teszem és így bele a tokba.

A múltkor keresgéltem a neten, nem-e találok ilyen célra valamit és rá is bukkantam valami kis öntapadós korongra, de nem mentettem el az oldalt és azóta is keresem, hogy hol láthattam, de nem találom még...
0