Amúgy én híve vagyok a kreatívabb megoldásoknak is, bár nem vagyok Steelbook gyűjtő, de mintha a Hobbit bádogos verziójának belsejében Middle-Earth térképe lett volna, vagy rosszul tudom? Na, ez a megoldás pl. tetszik.
0
2014. július 7., hétfő 19:26
653
Hát ha majd TZolit kérik meg jobb lesz :) Én sem értem, de még mindig jobb mint a tök üres szürke háttér.
0
2014. július 7., hétfő 19:22
653
Igen persze, most nagyon vágyom egy kis Aladdin, meg Nemo steelbookra, de majd eljön az is :) Lépésről lépésre. Disney Forever. Azért mérges vagyok, hogy a Saving Mr Banks külföldről kell megvennem BD-n.
0
2014. július 7., hétfő 19:21
2738
Jól néznek ki, viszont én néha nem értem a belső borítók koncepcióját, és hogy miért pont azt a képet választották oda. Példának okáért az Oroszlánkirályos kurva jó, az film egyik kulcsjelenete szerepel rajta, vagy ott van a Godzilláé, ami pedig úgymond összefoglalja a film atmoszféráját. Hogy egy baszom gyík tombol a városban, nagy a káosz, kicsiny az ember, stb.
Ehhez képest viszont néha tök random és "semmi extra" képeket raknak be, lásd Alice IWL, vagy éppen a Wall Street farkasa. Még a farkasos mindenkit-egy-képbe-bele koncepció is jobban tetszik, mint a véletlenszerűen(nek tűnően) kiragadott jelenetek.
Ezzel ti hogy vagytok?
0
2014. július 7., hétfő 19:16
52685
Láttam már sok fémdobozt, így számomra "átjöttek" a nehezebben észrevehető finomságok is. Igen, az Alice lett volna a másik, amit megemlítek, de számomra a Lion King túltesz rajta, még a kék pacával együtt is. :)
most posts by TM
0
2014. július 7., hétfő 19:15
653
Hát ennyi. :)))
0
2014. július 7., hétfő 19:14
653
Ja az X men farkastól nem vártam semmi különlegest, és nagyon meglepődtem, na az még egy szép kiadvány.
0
2014. július 7., hétfő 19:11
653
Egyetlen dolog ami nem tetszik az a kék Blu ray a tetején, de hát semmi nem tökéletes ugyebár.
0
2014. július 7., hétfő 19:10
653
Nekem is az, nagyon különleges, ami itt nem jön át. Az Alice sem kutya ám :)
0
2014. július 7., hétfő 19:08
52685
Köszi!
Az Oroszlánkirály tetszik legjobban, elsőre simán elhittem, hogy fából van. :)
most posts by TM
0
2014. július 7., hétfő 19:06
653
Akkor a kért képek :) Egy kis Disney a nagy kedvenc és a többi ami szintén, bár a két utolsót még nem láttam. De remélem jó kis filmek :)
0
2014. július 7., hétfő 18:52
52685
Még egy utolsó off(?) a témában. Döminek/Dömdödömnek ezelőtt 8-10 évvel is már szépen gyarapodott a gyűjteménye, de ezt csak a felületesen fórumozók mondják állandósultságnak. Bár nem járunk össze, de legalább két vagy inkább három olyan alkalomról tudok, amikor olyan időszak volt az életében, hogy különböző okok miatt megvált a gyűjteménye egy részétől, majd később, a lehetőségeihez mérten próbálta azt újraépíteni. Volt hogy hónapokig nem jelentkezett egy fotóval sem, de nem emlékszem, hogy azalatt az idő alatt becsmérelt volna másokat azért, mert akkor nekik jobban futott a szekér és akkor ők rakták be a friss szerzeményeik képeit az oldalra.
most posts by TM
0
2014. július 7., hétfő 18:42
52685
Így van! Amíg kevesebb filmed van, addig tesó vagy, viszont ha már több, akkor dögölj meg! :D
Ja és olyat ne is állítson a burzsuj X, hogy őneki azért van olyan sok filmje, mert mindegyiket van ideje megnézni, meg mindenféle műfajt szeret és van esze hozzá, hogy ezt megteremtse magának, mert Y-nak mindenből kevesebbje van, és aki tőle eltér, azt le kell lőni.
most posts by TM
0
2014. július 7., hétfő 18:39
2288
Jöjjenek a képek. Én személy szerint örülök mindenki örömének és sokan vannak még így biztos lehetsz benne, előítélet és értékítélet mentesen.
0
2014. július 7., hétfő 18:32
16099
Hajjaj! :) De még mennyire?! :D Nem is kevés volt benne... :D Száradjon el a karom! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. július 7., hétfő 18:20
52685
Bocs! Három! :) Mindjárt simán lenyomjuk a sötétséget. :)
Jut eszembe, neked is voltak duplázásaid a gyűjteményedben, úgyhogy undorító vagy! :D
most posts by TM
0
2014. július 7., hétfő 18:17
16099
És én? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. július 7., hétfő 18:13
52685
Hoppá, téged átugrottalak! Módosítom a számot kettőre. Mégsem annyira sötét a helyzet. :)
most posts by TM
0
2014. július 7., hétfő 18:03
52685
Egyedül Te nyilvánultál meg normális módon Dömi gyűjteményével szemben, úgyhogy én személy szerint szívesen látnám egy irigységtől és előítéletektől mentes ember kincseit.
most posts by TM
0
2014. július 7., hétfő 17:47
961
Toljadnekiöcsém!!
0
2014. július 7., hétfő 17:46
6056
Persze basszad felfelé, engem nagyon érdekelnek!!! ;)
0
2014. július 7., hétfő 17:43
653
Nem merek képeket felrakni. Sajnos elbátortalanodtam, azon, hogy most mit tegyek. Tudom mit jelent megdolgozni mindenért, soha nem kaptam semmit ingyen, és azt is tudom milyen szemét igazságtalan rendszerben élünk. Sokan élnek dolgoznak méltatlan fizetés és körülmények között, amit én nagyon sajnálok, és teszek ellene a magam szintjén. De ettől még van egy hobbim, a steelbook és hát akkor most mondjátok meg mi legyen. Lehet képeket feltenni és örülni vagy nem lehet? Köszönöm :)
0
2014. július 7., hétfő 17:33
1501
Ha már gyűjteményes topic, én ezekkel gazdagodtam:
-Rémálom az Elm utcában(1974-es)
-Bad Boys
-Wanted
:)
0
2014. július 7., hétfő 0:59
961
Szerintem erről tanulmány lehetne írni, hogy miért ilyenek az emberek Magyarországon..
A fröcsögök gondolom úgy vannak vele, hogy ők keményen dolgoznak (persze sokszor semmit nem csinálnak, de nekik minden kell, mert szerintük ez alanyi jogon jár nekik -> s nem csak a bidámbidámok ilyenek), s nem érti, hogy miért lehet valaki magasabb életszínvonalon, ha ő, a saját ismert határai szerint mindent megtesz.
De ez a határ lehet jóval magasabb másnál, így nem gondolnak bele, hogy az adott személy lehet, hogy a magánéletét is feladva dolgozik úgy meg a pénzért, ahol már másik 10.000 ember rég feladta volna..
Persze most nem a lottónyertes, örökség kategóriát gondolom ide, azok úgy is puffannak idővel (többször is láttam személyes ismeretségi körömben).
Jelenleg most is esik egyet az egyik ismerősünk, sőt, ő saját maga szedte össze a vagyonokat (több száz millió), szóval az se garancia arra, hogy ha saját erejéből szedte össze, akkor nem fog baj lenni (de az ölbehullás esetén jóval nagyobb az esélye persze, hogy veszíted a pénzt).
Ja, s ezt nem címeztem innét senkinek sem, csak megjegyeztem általánosságban.
0
2014. július 6., vasárnap 22:18
653
Igen ez a mondata sajnos tényleg úgy hangzott mint Lázár elvtárs gyönyörű megnyilatkozása pár éve miszerint"minden ember annyit ér, mint amije van" De azt is vegyük figyelembe, hogy tényleg vont bántó éle az őt mármint Dömit ért kritikának.
De én is itt abbahagyom, és ezzel ezt a témát befejeztem. Mindenkinek szép estét :)