Igen, ezt próbáltam meg én is röviden kifejteni, hogy az 50 darabos, igényesen összeválogatott gyűjteményt, amit esetleg havi egy darab megvételéből állít össze valaki, néha többre tartom, mint a minden megjelenést megvásároló, mindenféle koncepciót nélkülöző felhalmozást.
Mellesleg pedig nem én támadtam rá, nekem csak ezen a mondaton megakadt a szemem és kifejtettem az álláspontomat. Szerintem most megint nem jövök 2-3 hónapig, mivel értelmét vesztette sajnos ide járni!
0
2014. július 6., vasárnap 21:32
9368
Azért azt megjegyezném, hogy jelen esetben Dömit támadták elsőként ebben az ingerszegény mikrovitában... szerintem a reakciója helytálló, kevésbé durva és alapvetően jogos, miután le lett undorítózva...
Nem a gyűjtemények mérete a fontos, hanem a filmek szeretete.
0
2014. július 6., vasárnap 21:17
8977
"sajnálom hogy neked nem jött össze az élet, de erről csak Te tehetsz."
Engem mindössze ez a kretén megnyilvánulás zavart, ha elolvastad a hozzászólásomat!
0
2014. július 6., vasárnap 21:11
5528
Egyébként ennyi lenne a reakció az egészre. Mindenki tudja hol a saját határa. Mint ahogy én is tudom ennyit filmekre nem áldoznék mert autóra költeném a súlyos összegeket. Am én is dupláztam már meg tripláznék is nem lényeg, hogy megvan már az adott film...
0
2014. július 6., vasárnap 20:38
653
Gyerekek, ez nem arról szól hogy megmutatjuk mink van? Mindenki a saját kis örömködését, engem nem zavar, sőt örülök annak ha bármelyikünk vesz szép dolgot. Dömi fórumtárs ilyen, soha nem érjük el az ő gyűteményét, de spec én nem is akarom, ez egy megszállotság, azt nem tudom örül-e neki vagy csak addig kell míg meg nem szerzi, de ez már az ő dolga, mint az is hogy hányszor vesz meg egy filmet. De ez az én véleményem.
0
2014. július 6., vasárnap 15:37
6056
Ne mosakodj, te kis BKK ellenőr :) :)
0
2014. július 6., vasárnap 14:30
14599
Azért jelennek meg külföldön olyan filmek magyarul, amik itthon a különböző forgalmazói balfaszkodásoknak "köszönhetően" sehol sincsenek. Némelyeken még magyar szinkron is található. Elég csak a nemrég ki nem adott Carrie-t említeni, amire a ProVideo simán rávágta, hogy nincs rá kereslet. Akkor szerintük a csak feliratot tartalmazó Vasember 1-re vajon lesz? Akinek kellett a film, hat éve beszerezhette változatlan specifikációkkal, ráadásul duplalemezes kiadásban, szarásig tömve magyar (HD minőségű) extrákkal.
Mostanában a Sony is kiadott jópár katalógusfilmet, amin van szinkron és felirat is. Itthon miért nincsenek?
Nyugtalanító kérdések, de választ nem fogunk rájuk kapni...
0
2014. július 6., vasárnap 14:18
1500
Mondjuk azt én sem értem, hogy minek megvásárolni mindenféle filmet, akár több példányban is, de ha valakit ez tesz boldoggá csinálja. Én leszarom, csak nem értem. :) Ha nincs rajta magyar vonatkozás az nem baj, ha valaki perfect angol. Én személy szerint még a külföldi borítós kiadványokat sem tűrném meg a polcon, ezért nem is veszem őket. :)
0
2014. július 6., vasárnap 14:08
8977
Nagyon ritkán szólok mostanában hozzá bármihez is, de ekkora kretén hogy lehetsz? Szerinted arról tehet valaki, hogy nem olyan országba született, ahol tisztességes munkáért tisztességes pénz jár? Itt (a hozzászólásokból leszűrve) nálad sokkal, de sokkal értelmesebb emberek élnek töredékéből, mint te, és örömmel teszik fel a sokszor csak félszáz darabos gyűjteményüket! Ezeket én is nagy örömmel nézegetem! Te pedig mit csinálsz? Kétnaponta teszel fel egy bolt fórumára olyan fotókat, amin KÜLFÖLDI kiadások garmadája van! Utoljára mikor tettél fel magyar megjelenést? Te sem tudnád már az idejét megmondani, mi? Lehet, hogy vásárolsz, de akkor már azt fel sem teszed, mert a te értékrended szerint az nem elég "menő"? Szerintem örülj, hogy jól élsz (én nem turkáltam soha senki zsebében), vásárolj, és tartózkodj az ilyen tapló megjegyzésektől!
0
2014. július 6., vasárnap 11:56
1534
Valóban jól keres a gyerek vagy csak simán lottónyertes....:) Nekem is vannak ugyan nagyobb rendeléseim de 90%- ban tartom magam az alacsonyabb költségvetéshez! Legutóbb tavaly decemberben szálltam el kissé az a havi 90e fttal! De az átlag a 25e- 35e között van valahol havonta! Ennél többet sajnos már én sem tudok kifizetni! :)
0
2014. július 6., vasárnap 11:54
19960
amúgy bocsi hogy élek és dolgozok (nem is egy helyen már)
0
2014. július 6., vasárnap 11:48
19960
sajnálom hogy neked nem jött össze az élet, de erről csak Te tehetsz.
bocs
0
2014. július 6., vasárnap 11:38
14599
Bocs a duplázásért...
0
2014. július 6., vasárnap 11:37
14599
Mondjuk azért, mert ezzel amit csinál, szerintem sokak zsebében kinyílik az a bizonyos bicska. Az enyémben is...
Jobb lenne, ha mindent meg tudnék venni, amit szeretnék, de sokaknak sajnos nem ez a realitás. Ő meg itt kérkedik a dolgaival, ami már szerintem az undorító kategóriába simán beleesik.
Jöhetnek a kövek, nem kell velem egyetérteni.
0
2014. július 6., vasárnap 11:37
14599
Mondjuk azért, mert ezzel amit csinál, szerintem sokak zsebében kinyílik az a bizonyos bicska. Az enyémben is...
Jobb lenne, ha mindent meg tudnék venni, amit szeretnék, de sokaknak sajnos nem ez a realitás. Ő meg itt kérkedik a dolgaival, ami már szerintem az undorító kategóriába simán beleesik.
Jöhetnek a kövek, nem kell velem egyetérteni.
0
2014. július 6., vasárnap 11:13
16099
Miért fáj neked, hogy ilyenekre költ? Miért kell más zsebében turkálni? Ezt sosem értettem!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. július 6., vasárnap 11:06
82
Dömi!
Ha nincs magyar vonatkozás , akkor minek vetted? Csak ott beporosodik a polcon? Ezek már megvannak neked magyar vonatkozásban ,nem? Másra nem költesz a pénz? De jó neked , hogy sokat keresel...
0
2014. július 6., vasárnap 10:46
7721
90.
0
2014. július 5., szombat 21:03
19960
nincs
0
2014. július 5., szombat 20:18
1219
Szépek, a harry pottereken van valami magyar vonatkozás?