Keresés

a te bd gyűjteményed

2014. június 4., szerda 22:30
Gratulálok, ámbár ma jártam az Arénában és volt belőle bőven, így már azért nem kisebb csoda, mivel valószínűleg újra piacra dobták. A sima kétlemezes kiadásból is volt, az is szép o-ring, de mondjuk nálunk 1 darab volt. :) Szóval lényeg, hogy megvan nekünk is! :D

(a csabai MM azért tényleg k*cs*g, mert valóban mindig rápakolják a maguk kis extra hasznát, jelent esetben a Titanic 10.999 Ft-ba került, míg Pesten 9.999 Ft, tehát elmehetnek a sunyiba! kicsit mérges vagyok, de már mindegy, örültem helyileg, mert azt hittem, hogy ritka kincsre találtam, ha tudtam volna, hogy újra piacon kering a cucc, akkor várok vele, mert ma megvehettem volna Pesten!)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. június 4., szerda 22:25
Ma érkezett:

0
2014. június 4., szerda 21:55
Mediapro valamelyik dolgozója biztos megkapta házi feladatba, hogy nyomtasson otthon magyar leirást a wall hoz, biztos azért nem illeszkedik.

Lassan fekete-fehér borítóval tudjuk megvenni a kiadott filmjeiket. :D
0
2014. június 4., szerda 21:35
Tegnapi offline Xpress csomagom:

Pár megjegyzés; A Wall Street farkasa hátsó informatív lapocskát értem én, hogy arányaiban nem lehetett hozzáilleszteni a fémdobozhoz, de azért basszus gyárilag levágni belőle...?! Ez szerintem kicsit gáz, még ha nem is olyan nagy dolgok kerültek eltávolításra, na de akkor is. Nem tetszett a látvány.

Jobbra pedig az a bizonyos senitype (képkocka), ami vagy keresi megfelelő gazdáját, vagy érthetetlen módon bekerült a csomagomba. Nem tudom hova tenni, meg ezek amúgy is limitált kiadású kiadványokhoz készültek, így önmagában tényleg rejtély, hogy miként került hozzám.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. június 4., szerda 18:41
Mai Xpress:

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. június 4., szerda 9:49
Tegnap meg is gyött, amint megjárta a lejátszót, repítem ide az infókat. :)
0
2014. június 3., kedd 19:57
Mai beszerzések:

0
2014. június 3., kedd 14:21
Tadam!

Már szereztem is példányt magamnak! EZT NEM HISZEM EL! Délután megyek is érte!
0
2014. június 3., kedd 14:11
Köszi! Ez nem kisebb, NAGYOBB csoda!

Ha látsz még véletlen valamerre, valahol, azonnal vedd meg! Átveszem Tőled!

Én így voltam tavaly a Csizmás, a Kandúrral (szintén 3D-s változattal)! Már az ég világon sehol sem lehetett kapni és egyszer csak belefutottam egy példányba piroséknál!

0
2014. június 3., kedd 12:00
Köszi, igen, szerintem egy kisebb csoda. :-D

Nem, ezt Békéscsabán vettem.
0
2014. június 3., kedd 10:50
Tadam!

"Aztamindenit!" Mekkora szerencse! Westend!?
0
2014. június 2., hétfő 17:23
De igen, illetve annyival is, mert még évekkel korábban is írtál engem érdeklő filmekről, csak akkor nem jegyeztem fel őket.
0
2014. június 2., hétfő 17:14
Nem az a fajta vagyok, aki azt mondja, hogy ne utáld, mert én szeretem, csak kíváncsi voltam, hogy miért utálod :). Meg így legalább tudom, hogy "olvasva" vagyok :). Köszi.

És remélem, azért annyival korábbra nem kell visszaolvasni :).
0
2014. június 2., hétfő 16:20
Nem volt éppen akciós árban, de mivel máshol nem láttam, így nem kerestem tovább. :-) (10.999 Ft)
0
2014. június 2., hétfő 16:19
Nem szeretném tovább reklámozni a boltot, mert így is kikapok majd szerintem, de írsz nekem egy e-mailt (orgadam@gmail.com), akkor nagyon szívesen elmondom miről van szó.
0
Igen, ezzel a o-ringgel igazán pofás a kiadvány. :-)
0
Olvastam, de továbbra is utálom. :) Képzeld el, hogy az írásodban minden megállapításodnak az ellenkezőjét állítod - akkor megkapod az enyémet. Pózer, felszínes, túljátszott, képregényszerű túlzásai miatt egy fél másodpercig sem komolyan vehető, de azért az üzenetközvetítés szerepében tetszelgő, élvezhetetlen marhaság, és még azzal sem értek egyet, hogy James Wan akciót hitelesen tudna rendezni - a transzfer kiszínezése és Charlie Clouser elektronikus taktusainak unásig alkalmazása még nem számít annak. És akkor még a családapa kopasz terminátorrá átvedlésén fenn sem akadtam. Áh, inkább visszaolvasok korábbra, ahol jó filmekről írtál. :)
0
2014. június 2., hétfő 16:09
OFF:

Bocs a közbevauért, de ha már creeper itt van, és ide nagyobb eséllyel benéz :)...

Creeper,

Két hete írtam a "Ki mit néz?" topikba a James Wan féle Halálos ítélet kapcsán, és megragadt a fejemben, hogy mennyire utáltad azt a filmet. Ha nem nagy kérés, leírnád pár mondatban a véleményed okát, mert nekem másodszor nézve is állatira tetszett.

Előre is kösz :).
0
2014. június 2., hétfő 14:51
Mennyibe került?
0
2014. június 2., hétfő 14:35
"Kár, hogy nem nyertem vissza a film árát, mert az MM-ben most ha kapura lősz és betalálsz"

Ezt fejtsd már ki bővebben légy szíves, régen jártam arra, meg fociban is béna vagyok, de a kedvezményért mindent.. :)

Amúgy szép kiadvány (nem is tudtam, hogy így is megjelent itthon).
0
2014. június 2., hétfő 14:22
Néha lehet kincseket lelni. :) Gratulálok hozzá, igazán szép kiadvány! Egy o-ring mennyire fel tudja dobni az egész kiadványt!
0
2014. június 2., hétfő 13:54
Mai offline vételem:

Hogy hogy a fenébe kerülnek elő ilyenek, azt nem tudom... Régóta vadásztam rá, nem is gondoltam, hogy valaha meg tudom majd szerezni. Erre ott volt előttem a boltban 1 példány, a 4 lemezes 3D kiadás, o-ringben. Hihetetlen, nem is akartam elhinni. :-)

Amúgy láttam még Kerülj szinkronba! kiadványokat is, amit szintén nem tudok mire vélni, és a hátoldalán még FHE a kiadó, semmi átmatricázás PV-ra, semmi. Konkrétan Kerülj szinkronba! borítós kiadások. Szóval meglepetés ez is. :-)

Kár, hogy nem nyertem vissza a film árát, mert az MM-ben most ha kapura lősz és betalálsz, visszanyerheted a vásárlásod 10-50-100%-át. :D Sajna kihagytam. :D
0
2014. május 30., péntek 16:41
Megdumáltuk! :)
0
2014. május 29., csütörtök 13:03
Erről kérnék szépen majd egy rövid értekezést, ha ideért. :)

Nálam még várólistás, sok másik Arrow kiadvánnyal egyetemben.
0
2014. május 28., szerda 13:58
Grat :), elég jó az Arrow video akció.
0