Volt belőle két darab az áruházban, mindkettő saferben. A saferen belül volt felmatricázva az árral. Az egyiken 4990-es, a másikon 3490-es ár volt. Az árellenőrző persze a magasabb árat hozta, de sebaj, tudatos vásárlóként elhoztam azt, amelyik olcsóbbnak volt kiírva. A pénztáros aztán szerencsétlenkedett a saferrel: nem tudta kinyitni. Két másik pénztáros kezén is átment a cucc, és eközben hogy, hogynem, többször is sikerült lepittyentenie a filmet. Kifizettem a vásárlást, ami nagyobb tétel volt, aztán a pénztártól távozva szépen átnéztem a blokkot. Mint várható volt, a film 4990-ért szerepelt rajta, de mínuszos tételként is ott volt. Miután teljesen meggyőződtem arról, hogy ez bizony nincs a blokkon, visszasétáltam a bontatlan BD-vel a vevőszolgálatra, mondván, két problémám van: ezt a tételt 3490 Ft helyett 4990-ért hozta a pénztárgép, és a pénztáros véletlenül stornózta. Szóval blokkoljanak, de csak 3490-et. Erre azt a választ kaptam, hogy vissza se kellett volna mennem, ők hibáztak, ezt megnyertem, jó szórakozást hozzá.
Hát így lett ingyen ez a film. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. április 9., szerda 16:11
961
Polcról lekaptad, aztán futás, úgyse kell fizetni? :)
Bocs, magas labda volt, vétek lett volna kihagyni.
0
2014. április 8., kedd 21:03
8851
Utóbbi a gyűjteményem legolcsóbb darabja. Offline vétel volt, és sikerült 0, azaz nulla forintért behúznom. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. április 8., kedd 20:45
14599
A mai kettő:
Az adósság (sajnos dupláznom kellett belőle, de ebben már végre makulátlan a lemez)
Sherlock Holmes 2: Árnyjáték (végre ez is megvan a régi korhatárral, egyetlen helyen volt még belőle Pesten, most volt rá kess, hogy elhozzam)
0
2014. április 8., kedd 18:39
605
Szia !
Összeesküvés-elmélet Bd képéről(esetleg szinkron hangminőségről) majd írnál egy kis jellemzést?
köszi
0
2014. április 8., kedd 15:07
16099
Mai Xpress csomagom tartalma:
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. április 8., kedd 14:58
1154
Ezek a BD-k most jöttek az Xpresstől. Van közte egy DVD is, de azt nem akartam külön felrakni a másik topicba.
0
2014. április 8., kedd 1:33
1534
Maiak:
Szupercella
Hajsza a győzelemért
Phillips kapitány- Limitált steelbook
Az Éhezők viadala- Futótűz
0
2014. április 8., kedd 1:27
14599
A görög kiadásoknak angol a borítójuk, arzóval már arrafelé orientálódunk lassacskán... :)))
0
2014. április 8., kedd 1:25
8977
Maiak:
- The Frighteners
- In the Name of the Father
- Talladega Nights
Nagyon szerettem volna az első kettőt magyar borítóval, de meguntam a várakozást!
0
2014. április 7., hétfő 7:10
613
Nem értek veled egyet én nagyon örülök hogy az intercom rak mellé dvd-t mert igy a lányom tudja nézni a saját szobájában is a filmet.
0
2014. április 6., vasárnap 20:15
14599
Pont ezen vagyok én is, hogy amit még kiadtak a régivel, azt úgy beszerezni. Az újaknál nincs alternatíva. Egyedüli kivételt a Disney-filmek képeznek, mert nem tűrök el bónusz DVD-t a BD-k mellett. Ha valakinek a birtokában van a HD-verzió, akkor az a büdös életben nem fogja SD-ben megnézni ugyanazt (szerintem). Na meg a vastag tokos verziók többségében a lemez(ek) selejt állapotban vannak.
0
2014. április 6., vasárnap 15:53
5528
Sony, igen. 2012 és a Jég és föld között-ön láttam új jelzést. Celós kiadások szintén vagyis akkor valóban újranyomottak. Az a baj előbbi és utóbbi esetében is jó lenne ha a régi kiadások kerülnének a birtokomba. Csak a régebbi kiadásoknál nem nézném szívesen a ezt a megoldást. Az újak már nem érdekelnek, így jöttek ki és kész.
0
2014. április 6., vasárnap 2:46
14599
A Sony ilyen jellegű kiadványaira (pl. Könnyű nőcske) valóban ráhúzták az új korhatárt a matricára, ma láttam a saját szememmel.
Amúgy az új jelöléssel ellátott filmek azok valóban új nyomások, mivel szintén tépőzáras fóliában vannak. Ha visszahívták volna őket az új borítók miatt, akkor zsugorfóliásak lennének, mivel itthon nem tudnak csomagolni feliratos tépőcsíkosba.
0
2014. április 5., szombat 23:49
5528
Ebben az a poén ha új logós is van akkor a régi elfogyott/kevés van belőle és újra gyártották vagyis úgy gondolják van rá kereslet. Vagy csak visszahúzták a maradékot és szétbarmolták őket. De ez hülyeség lenne mert tolnának rájuk egy matricát oszt csumi.
0
2014. április 5., szombat 23:21
14599
Mai vétel:
Lopott idő
Még sikerült régi korhatár-jelzésűt szerezni, pedig láttam már az újjal is.
0
2014. április 5., szombat 16:36
2001
Mai beszerzés:
0
2014. április 3., csütörtök 19:51
2001
Mai szerzemények:
0
2014. április 3., csütörtök 17:39
5528
Nem tudom hogy miattam, de érdekes volt látni ahogy az észrevételem után pár nappal változott az art.
De ezt még be kell szerezzem, talán rögtön kettőt is :) Ej egy angol importot is tető alá kell hoznom.
0
2014. április 3., csütörtök 16:36
16099
Mai Xpress csomag:
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. április 3., csütörtök 16:33
16099
Mai Xpress csomag:
0
2014. április 3., csütörtök 10:13
1023
Szerencse, hogy közbenjártál. Az úgy ocsmány lett volna. Így viszont csodaszép lett! A hattyú és a cím vérpiros dombornyomott betűkkel. Tökéletes.
0
2014. április 2., szerda 21:43
5528
Én is eléggé vágyom rá, szépséges. Meg jó lenne egy Black Edition is.
A belső art. A tervezett kép ugyanez volt. Épp csak tündérbogár Natalie esett a gerincre így konkrétan ketté lett volna választva az arca.
Miután megemlítettem ezt a hátlapra pozícionálták. Érdekes egyik külföldi steel gyűjtő társat sem foglalkoztatta. Pedig akkor nem volna ilyen szép.
0
2014. április 2., szerda 19:29
1023
Tényleg csodaszépre sikerült amióta megérkezett, folyton simogatom és forgatom a kezembe. Már nagyon vágytam rá!
Mi volt az amit szóvá tettél? Engem érdekelne miben változott?
0
2014. április 2., szerda 18:43
5528
Oj, de gyönyörű a Swan! 10 másik fémmel felér. És van egy érdekessége is amit még anno a Ninja-n szóvátettem megjelenés előtt. És csodák csodája változott egy kevesett a kiadás artwork-je...