Keresés

a te bd gyűjteményed

2014. március 17., hétfő 14:52
Most jött Amerikából. Végre a Celtic Woman koncerteket nemcsak DVD-n adják ki, hanem BD-n is. Így nem is volt kérdéses, hogy milyen formában vegyem meg a két újat.

0
2014. március 15., szombat 15:17
Sajnos valóban nem volt választási lehetőség, viszont ha lehetett volna műanyagtokos verziót is választani, akkor a korhatár-jelölésben lenne eltérés.

A tengerentúlon most adtak ki egy új trilógia-pakkot, amiben már az új első rész van benne, mindhárom epizódon magyar szinkron és felirat. Ha nem lenne meg a többi rész, most biztos elcsábultam volna...
0
2014. március 15., szombat 14:34
Szia Gyulus!

Tudnál írni a kimi007@freemail.hu emailcímre? Egy kérdésem lenne, ami nem ide tartozik.  Köszönöm
0
2014. március 15., szombat 14:24
Az enyém bezzeg makulátlan, a fene enné meg! Ki is lóg a tavalyi fémek sorából. Cseréljünk? ;)

Természetesen csak vicceltem. Részvétem. Ezért nem fogom erőltetni már a fémeket. Ha lett volna műanyagtokos Robotzsaru, most se a fémet vettem volna meg, ami egyébként elég tetszetős darab, már ha hibátlan... :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. március 15., szombat 14:18
Csak mert nem futottál bele ilyenbe eddig attól még nem városi lengenda...

Aki nem találkozik karcos fémmel annak szimplán csak szerencséje van. Marha nagy szerencséje.
0
2014. március 15., szombat 12:43
"Offline sem futottam bele sajnos..."

Cáfoljatok meg, hogyha nem így van, de én úgy tudom, hogy offline ebből nem is érkezett. Legalábbis a megjelenés napja után 2 nappal sem volt a pirosaknál (azóta nem jártam ott).
0
2014. március 15., szombat 12:05
Tegnapi:

Robotzsaru (steelbook)

Eddig nem hittem a karcos steelbook-okról szóló szövegeknek (biztos szerencsém volt, hogy nem kaptam ki ilyeneket), de most sajnos sikerült beleszaladni. A infós papírt eltávolítva sajnos elég csúnya a látvány.

Csak éppen az a nagy probléma, hogy milyen módon lehetne cserélni, amikor már itt egy darab sincs belőle, és valószínűleg nem is lesz. Offline sem futottam bele sajnos...
0
2014. március 15., szombat 1:31
Új beszerzések:

0
2014. március 14., péntek 16:29
ok ez nem derült ki. :) Amúgy örülök hogy beszélünk mert szépek a steelbookjaid és a gyűjteményed. Gratulálok.
0
2014. március 14., péntek 14:40
nem neked szóltam.

csak írtam egy lehetőséget ahol lehet kapni.

ott meg annyi.

0
2014. március 14., péntek 14:25
Nem az ebay és nem 12. 000, ja és ha nem téged kérdeztek miért válaszolsz rá?
0
2014. március 14., péntek 11:52
ebay-en 12.000
0
2014. március 14., péntek 11:21
Mindenkinnek grat az új vételekhez. Én ma gyűjteményem egyik nagy hiányzójával gazdagodtam.
0
2014. március 14., péntek 7:52
Egy ismerősöm szólt, hogy eladja és így lecsaptam rá. Én is nagyon örülök , mert nem hittem volna, hogy meglesz. Nem volt olcsó, de nekem megérte az árát :P
0
2014. március 13., csütörtök 23:12
Te is belehúztál most na, gratula!

Viharsziget über durva, honnét, mennyiért, ha nem indiszkrét a kérdés? :)
0
2014. március 13., csütörtök 22:39
Mai csoda cukiságok  :)

0
2014. március 13., csütörtök 22:22
Nah valaki gratulál és pont az kerüli el a figyelmem :D

Ezúton is köszi Neked és Kazamának :)
0
2014. március 12., szerda 20:27
Dehogynem. Kazama írta idézem: "Gratulálok mindenkinek az új beszerzésekhez (különösen funtom-nak a csodaszép Criterion kollekció miatt:)!"

Amúgy valóban nagyon érdekes és értékes filmösszeállítás. Én csendesen megcsodáltam a képeket csak nem kommenteltem :)
0
2014. március 12., szerda 20:20
nah ezért megérte bajlódnom a criterion bdk linkelgetésével h senki le se tojja... :D
0
2014. március 12., szerda 19:28
Tudok róla. De ráér.
0
2014. március 12., szerda 19:12
A Vasember 1-et az angoloktól tudod megvenni.

Annak nem cseh a borítója hanem angol. :P Van rajta magyar felirat.

Nekem is onnan van meg a dupla lemezes kiadás.

SuperHeRo
0
2014. március 12., szerda 18:49
Az, igazad van, kartonlap, elírtam. :)

Vasember 1. BD nincs a cseheknél most, előrendelni lehet csak. És nincs is rajta magyar vonatkozás.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. március 12., szerda 18:33
Köszi :) Csak a Ben Hur-on.
0
2014. március 12., szerda 18:21
Gratulálok, nagyon szépek. Magyar vonatkozás van valamelyiken?
0
2014. március 12., szerda 18:20
Én inkább kartonlapnak nézném, mint kartontoknak. ;)

Igen, az új szinkron van rajta, ami szerintem a jobban sikerültek közé tartozik.

Egyébként egy Vasember 1. BD-re valamikor talán vevő lennék, persze nem cseh borítóval.
0