Keresés

a te bd gyűjteményed

2014. március 12., szerda 18:14
Ezek a steelbook csodák ma jöttek :)

0
2014. március 12., szerda 16:51
Thx, de csak a Lopakodó a saját gyártás. ;)

SuperHeRo
0
2014. március 12., szerda 16:23
Igen a szuperbiztonságos csomagolás valóban az aminek mondják. Elég volt kibontanom nekem is a fémet 4xen volt biztosítva. És nem csak a komoly csomagolás de a DHL miatt is bocsánatos a drágább szállítási költség. Am meg venned kellett volna egy Vasembert és eladni a szköltséget csökkentette volna.
0
2014. március 12., szerda 16:15
Klassz! Jók lettek a borítók :)
0
2014. március 12., szerda 14:41
Nem, egy vastagabb kartontok, hátoldalán infókkal, persze cseh nyelven... :)

De beletettem a tőled vásárolt T1 bookletet, így van magyar nyelvű leírásom is. :)

Amúgy ugyanaz a kiadás, mint idehaza. Tényleg az új magyar szinkron van a lemezen?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. március 12., szerda 14:14
Látom, nekik nem a gagyi papírgyűrű jutott a T1-re.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. március 12., szerda 14:13
Én is pontosan erre céloztam. Szerintem is ez áll a háttérben.
0
2014. március 12., szerda 13:50
Az elmúlt hetek termése.

Így 77 darab kéket számlál a kis gyűjteményem. :)

SuperHeRo
0
2014. március 12., szerda 12:31
Nem egész 48 alatt (pontosabban 44 óra) ideért a cseh rendelésem. :) Öröm és bódottá  van! :) Olyan szinten volt becsomagolva, hogy tényleg kibírt volna egy atomtámadást is. 15 perc alatt sikerült a filmekhez jutnom. :) A 4.000 Ft-os postát is simán megérte így, még ha egyedül is voltam rá.

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. március 12., szerda 11:23
http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/thumbnails.php?album=lastup&cat=0
0
2014. március 12., szerda 10:35
szó szerint erről van szó! :)
0
2014. március 12., szerda 8:39
Pontosan, gyűjtői szemmel nézve a film az a kiindulópont, amelynek kapcsán sok-sok szép egyéni csomagolású és akár exkluzív tartalmú kiadványt zsákolhat be az ember. Nekem alapjában véve egy kiadvány per egy film, de még nálam is előfordul egy-egy duplázás egy-egy szép borító vagy egyéb kialakítás miatt.
0
2014. március 12., szerda 2:31
A film posztere is járt hozzá egyébként, amin szintén ez az artwork van.

Az előbb sem sikerült beszúrni a képeket, szóval ez valószínűleg most sem fog menni, de íme:

http://www.imagebam.com/image/fe50be313688941

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK
0
2014. március 12., szerda 0:09
Majd a belsejéről lőhetnél pár fotót! :)

Amúgy kívülről is kurva jól néz ki, egyrészt mert digi(media?)book, másrészt eddig ennek a verziónak tetszik legjobban a cover artwork-je.
0
2014. március 12., szerda 0:07
Igen. Amazon (német) exkluzív, nagyon szép.
0
2014. március 12., szerda 0:04
Az Only God Forgives digibook-os?
0
2014. március 11., kedd 23:59
Gratulálok mindenkinek az új beszerzésekhez (különösen funtom-nak a csodaszép Criterion kollekció miatt:)!

Én az utóbbi hónapok során a következő kiadványokkal gazdagodtam:

Criterion BD-k + Wes Anderson könyv

http://www.imagebam.com/image/2ea9aa313664891

Egyéb BD-k

KÜLSŐ LINK
0
2014. március 11., kedd 23:57
Robocop-ot akárhányszor megnézem, egyre és egyre jobban tetszik. Főleg így FullHD-ben... eszméletlen jó ez a film, és tök fura, hogy eddig bele sem gondoltam, amúgy mennyire hiányzik ez a klasszikus a gyűjteményemből, amíg ugye meg nem jelent idehaza... kíváncsi vagyok, léteznek-e még ilyen "elfeledett" must-have címek, amikre alapból nem is gondol az ember, de amint megjelennek, el sem lehetne nélkülük képzelni a gyűjteményt.

Nekem talán egyedül Ridley Scott Legendája az, ami így hirtelen az eszembe jut, na meg pár horror klasszikus, de hát azokra itthon oly kicsiny az esély... :(
0
2014. március 11., kedd 23:43
Maiak:

Robocop

The Fugitive

The World s End

Xpress-ről jöttek, örülök nekik! :)
0
2014. március 11., kedd 23:41
Ha megnézed a szöveget tisztán látszik pl., hogy nem egy 8 általánost se elvégzett és/vagy nyelvtanilag igénytelen emberről van szó, hanem valami másról. Valószínűleg valóban süket vagy hallássérült egyénről van szó. Nekem is volt osztálytársam, akinek ilyen problémája volt, és írásban is és beszédben is tudott néha furcsaságokat összehozni.

Az egészséges emberek hallás útján, papagáj módjára tanulnak meg beszélni voltaképp. Amikor a kisbaba is kimondja az első szavát, például, hogy apa, akkor még fogalma sincs a szó jelentéséről, egyszerűen a hallott hangot utánozza, amit a fölé hajoló anyuka vagy apuka duruzsol neki. Később amikor már agyilag elér arra a szintre, akkor már az ismert szavakat rendezi értelemszerűen. Így tanulunk meg beszélni. Az írás meg ebből, ezután következik. A szöveget amit kimondanánk, nem kimondjuk hanem a tanult ábc betűivel leírjuk.

Na már most ha valaki mondjuk soha életében nem hallott semmit, annak ilyen szempontból eléggé nehezebb dolga van. Mi ezt elég nehezen vagy elképzelni se igazán tudjuk. Náluk ez a tanulási folyamat máshogy alakul. Neki a már leírt szavakat kell megtanulnia. Így kell megtanulnia a szavak értelmét, majd a mondat/szövegszerkesztést. És ez utóbbi itt a gond, sokkal nehezebb dolga van egy olyannak ebben, aki mondjuk soha nem hallott beszélt szöveget.
0
2014. március 11., kedd 23:02
Vagy kulacs.
0
2014. március 11., kedd 22:53
Lukács a nicked anagrammája. Csak poén volt. ;)
0
2014. március 11., kedd 22:03
És a te szavaiddal élve: ,, Mindenki törődjön a saját dolgával! " ez rád nem vonatkozik?
0
2014. március 11., kedd 22:02
Itt a legnagyobb kérdés az, hogy téged ez miért zavar vagy idegesít? Az ő dolga,az ő pénze, azt vesz és annyit, amennyit akar.
0
2014. március 11., kedd 21:59
Lehet, szeretné átenni a magyar vonatkozású korongot a külföldi digibook-ba, vagy steelbook tokba, ami gyakran sokkal pofásabban néz ki ki, mint a standard magyar műanyag tok. A film meg nem mindig egyforma, sem a hangsávok/feliratok, sem az extrák tekintetében, elég csak a nem is oly régi Star Trek Into Darkness-re gondolni, ahol külföldön kidobtak vagy 3 különböző változatot különböző extrákkal. :)
0