Keresés

a te bd gyűjteményed

2014. január 6., hétfő 21:18
Grat, nemrég ment a TV-ben, elképesztően adrenalindúsra sikeredtek a szigetes jelenetek, viszont a CGI néhol eszméletlen gagyi, pedig nem olyan régi filmről beszélünk. :/

Nem is az óriásgorillával van a baj, mert ő azért szépen meg lett csinálva, hanem a legtöbb jelentnél látszik, a színészek azt se tudják hol a rákban vannak éppen, érezni, hogy a zöld vászon előtt botorkálnak meg esedeznek össze-vissza, az utómunka meg a CGI rávarázsolása a jelenetekre pedig ugyanennyire töketlenül és néha idiótán néz ki.

Ettől függetlenül nem egy rossz film ez, mondom, a sziget elhagyásáig kifejezetten élveztem is az apró hülyeségei ellenére, de aztán már csak egy kínszenvedés az egész. Szegény King Kong... :(
0
2014. január 6., hétfő 21:03
Mai:

0
2014. január 5., vasárnap 20:56
ne is mond :)

amikor elköltöztem a (ex)nejemtől olyan gyönyörűen nézet ki a fal :)

tele lyukakkal + függőlegesen a sínek, vízszintesen meg a polcok "nyomai" :)

amőbázni lehetett volna. haverral gondolkoztunk rajta kéne, de nem akartam kibaszni a (ex)nejemmel :)
0
2014. január 5., vasárnap 16:55
Nem rossz ez a sines rendszer, de sok lyukat kell hozzá fúrni a falba.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. január 5., vasárnap 15:41
köszönöm :)

ami van neked is (és volt nekem is) olyat szeretnék megint,de sajnos nem valószínű, hogy újra megoldható lesz :(
0
2014. január 5., vasárnap 15:32
Jaj, te szegény :) Szívesem átvállalom a gyűjteményed, ha zavar a dupla sor! :)
0
2014. január 5., vasárnap 14:27
Ez ultra brutális! Gratulálok!

Már a múltkor is feltűnt, hogy nem a falisines polcrendszeren van a gyűjteményed. Neked melyik megoldás szimpatikusabb?

Egy tipp, ha helyproblémád van (bár nem ez fogja megoldani): a Joey 1. évadot tedd be a Jóbarátok + helyére! ;-)
0
2014. január 5., vasárnap 12:49
A teljes gyűjteményem

http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php

Sajnos nem úgy vannak ahogy én szeretném, hogy ne 2 sor legyen egymás mögött, de sajnos ez van! :(
0
2014. január 4., szombat 22:54
Egy kis zene...

Szerintem kevés olyan zenekar van, ami ekkora utat jár be zeneileg, mint ők. Kiváló koncert, az utoló két lemez alapján, sajna "csak" PCM 2.0 hanggal, de legalább a bónusz koncerttel.

Bővebben a kiadványról (pontosabban annak DVD változatáról) egész jó írást találtam:

http://www.hardrock.hu/?q=node/24637
0
2014. január 4., szombat 20:31
Szép kis fényképalbum, gratula!

Tudom, hogy csak az én vesszőpariám, de még innen is látszik a JP doboz elszabott méretezése... :(
0
2014. január 4., szombat 19:32
A Blu-ray gyűjteményem:

0
2014. január 4., szombat 18:46
Köszönöm!

Használtan sikerült hozzájutnom.

A gyűjteményem tisztítása, átrendezése közben kedvet kaptam a fotózáshoz. Nemsokára jövök...
0
2014. január 4., szombat 13:39
Szép gyűjtemény és ez a Középfölde részleg is tetszetős. :)
0
2014. január 3., péntek 23:42

jól választottál, remek filmek! :)

megkérdezhetem hogy hol sikerült beszerezned az első Reszkessetek, betörők!-et?

0
2014. január 3., péntek 22:20
2013 utolsó beszerzései (október-december):

0
2014. január 3., péntek 22:17
2013 utolsó beszerzései (október-december):

0
2014. január 3., péntek 21:14
Hát ott csak ez az egy volt. :)

Keresni, kutatni kell és hátha neked is szerencséd lesz. ;)

SuperHeRo
0
2014. január 3., péntek 21:04
Grat, lehet még találni arra amerre te? :)
0
2014. január 3., péntek 20:48
Ez van nekem:

SuperHeRo
0
2014. január 3., péntek 17:06
Igazából leszarnám nagy ívben a korhatár-jelzést, ha nem rondítana bele a frontoldali artwork-be.

Bár jelen esetben nem érint, az első részből az ős-eredeti IC-s verzió van meg, a másodikból meg a steelbook.
0
2014. január 3., péntek 17:04
Tudtommal a jelölés módja változhatott csak, a korhatár maradt 12 év. Reménykedtél, hogy már megnézheted te is, ugye? ;-)
0
2014. január 3., péntek 16:13
Grat, nagyon jó kiadvány, a mai napig az egyik etalon a formátum történetében.

Régi korhatárú még, vagy már ragtapaszos?
0
2014. január 3., péntek 15:48
Mai szerzemény:

Dupla lemezes Star Trek!

SuperHeRo
0
2014. január 1., szerda 11:57
Nálad még csak fogyóban van a hely, nálam meg elfogyott! :)
0
2013. december 31., kedd 18:43
1TB = min. 20 BD

400 BD-t tehát legfeljebb 10 db. 2 TB-os vinyóval lehetne kiváltani. A helyigénye valóban sokkal kisebb lenne. :-)

Egyébként ha most egy csapásra bevezetésre kerülne a virtuális film-vásárlás, biztosan sokkal kevesebb pénzt költenék filmekre, mert nem késztetne vásárlásra, hogy esetleg eltűnik a piacról a kívánt film. Jobb is lenne talán, ha nem hordozókat vásárolnánk, csak a jogot. Egy örökös licence mellé esetleg adhatnának egy kis kártyát, hogy legyen a kezünkben valami kézzelfogható is. :-)

Mindez csak azért mozgatta meg a fantáziámat, mert kezdek kifogyni a tárolóhelyből. Lassan el kell kezdenem optimalizálni a gyűjteményemet.
0