Keresés

a te bd gyűjteményed

2013. december 31., kedd 17:48
Köszi! Igazából csak a legfelső kép decemberi, az alatta lévőkön az eddigi összes BD-im vannak. Ezek szerint kicsit félreérthető voltam. :)
0
2013. december 31., kedd 17:41
Hjah gépcsere. Ne is emlegesd itt is elkélne. Csak inkább sajnálom rá a pénzt :D

Am pst se használtam még. Vlhogy nem volt rá szükség.
0
2013. december 31., kedd 17:40
Ha BDrippeket számolunk, akkor viszont persze csökken a filmek száma, amelyek elférnek a vinyóra. Az MKV fájlokkal meg pláne. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 31., kedd 17:38
1 terrabájt = 1024 gigabájt.

1 gigabájt = 1024 megabájt.

1 terrabájt = 1024 megabájt x 1024 megabájt, vagyis 1.048.576 megabájt.

Egy jobb minőségű film átlagban 2 CD-s, vagyis durván 1400 mega.

Tehát, egy 1 TB-s vinyóra átlagban durván 750 film férne rá. :)

Nem akartam ezzel semmit mondani, csak számolgattam. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 31., kedd 17:35
Gratula neked is!

Mintha csak a saját írásomat olvastam volna. :D

Én is hasonlóképpen gyűjtöm a kékeket.

SuperHeRo
0
2013. december 31., kedd 17:31
Ha szép lakkfénye van a vinyónak akkor lehet esztétikus, de mindenképpen helytakarékos megoldás...
0
2013. december 31., kedd 16:36
Hehe, nem utolsó megoldás :) Nem, az a baj, hogy a fényképezőm se penge, mindig szoktam variálni a fényeket, méretet PS-el, hiszen csak 10 éve használtam a programot, mást nem is tudnék kezelni :D Meg persze ilyenkor jönne meg az ihlet egy-egy díszdoboz tervhez is és ott van egy másik dobozterv, melyet hónapok óta rakosgatok össze aprólékosan, és azt is csináltam volna míg most itthon voltam szabin, de megérett a gépcsere, most már biztos :)
0
2013. december 31., kedd 16:34
Ja meg igazából külső merevlemezen esztétikusabb és elegánsabb is, nem? :D
0
2013. december 31., kedd 16:31
Ha oda photoshop-olod a még hiányzó filmeket akkor meg lesz mind amit szeretnél és nem kell több pénzt költened!
0
2013. december 31., kedd 15:57
Nálam valszeg a Riddick. :)

Meg még az Xpresstől is várom, hogy elkészítsék egy csomagomat.
0
2013. december 31., kedd 15:49
Tavaly októberben kezdtem el BD-ket is gyűjteni, de mindig is az elsődleges célom az volt, tényleg csak olyan filmet vegyek meg ilyen kiadásban, amelyeknél látom értelmét a még szebb képnek és hangnak, egy szóval: látványfilmeket. És persze azért nagy kedvencek is becsúsztak :) Amely filmek megvoltak dvd-n, azokat próbáltam eladni, több, de inkább kevesebb sikerrel. Tavaly az évet 14 BD kiadással, összesen 16 filmmel zártam. Idén viszont már 43 kiadással (49 filmmel) zárok. Ezek lennének ők:

Bár időnként megjelenéskor sikerült vásárolnom, többnyire akcióban vagy másodkézből vásároltam őket, és van egy (szerencsére egyre szűkülő) listám is jövőre, mik azok amiket feltétlen a polcomon szeretnék tudni :D A dvd-s topikba nem hiszem, hogy kerülnek képek, mert sajnos a Photoshop-om megadta magát, úgyhogy nem tudom most szerkeszteni őket. Ha szerencsém van, jövőre ezt a tré gépet is sikerül lecserélnem :)
0
2013. december 31., kedd 15:44
Nekem az lesz a jövő évben az egyik első :D
0
2013. december 31., kedd 15:36
Az idei utolsó - és egyben legolcsóbb - BD beszerzésem; Pitch Black.
0
2013. december 31., kedd 15:33
Garantáltan ez évi uccsó beszerzéseim: :)

0
2013. december 31., kedd 10:37
Mégsem A sziget bd lett az év utolsója nálam. Reggel befutott az ünnepek előtti rendelésem. Örömöm határtalan!

Nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET és filmekben gazdag következő heteket, hónapokat kívánok a FÓRUM TÁRSAKNAK és az Xpress. Csapatának!
0
2013. december 31., kedd 10:24
Jól betároltál Te is az év végére. Szépek, főként a Last Stand fémed. Gratula és jó szórakozást hozzájuk.
0
2013. december 31., kedd 8:05
Akkor így még fontolóra veszem :D a beszerzést.
0
2013. december 31., kedd 7:43
Azóta már 2 fonttal megemelték az árát.
0
2013. december 31., kedd 1:19
Gondoltam én is lencsevégre kapom a gyűjteményem. :)

A fényképezőt nem találtam, így egy kicsit gyenge a képminőség.

Decemberi Xpress rendelés:

A többiek:

Nem is vagyok animációs film mániás. :)
0
2013. december 30., hétfő 20:11
Sztem örülj, hogy nem volt más! Ez a fém naon baba. Jobb lett volna egyből 2 belőle,  ez később ha már elfogyott kapós lesz...
0
2013. december 30., hétfő 18:08
Köszi neked is!
0
2013. december 30., hétfő 18:08
Köszi, élőben tényleg sokkal szebb! :) Ma este megnézem ismét. :)

Ajánlom, jó kis horror! Amúgy nem akartam fémet, de nem volt más. :)
0
2013. december 30., hétfő 17:49
Bmeg ez brutál! Képeken is szépnek ígérkezett, de így valójában sokkal szebb. Ez a dombornyomás is igazi különlegesség.

Klassz,  jó vétel volt. Mondom ezt a fémre, a filmről csak egy kicsi fogalmam van.
0
2013. december 30., hétfő 16:27

0
2013. december 30., hétfő 16:26
Grat, szép darab.
0