Keresés

a te bd gyűjteményed

2013. december 30., hétfő 16:23
No, végre megérkezett. Igazából annak örülök jobban, hogy egyáltalán itt van, de az is jó, hogy még idén megkaptam. Ami kicsit tényleg bosszantó, hogy végtelen sok nyelv és felirat van rajta, mi meg persze lemaradunk róla. Ez van.

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 30., hétfő 13:53
Az idei utolsó beszerzések:

Az adósság / The Debt

A pankrátor / The Wrestler

Utóbbira már egyszer rápróbáltam, de a korong állapota miatt faternál kötött ki (megkapta születésnapjára az új lejátszója mellé), most érkezett el az idő, hogy pótoljam, a mostani végre hibátlan.

Foxymaxy: azt hiszem a 2011-es évet én is az A sziget BD beszerzésével zártam. :)))
0
2013. december 29., vasárnap 19:40
Igen-igen, én is sokat törtem a fejem, mi legyen az X-Men filmekkel!? Aztán arra jutottam, hogy a következő részek nagy valószínűséggel már fémes változatban is meg fognak jelenni, és mivel erősen azok felé orientálódok, így aztán a kérdés számomra megoldódott.
0
2013. december 29., vasárnap 19:24
Csak a fémekről készítettem egy összeállítást még az ünnepek előtt, íme:

és az utolsó:

0
2013. december 29., vasárnap 19:10
Az eljövendő múlt napjai. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 29., vasárnap 19:04
Nekem ezzel az X-men dobozzal az a legnagyobb bajom, hogy még legalább 3 X-men film fog érkezni pár éven belül :( Szóval amikor majd kijön az utolsó Rozsomák film, a Days of Future Past (? ez a címe?) és az X-men Apocalypse, talán majd akkor elgondolkodom egy igazán ULTIMATE X-MEN kiadáson, ha egyáltalán lesz 8 filmmel... de lehet, hogy annyira nem érdekel, hogy meg is vegyem...

Ugyanez a Marveles Avengers éra... abból csak azokat a filmeket veszem, amikben Vasember szerepel :D

A többihez hozzászólva... egyelőre nekem nem is létezik 200 olyan film, amit BD-n be akarnék gyűjteni... de szép számok, ijesztő a 2013-as belelendülés... :)
0
2013. december 29., vasárnap 18:58
Az idei év utolsói (azaz egy csomagom még úton van, de már nem sok esélyt látok rá, hogy meg is érkezik ebben az évben):

A 2013-as évet így ezekkel együtt 196 db BD kiadvánnyal zárom.

Van egy katalógusom amiben feljegyzem és rendszerezem a filmjeimet. Kíváncsiságból évekre lebontva átnéztem (még sosem néztem ilyen szempontból)... mit mondjak, ijesztő! Magam is meglepődtem az eredményen.

2009.  19 db

2010.  34 db-ra szaporodott

2011.  44 db-re  -"-

2012.  71 db-ra  -"-

2013. 196 db-ra  -"-
0
2013. december 29., vasárnap 17:49
Idei utolsó szerzeményem:

0
2013. december 29., vasárnap 16:08
Egy picit megtörve a hallgatást...

Idei utolsó kiadványom, a beszerzéséért Valkyr-t illeti sokadszor is hatalmas köszönet.

Agyfürkészők BD (nincs már tovább türelmem tovább várni a Criterionra):

A steelbook hátsó része egy picit defektes (nem is preferálom lehetőség szerint a fémeket, sajnos már van pár ilyenem), de a kiadvány kép- és hangminősége kárpótol, meg persze az új extrák is.

Ja és a lényeg: BÚÉK mindenkinek! :)
0
2013. december 28., szombat 17:00
Lényeg, hogy mind szeretünk gyűjtögetni. :) Van akinek az jön be, ha tele a szoba a filmekkel, van aki néha beszerez 1-2 BD-t és azzal is beéri.

Én is először a régi kedvenceket szeretném beszerezni, aztán meg ráér az újakból vásárolgatni. De a random vásárlással már sajnos én is melléfogtam, így BD-n csak a kizárólag látott és bejövős filmeket veszem meg. (Igaz a Django-t látatlanba vettem, de Tarantino, Jamie Foxx, DiCaprio neveivel nem gondoltam, hogy rossz film és lám igazam lett :))
0
2013. december 28., szombat 14:49
Halálosan nyugodt vagyok. Ismerős szitu egyébként, ez a megvan a pénz rá, de gondolkozzunk ésszel.

Egy autó de szép lenne. Astra TT 1.9CDTI

A Focus is jó választás, azt könnyebb is elérni mint az általam preferáltat:(

Ja Focusra már meg is lenne a pénz.
0
2013. december 28., szombat 14:18
A számokat lusta vagyok visszakeresni, de a tendencia hasonló. Már úgy érzem, a régiek közül minden megvan ami kell (és ami megjelent), az újak közül meg erősen szelektálok.
0
2013. december 28., szombat 14:16
Nyugalom, egyelőre én se akarom megvenni azt a maradék kb. 10% régi filmet, ami még nincs meg... :) Bár pénz lenne hozzá, de ha elkölteném, akkor meg nem lenne és azért filmeken kívül is vannak dolgok. Ez ilyen türelemjáték.

Ha minden jól megy jövőre akár már egész szép fizut kaphatok, szóval nekem igazából bőven ráér :) Mondjuk lehet, hogy előbb majd egy kocsiba kéne beleinvesztálni... tetszene egy Ford Focus... :)
0
2013. december 28., szombat 14:08
Csak az xpress-es vásárlást nézve (offline is vásárolgattam)...

2013: 6BD, 9DVD

2012: 6BD, 17DVD

2011: 11BD, 18DVD

2010: 2BD, 31DVD

És jé... 13 BD-t vettem offline ebből kifolyólag :)
0
2013. december 28., szombat 14:07
Minden ami KELL és semmi ami nem! Igazából így kellene hozzáállni.

Ami velem van kb annyi, hogy ami kell az nem is érdekel most nagyon.
0
2013. december 28., szombat 13:56
Ez pontosan így van. :)
0
2013. december 28., szombat 13:52
A gyűjtögetés kezdetén nagyjából 10 évvel ezelőtt az embernek még vannak elképzelései, hogy miket szeretne beszerezni mindenképpen... aztán ahogy fogynak ezek a beszerzendő filmek, utána már nem vesz az ember csakúgy random filmeket... így nálam is kissé alább hagyott a kezdeti lendület. Igazából én odáig szeretnék eljutni, hogy meglegyen a régi időkből minden, ami "kell" napjainkig... utána már csak minden évben azt a néhány filmet kell megvenni, ami tetszett az aktuális évből :)
0
2013. december 28., szombat 13:38
Nem sokára elkezdhetünk versengeni ki vesz kevesebb filmet.
0
2013. december 28., szombat 12:20
Igazából ezzel az egész Blu-rayesdivel úgy vagyok, hogy ezen a formátumon már igazán csak a nagy kedvenceket gyűjtöm be (minden másra ott a DVD), szóval nekem sem szándékom többszázas nagyságrendű gyűjteményt összehozni. Mondjuk 10 év alatt biztos elérem a 100-as nagyságrendet, de így is egyre kevesebbet vásárolok :D talán 3 havonta 1-2 filmet...
0
2013. december 27., péntek 21:38
Akkor megnyugodtam, nem is állok olyan rosszul :) Nekem most 5 régebbi kiadás van tervben az újak meg még ráérnek...
0
2013. december 27., péntek 21:37
Én is úgy gondolom, hogy szép a nagy gyűjtemény, de ahogy mondtad lehetetlen végignézni mindet. Max. nyugdíjasként, de mire azok leszünk addigra már a BD elavultnak fog számítani :)

Arra meg, hogy csak meglegyen felesleges megvenni. Nekem is ebből a 23 filmből van 3-4 amit csak megvettem de még BD-n nem néztem meg. De igyekszem bepótolni. :)
0
2013. december 27., péntek 20:32
Már ez is elég. Minek több száz film. Megnézni sem tudja az ember mert sok idő kell hozzá.  Egy kicsi gyűjtemény sokkal kezelhetőbb, sokkal  személyesebb.

Ez képviseli az igazi értéket.
0
2013. december 27., péntek 19:09
Nekem 3 év alatt sikerült eddig 38-at összegyűjteni... nem vagy lemaradva. Aztán még tervben van jövőre nagyjából 10 film (3 új kiadás, 7 régebbi)...
0
2013. december 27., péntek 18:40
Értem, köszönöm a választ :)
0
2013. december 27., péntek 18:22
A listában szereplő Halálsoron (sajnos) külföldről van, mivel itthon (megint csak sajnos) nem jelent meg a film BD változata.

A kiadás pedig a digibook változata a filmnek (eddig még nem néztem meg, de kívülről nagyon jól néz ki :))
0