Keresés

a te bd gyűjteményed

2007. október 30., kedd 18:32
Nálam itt is figyel :)

0
2007. október 30., kedd 18:31
juj, de ügyes vagyok >:( . szóval, ez a Vacancy speckói... csak a borító valamiért nem jött át.

0
2007. október 30., kedd 18:29

* 1080P 2.40:1 Widescreen

* English and Spanish PCM 5.1 (Uncompressed)

* English, English Audio Description, Czech, Hungarian, Polish (VO) and Spanish DD5.1 Surround

* Subtitles: English, English HOH, Arabic, Bulgarian, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Slovene, Spanish, Swedish, Turkish

* Alternate Opening Sequence

* The Cast and Crew of Vacancy

* Extended Snuff Films

* Raccoon Encounter

forrás: DVDTimes
0
2007. október 30., kedd 18:23
Ki mondta, hogy szerintem nem nagy durranás? Én pl. pont meg fogom venni. Azért írtam, hogy nem nevezhetjük annak, mert más sem lehet olvasni, mint, hogy majd "akkor veszek BD-t amikor az általad is említett filmek meg a hozzájuk hasonlók kijönnek rajta... stb"
0
2007. október 30., kedd 18:12
Maradjunk annyiban, hogy szerinted nem nagy durranás. :) Szerintem pedig jóval nagyobb, mint a Pókember és társai összesen.
0
2007. október 30., kedd 18:09
Tudom, hogy nem nevezhetjük nagy durranásnak,de itt az első magyar vonatkozású Warner BD!!! :-D

"Rio Bravo

Termin:

25.01.2008 [Kauf-Blu-Ray]

Genre(s):

Western

Laufzeit:

ca. 141 Minuten

Freigabe:

ab 12 Jahren

Preis(e):

keine Angaben

Bildformat(e):

Widescreen (1.85:1 - anamorph)

Tonformat(e):

Dolby Digital 1.0 in Deutsch
Dolby Digital 1.0 in Englisch
Dolby Digital 1.0 in Spanisch

Untertitel:

Deutsch, Englisch, Deutsch für Hörgeschädigte, Englisch für Hörgeschädigte, Französisch, Spanisch, Niederländisch, Polnisch, Tschechisch, Ungarisch, Türkisch, Dänisch, Schwedisch, Finnisch, Norwegisch, Isländisch, Griechisch, Hebräisch, Kroatisch, Portugiesisch

Extras:

- Audiokommentar
- Dokumentationen
- Kino-Trailer

Inhalt:

John Wayne ist der Sheriff. Und er steht kurz davor, seine Pflichterfüllung mit dem Leben zu bezahlen. Denn der Mörder, den er festgenommen hat, wartet auf seine blutige Befreiung. Eine Horde schießwütiger Cowboys - vom Bruder des Mörders beauftragt - ist zu allem entschlossen: Jetzt kann ihm keiner mehr helfen. Ein Säufer, der mal ein berühmter Scharfschütze war, und ein Krüppel versuchen es trotzdem. John Wayne , Dean Martin und Ricky Nelson in einem Western, der in die Filmgeschichte einging."
0
2007. október 30., kedd 9:44
nyugi van :), a lenti mennyiségnek kb. a felét fogom berendelni, viszont én nem tartozom ahhoz a táborhoz, amelyik hátraköti a kezét és nem vesz meg semmit, mert "úgy is jön egy jobb változat". a kubrick-filmek példánajk okáért már ezek a "jobb változatok", de ettől függetlenül én inkább beszerzem, amint lehet és élvezem a nekem tetsző filmeket.

ha esetleg befürdene a formátum, akkor még mindig van egy nagyon jó konzolom itthon. :)
0
2007. október 30., kedd 9:36
Ha már klasszikus és HD: a Dologhoz volt szerencsém HD-ripben, hát amilyen képe volt... kb. fél órán át kerestem az állam. :)))
0
2007. október 30., kedd 8:25
No belenéztem kb. egyharmadáig a Motel 2-be és sajnos részben igazat kell adjak a High-Def Digestnek :S A kép élessége jó, azzal nincs gond. A színek viszont nem tetszettek nekem sem, a tónusok valahogy természetellenesek. Azt láttam, hogy ez valamiféle koncepció akart lenni, de azt hiszem túllőttek a célon. Másik hiba, hogy néhány jelenetben ahol sok a fekete zajos a kép és ilyenkor a körülötte lévő világosabb részek is enyhén életlennek tűnnek. Én 3 *-ot adok rá.

Az új megjelenítőről majd később, annyit előljáróban, hogy visszatérek a kivetítőkhöz :)
0
2007. október 30., kedd 7:19
Jól van Jama, Nyugi! Azért nem kell mindent megvenni! :-) Úgy jársz mint a DVD-k esetében is. Gondolom mikor kijöttek a DVD-k, gyorsan megvettél mindent, évekkel később meg vért izzadva próbáltál megválni a fapdos változatoktól, amikből már kijött egy komolyabb változat, vagy azoktól ami nem is olyan jó film, csak a DVD miatt vetted meg... Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nem szabad még elkapkodni ezt a BR gyűjtést... Én várok még egy kicsit...

Egyébként csak egy lemezt vennék meg... Az Apocalyptot! Ennek a képminősége már DVD-n is földhözvágott... Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy nézne ki egy Full-HD-s LCD-n... No meg persze a 2001-et nem hagynám ki! Lévén első számú kedvenc filmem. Nagyon kíváncsi lennék arra hogyan néz ki egy klasszikus képe HD-ben... Szívesen olvasnák részletesebb teszteket ezekről a lemezekről...
0
2007. október 30., kedd 0:33
bakker. a lényeghez görgessetek lefelé két métert...
0
2007. október 30., kedd 0:33
csináltam egy gyors költségvetési tervet a berendelendő filmekről (az árak dollárban értendők). asszem, lesz honnan és mit lefaragni. :)

1. adag - nov. 6/13

cím

ár

ratatouille

24

3

2001

20

3

full metal jacket

19

3

the shining

20

3

eyes wide shut

20

3

cars

24

3

sleepy hollow

20

3

the fugitive

20

3

the host

24

3

silent hill

25

3

million dollar baby

20

3

Nettó

236

33

ÁFA

47,2

6,6

Bruttó

283,2

39,6

Összesen (+15)

337,8

2. adag - dec.18

a clockwork orange

20

3

the fountain

24

3

best of blu-ray: action

59

3

dog day afternoon

20

3

lady in the water

24

3

pixar: short movies

24

3

hp1-5

105

3

pirates 3

24

3

blade runner

28

3

Nettó

328

27

ÁFA

65,6

5,4

Bruttó

393,6

32,4

Összesen (+15)

441
0
2007. október 29., hétfő 21:48
Én mindenhol azt olvastam, hogy legkorábban jövő év elején kerül a boltokba, valószínúleg az engem érdeklő ht-bd2-vel együtt

Nocsak, milyen új megjelenítő?:) Én most a Sony új v3000es sorozatára izgultam rá(esetleg x3000, de az nagyon horror árban van), jövő tavasszal vagy a 40" vagy a 46"-os modellre szeretnék majd lecsapni.
0
2007. október 29., hétfő 19:12
Milyen a Drakula képminősége ?
0
2007. október 29., hétfő 17:32
Köszi!

Majd ma belenézek a Hostel 2-be, hogy milyen, mert nem volt még időm egyikre sem. Az igazság az, hogy nem akarom megnézni, mert várok az új megjelenítőmre :) Egy ideig bíztam a HD Digestben, de mióta lehúzták a Draculát nem igazán érdekel a véleményük.

Samsung 5000-est akarok majd venni, amint megjelenik. Remélhetőleg karácsony körül már a piacon lesz!
0
2007. október 29., hétfő 16:53
Gratula!

A Hostel 2 képe milyen? Mert a hidefdigesten nagyon lehúzták...én emiatt nem merek beruházni rá. A Hollow Man-ről is írhatnál, hogy milyen a kép/hang:)

Az első hd dvd filmedhez pedig külön gratullálok! Véglegessé vált már, hogy milyen lejátszót veszel? Netán már meg is van?:)

0
2007. október 29., hétfő 16:19
Ezt hogy tudtad megnézni? Mert regisztrálnom kell ahhoz, hogy megnézzem és megtettem, de a kiküldött jelszót nem fogadja el és nem megy a német! Please Help!
0
2007. október 29., hétfő 16:10
És megtudhatom honnan rendeled?
0
2007. október 29., hétfő 15:58

Egyelőre csak Paramount sajnos, de ez is több mint a semmi :)
0
2007. október 29., hétfő 15:53
Vagyis akkor ami az osztrákoknál megjelenik HD - DVD, akkor azon lesz felirat? Mert én néztem párat, nem konkrétan Paramount - osat és nem volt egyen sem!
0
2007. október 29., hétfő 15:51
Aha! Csak azért lenne jó tudni egy ilyen honlapról, mert hamarosan lesz lejátszóm és szeretném tudni, hogy más studió filmjein van - e felirat! Egy - két kiadvány már kivan nézve: Az utolsó szamuráj, Bourne - ok, Transformers stb...
0
2007. október 29., hétfő 15:47

A német piacon megjelenő Paramount HD DVD-ken 2007 szeptembere óta van magyar felirat. Hogy meddig teszik rá, ki tudja? A Transformersben nagyon reménykedem én is, azt szeretném megvenni, nem a DVD-t.
0
2007. október 29., hétfő 15:38
Orvlövész HUNSUB: www.cinefacts.de
0
2007. október 29., hétfő 15:31
Honnan tudtad, hogy van az Orvlövészen felirat? Mert a Highdefdigest nem írja! Esetleg valaki nem tudna dobni egy linket olyan oldalról, ahol leírjék a pontos speckókat! Felirat, meg ilyenek? Ezekszerint a Transformersen is lesz magyar felirat! Mert eddig úgy tudtam, hogy a Sony filmjein (BLU-RAY - en) vannak csak feliratok és hangok!
0
2007. október 29., hétfő 14:18
Van BD és HD lejátszód is?
0