hagyományos értelemben véve nem lesz digipak, ugyanis a minél könnyebb felismerhetőség jegyében a bd-tokok mérete más, mint a dvd-é. szélessége ugyanolyan, magassága viszont jó egy centivel kisebb, mint a dvd-é, s nem ritkán a tok is vékonyabb (angliából normál tokos lemezek jöttek, míg amerikából slim-tokosak). gondolom, ameddig lehet, megőrzik a tokok kék színét is (a pirates-kiadványok gerince, kerete is kék).
0
2007. június 20., szerda 14:09
685
Szerintetek Blue-ray digipack lesz? Nem tudom, hogy a DVD megjelenése után mennyi idő telt el az első ilyen kiadás megjelenéséig. Hm..
0
2007. június 20., szerda 14:04
17243
ez tuti. nekem elég volt anno egy pillantást vetnem egy öt perces részletre a batman: beginsből a media marktban kiállított samsung szetten, s azonnal beleszerettem az új médiumba.
még "szerencse", hogy a legtöbb helyen egyszerűen képtelenek normálisan összekötni a rendszereket (egy bd-lejátszóról 5-6 tévé sima kompozit kábellel, stb.), nehogy az egyszeri vásárló észrvevegyen bármilyen különbséget a dvd-hez képest. :)
0
2007. június 20., szerda 13:59
52684
Még nem láttam blu-ray anyagot, mert félek, hogy ha megtapasztalnám a jót, egyből vad spórolásba kezdenék. :-)
most posts by TM
0
2007. június 20., szerda 13:56
17243
köszönöm. a tartalom olyan minőséget képvisel, hogy majd elsírom magam a gyönyörűségtől. :)
0
2007. június 20., szerda 13:54
52684
Csatlakozom a gratuláló(k)hoz. Jól néznek ki ezek a lemezek, szép lesz a gyűjtemény! :-)
most posts by TM
0
2007. június 20., szerda 12:23
481
szép kis gyűjtemény eddig :-)
0
2007. június 20., szerda 12:13
17243
(elsőre sikerült jól elbarmolnom a hozzászólást: robi, törölnéd?)
0
2007. június 20., szerda 12:13
17243
egyesek biztos nagyzolásnakveszik ezt a topikot, s az sem biztos, hogy olyan hamar eléri a 13000 hozzászólást, mint a másik gyűjteményes témakör, de az xpresszel együtt az xpress látogatói is haladhatnak a korral. szóval ide lehetne beírkálni, ki milyen blu-ray-t újított. nem mintha én olyan jelentős kollekcióval bírnék: a múlt héten még csak egy korongom volt, amihez két küldeménynek köszönhetően most újabb 7 kiadvány csapódott.
(a pirates 1-2 és a the last samurai amerikából érkezett.)
az első kétlemezes blu-ray kiadványok (a második korongon HD-extrákkal) papírtokban (hologrammos, dombornyomott):
0
2007. június 20., szerda 12:12
17243
egyesek biztos nagyzolásnakveszik ezt a topikot, s az sem biztos, hogy olyan hamar eléri a 13000 hozzászólást, mint a másik gyűjteményes témakör, de az xpresszel együtt az xpress látogatói is haladhatnak a korral. szóval ide lehetne beírkálni, ki milyen blu-ray-t újított. nem mintha én olyan jelentős kollekcióval bírnék: a múlt héten még csak egy korongom volt, amihez két küldeménynek köszönhetően most újabb 7 kiadvány csapódott.
(a pirates 1-2 és a the last samurai amerikából érkezett.)
az első kétlemezes blu-ray kiadványok (a második korongon HD-extrákkal) papírtokban (hologrammos, dombornyomott):