Keresés

a te bd gyűjteményed

2016. szeptember 9., péntek 17:46
2 kedvenc beszerezve.

Köszönöm Xpress :)

0
2016. szeptember 9., péntek 11:13
Köszönöm ,szerintem is nagyon jó film. :)
0
2016. szeptember 9., péntek 10:23
Gratula az Eddihez! :)

Nagyszerű film.
0
2016. szeptember 9., péntek 8:24
Csütörtöki Xpressz csomag.
0
2016. szeptember 7., szerda 23:10
Extra van rajta?
0
2016. szeptember 7., szerda 12:01
Gratulálok hozzá, kép minősége milyen?
0
2016. szeptember 7., szerda 11:53
Szintén a legutóbbi rendeléssel érkezett:

A végtelen történet

Az egyik kedvencem ez a film. Azok közé tartozik, amelyeket még az "ősbemutatójuk" során, gyermekként, moziban láttam.

Ennek kivételesen az eredeti szinkronja is "beleégett" az emlékezetembe.

Sajnos magyar kiadásban esélyem sem volt beszerezni! Jó volna, ha - sok más legendás címmel együtt - ez is kapna egy arra méltó, magyar BD megjelenést!

0
2016. szeptember 6., kedd 14:53
Szép! Lehet meg kellene tekinteni már ezt a filmet is.
0
2016. szeptember 6., kedd 14:50
Még az új beszerzésből....

"Suszter, szabó, baka, kém"

A filmet még nem láttam, de annyira tetszik ez a kiadvány, és annyira olcsón jutottam hozzá (a külföldi webáruház kiárusította az utolsó példányokat), hogy nem tudtam otthagyni.

Még kiegészítem a magyar DVD változattal, és akkor lesz magyar nyelvű tartalom is hozzá.

Furcsa módon a film DVD és BD képminősége között nem számottevő a különbség. Utóbbi kifejezetten zajos, szemcsés... talán a film esetében ez koncepció volt. (?)

A kiadvány egy vaskos könyvet mintáz, masszív, vastag, kemény karton az anyaga.

Jópofa dolog, hogy a filmek, a fotók és a dosszié mélyen a novella, a napló és a kártya alatt, egy mágneszár mögött rejtőző titkos fiókban találhatóak meg. :)

Bárhogy is... ez a kiadvány a polc egyik dísze.
0
2016. szeptember 6., kedd 13:59
Megírnád privátban,hogy honnan jött.

szem82@freemail.hu
0
2016. szeptember 6., kedd 13:43
Nem kimondottan. Akkor ott díszelegne az elején a szép nagy ronda korhatár-jelzés, amiből egy darab sincs a papíron. Némileg közelebbről jött, de még így is távol-keletnek számít.

A ma esti program a megtekintése lesz, eddig csak dícsérte mindenki, remélem én is beállhatok a méltatók sorába, moziban sajna lemaradtam róla, nagyon hamar levették a műsorról.

Viszont a tokja is nagyon masszív, idehaza még nem találkoztam hasonlóval.
0
2016. szeptember 6., kedd 13:43
Netflixen tudod nézni jelenleg, remélem egyszer agy magyar adó megveszi. :)

Lemezes formátumban szerintem majd tavasszal jön.
0
2016. szeptember 6., kedd 13:25
Elképesztően jól sikerült ez a film, így (hogy az egyébként ígéretes őszi-téli felhozatalt nem ismerjük), simán benne van eddig az éves TOP 5-ben eddig.
0
2016. szeptember 6., kedd 13:23
Ez Ausztráliából érkezett?
0
2016. szeptember 6., kedd 13:12
Tegnapi Paramount, messzi földről érkezett:

Még ha rendeződnek is valamikor soha napján a stúdió hazai problémái, ez a film valószínűleg akkor sem lenne kiadva a magyar szinkron hiánya miatt. Abba meg beleuntam, hogy északi szomszédainktól olyan ritka a hibátlan példány (legalábbis én mindig megszívom), mint a fehér Zorro, így új területekre merészkedtünk vape kollégával, akinek a segítségét ezúton is nagyon köszönöm!
0
2016. szeptember 6., kedd 13:10
Elnézést kérek, némelyik fotót ezek szerint nem méretezte át a program! :/ Amikor pedig feltöltöttem, ez nem látszott. Természetesen mindegyiket a max. 800x600-as méretben szerettem volna belinkelni ide. Legközelebb majd még jobban figyelek erre.

Az említett sorozat elérhető DVD, vagy BD formátumban?
0
2016. szeptember 6., kedd 1:40
Gratulálok, nagyon szép kiadvány, film pedig valòban többet érdemelne ezen a piacon.

Nézzél rá a Stranger Things c. sorozatra. Rengeteg elemében hasonlít a Kincsvadászokra. Idén az eggyik legnagyobb meglepetés számomra, brutál jò értelemben.
0
2016. szeptember 6., kedd 0:57
"Kincsvadászok"

Nem vártam meg, hogy megjelenjen magyar kiadásban... meg kellett vennem, mert ez alapmű.

Eleve szeretem a fantasy filmeket, és az ifjúsági kalandfilmeket, a "Goonies" pedig kategóriájában az egyik legjobb. (Nagy kár, hogy manapság nem készülnek már ilyen remekművek!)

Ez pedig egy kifejezetten szép kiadás. (Sajnos a társasjátékkal kiegészített változatot - még - nem sikerült beszereznem!)

A díszdoboz a dombornyomott előlappal tényleg díszes, a kis könyv és a kártyák pedig remek extrák a film mellett.
0
2016. szeptember 3., szombat 19:01
Téged is megértelek  :)
0
2016. szeptember 3., szombat 1:07
Akkor ne rontsátok.:) Többeknek az okoz örömet, ha a filmet méltatják, nem az árát. Hadd örüljenek ők is.:)
most posts by TM
0
2016. szeptember 2., péntek 10:04
Szerintem ne rontsuk el mások örömét.

Pusztán örül ennyi.

Nem mindenkinek egyforma az ízlése filmek terén.

Én meg szívesen nézegetem ki mit szerez be :)
0
2016. szeptember 1., csütörtök 22:32
De ez a gyűjtemény összetételét illetően lényegtelen és rajtad kívül mást nem érdekel, ezért felesleges odaírni. Információértéke mindig a filmnek van, nem a vásárlásnak, elvégre a topik címe nem az, hogy "a te bd vásárlásod", még ha néhányan ezt is gondolják.
most posts by TM
0
2016. szeptember 1., csütörtök 18:45
Én ezzel úgy vagyok, hogy piszkosul örülök, ha valamit (gyűjtői, hobbis "baromságok") sikerül olcsón beszerezni magamnak, s így többet tudok költeni kedves ismerősökre, családtagokra stb...
0
2016. szeptember 1., csütörtök 17:41
Gondolom egyszerű pszichológiai oka van, az örömszerzés és az ezzel járó eufória élménye. Egyrészt a gyűjtés öröme, másrészt az ezt kiváltó méltatlankodó köntösbe bújtatott, irigykedő hozzászólások olvasása.

Szerintem a lemezen ugyanaz lesz 990ért, mint 6750-ért.

Nem hinném, hogy sok esélyünk lenne a használtpiaci árak beleszólásába. Bár lehet más, másképpen látja...
0
2016. szeptember 1., csütörtök 17:21
Majd valaki egyszer magyarázza el, hogy egy akármilyen gyűjtemény bemutatásakor miért kényszeresen az a gazdájának az első közlendője,  hogy milyen qrva olcsón szerezte be. Főleg az ciki, amikor valamit csak azért vesz meg valaki, mert annyira olcsó. Amire nincs szükségem,,arra fillérekért sincs szükségem. Amúgy meg én biztos nem olcsósítanám a filmjeimet azzal, hogy most csak ennyi volt meg annyi volt. Ettől nem menőbb a bejegyzés, ellenkezőleg. Ha engem kérdeznének, mindent jó drágának mondanék és beszerezhetetlennek.

Ha már magáról a lemezen való tartalomról marhára nem akar/nem tud senki se beszélgetni, pedig az inkább lenne érdekes, mint a biznisszel való villogás.
most posts by TM
0