Keresés

a te bd gyűjteményed

2016. július 16., szombat 17:49
Nézzetek be;)

https://m.facebook.com/ratobtrebor/
0
2016. július 16., szombat 10:47
Nagyon klassz gyűjteményed van! A trilógiák és a gyűjteményes kiadások különösen tetszenek.

Azt a Bond gyűjteményt elfogadnám a gyűjteményembe én is. :) A Gyűrűk Ura bővített BD trilógiáról, és az első kiadású Star Wars gyűjteményről nem is beszélve.

Egyébként utóbbiból hogyhogy 2 példányod van?
0
2016. július 16., szombat 10:45
Ezeket a polcokat úgy készíttetted egy asztalossal? Úgy nézem, éppen ilyenekre van szükségem, hogy a gyűjteményemet el tudjam végre helyezni...
0
2016. július 16., szombat 10:41
Ez igen! Így egymás mellett a három cím igazán impresszív. :)
0
2016. július 16., szombat 2:22
Olyan fura képen látni egykori polc-lakómat... 😃

A cserét én is köszönöm, a Prometheus to Alien díszdoboz ha lehet, még nagyobb kincse lett gyûjteményemnek.

Nem is beszélve az Amerikai gengszterrôl.
0
2016. július 15., péntek 19:55
Mai beszerzés:

Silent Running (Néma futás) - spanyol kiadás magyar felirattal

Idehaza gyaníthatóan soha a büdös életben nem lesz kiadva. Pedig lenne igény régi klasszikusokra nagyfelbontásban.
0
2016. július 13., szerda 12:35
Csere lehetőséget köszönöm Filmőrült Farkasnak, sokáig kerestem a kiadványt de végre sikerült beszerezni:

Olyan jòl néz ki mint reméltem, poszterek és a rajzos kártyák meg szépen feldobják.
0
2016. július 13., szerda 7:50
Mindenkinnek gratulálok a gyűjteményéhez. Kedden érkezett.
0
2016. július 11., hétfő 0:23
Köszönöm a képeket. Szép gyűjtemény. :)
0
2016. július 10., vasárnap 19:35
A szokásos havi bővítés most elmarad.

Vagy csúszik.

A nyaralás,és a költözés most fontosabb.

Viszont kicsit rendezgettem a drágaságaim.

Addig még dobozba nem kerülnek legalább fő helyen vannak.

0
2016. július 10., vasárnap 16:46
Szép gyűjtemény :)

Az üvegrezgés nálam is örök probléma :P :D
0
2016. július 10., vasárnap 16:40
Először is, mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat. Elég sok hasznos tanácsot láttam, olvastam a hozzászólások között, és ami tetszett, azt fel is használtam :)

Az üvegajtón én is gondolkozom/gondolkoztam, de egyelőre nagyon tetszik így. Tudom, a por állandó ellenfél lesz, de az ajtók - szerintem - rontanak a látványon. Illetve ha szól a házimozi, az üveg berezeghet, az pedig idegesít :) De még van időm gondolkodni rajta, épp ezért vettem ezt a szekrényt, mert utólag rakhatok rá ajtót is.

Mivel volt egy kérés közelebbi képekről, így most olyanokat is készítettem. A BD témát nem akarom szét offolni, így a DVD-kről késült képet a megfelelőhelyre pakolom.

És akkor maguk a képek:

Bocsánat a minőségért, telefonnal csak ilyenek sikerültek :)
0
2016. július 10., vasárnap 10:22
Ú nagyon tetszik! Szép, igényes!
0
2016. július 9., szombat 16:44
De ismerősek ezek a Billy-k! :) Mintha csak az én szobámat látnám. :)

Gratulálok hozzá és a gyűjteményedhez is! Remélem sok örömöd lesz benne. :)
0
2016. július 9., szombat 16:21
Gyönyörű gyűjtemény. Nagyon szép. Gratulálok.
0
2016. július 9., szombat 15:40
Vehetnél még hozzá üveges ajtót ugyanebben a színben. Nem kellene port törölgetned.
0
2016. július 9., szombat 15:34
Gratulálok! Nagyon jól néz ki az összkép, egyszerűen jó ránézni egy ilyen impozáns gyűjteményre. Nekem is érik egy-két ilyen polc beszerzése, hiszen lassan kinövi a gyűjteményem a jelenlegit. Valószínű én is a Billy sorozat mellett fogok dönteni, mert tényleg praktikus (állítható polcok) minden téren.
0
2016. július 9., szombat 15:24
Gratulálok szép gyűjtemény és szép elrendezés!

Esetleg majd csinálsz polcrészletes képeket is, ahol látszanak a filmcímek is? :)
0
2016. július 9., szombat 15:04
Költözés után, amikor kb. minden a helyére került (BD és DVD is) :) "Billy" nagyon bevált és még üres helyem is maradt, ha netán vásárolnék még filmeket (amire igen nagy esély van).

Utólag is köszönöm a tippeket. Nekem nagyon bejön. Sajnos egyben nem sikerült képet készíteni, így két részletben tudom csak megmutatni.

0
2016. július 8., péntek 21:54
Köszi a választ :)

Nálunk is megjelenhetett volna az 1. rész :(
0
2016. július 8., péntek 18:50
Nem engem kérdeztél de válaszolok. :)

Francia szobros kiadvány a magyar 3D-s verziòval magyarosìtva.
0
2016. július 8., péntek 18:47
Jól néznek ki, gratula. Nekem az első rész hiányzik már csak :( Magyar hang van rajta vagy kicserélted a magyar verzióra?
0
2016. július 8., péntek 14:57
Csodálatos, nagy gratula hozzá!
0
2016. július 8., péntek 14:21
Nagyon szìvesen, máskor is. :)

Gratulálok hozzájuk, jòl néznek ki ìgy együtt.

Nekem még a másodikat kell majd magyarosìtanom.
0
2016. július 8., péntek 14:11
Hosszas gyűjtögetés után végül teljes lett a Hobbit trilógia is!

Így már mind a hat kiadvány a polcon pihen.

Külön köszönet mester-janinak, aki segítsége nélkül ez a trilógia nem lehetne teljes!

Ha egyszer elkészül az új spotos DVD/BD polcom, ahol direkt helyek lesznek kialakítva a hat testvérkiadványnak, újrafotózom őket :)

Addig is két kép a trilógiáról:

0