Keresés

A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége (Bővített, extra változat - 4 DVD)

2002. november 21., csütörtök 23:14
Találtam "hibákat" a dvd-n, sajnos!

Amire konkértan emléxem, az hogy a 2. dvd elején, az új jelenetben, amikor
Legolas és Aragorn tündéül beszél, MINDEZ ANGOLUL van felíratozva.

Az 1. lemezen is van ilyen, de csak 1 ott is asszem.
Ejnye!

Nincs film-patch? :D

üdv!
0
2002. november 21., csütörtök 15:51
Enya klip nincs rajta, TTT előzeteshez pedig lásd mások hozzászólásait alább...
0
2002. november 21., csütörtök 15:31
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
A 4 lemezes változaton hol találom meg a két torony elözetesét és enya dalát? Eddig ezt nem találtam sehol! Rajta van egyáltalán??
0
2002. november 21., csütörtök 10:19
Szia Mindenkinek!

Először is: a film tényleg ETALON. Bár még csak a magyar DTS-sel néztem meg, a többi még hátra van.
Másodszor: Elkezdtem nézni az 1. extra lemezt és -nem tudom, hogy ez egyedi jelenség vagy más is tapasztalta - a világosabb részeknél (pl. amikor a Talkin által kitalált nyelvet mutatják egy fehér papíron) a centerem és a front sugárzóim, hogy is mondjam... Eléggé zúgtak. Próbáltam ezt kiküszöbölni az erősítő beállításaival, majd a dvd-n szórakoztam, de mindhiába. Talán a lemez...?
Segítség!!!!!!!!!!!!!!! Előre is köszi!
0
2002. november 20., szerda 11:56
Nyugodtan rendelhetsz mellé más filmeket is. Összecsomagolják a kollégák úgy , hogy a GYU egy plusz védődobozba kerül.
0
2002. november 20., szerda 11:53
Kedves Xpress, vajh a könyvtámaszos dobozt lehet másik x (pl. 4) filmmel egy csomagban rendelni, vagy a különleges csomagolás miatt csak külön?
0
2002. november 19., kedd 22:57
Rátaláltam két rejtett extrára! (Na jó, nem ment teljesen egyedül, egy német honlapról jött a segítség.) A filmet tartalmazó lemezeken vannak elrejtve, a jelentválasztás-menü utolsó oldalán kell legalulra lépkedni a kurzorral, az első lemezen egy gyűrű-szimbólum alatt egy mókás MTV-paródiát láthatunk (úgy látszik van humorérzéke a rendezőnek, mert ő maga konferálja fel, s szerintem nem minden LOTR-rajongó lesz oda érte...) a második lemezen pedig a torony-szimbólumra kattintva a második rész előzetese található. Én amúgy is imádom a jó trailereket, de ez valami egészen frenetikus! És ahogy szól...!
0
2002. november 15., péntek 22:24
Kérlek segítsetek, az audiókommentátorok magyar feliratozva vannak az extra kiadáson?
0
2002. november 13., szerda 21:19
Köszi Xpress, ma megkaptam én is... KIRÁLY!!!!
0
2002. november 13., szerda 7:46
És a film mellik részénél kell lemezt cserélni?
0
2002. november 12., kedd 23:04
Nem lehet megoldani, hogy az AllTime listán az élre kerüljön a film?
Úgyértem kirakni az első helyre egy linket, amire rákattintva odajutunk egy választóoldalhoz, ahol kiválaszthatjuk melyik filmre is szeretnénk kattintani.

Remélem érthetően fogalmaztam:O)
0
2002. november 12., kedd 22:29
Az a furcsa, hogy Te vagy a második budapesti, aki jelezte, hogy nem vitte ma a posta a csomagot, miközben Budapesten lett egyszerre feladva az összes előrendelés, és a vidékiek többsége is megkapta már. Érdemes lenne rákérdezni a postásnál, vagy a területileg illetékes postahivatalban. Sokszor előfordul, hogy a kézbesítő nem hagy értesítőt a postaládában és a csomag 5-7 nap után visszaérkezik hozzánk azzal a megjegyzéssel, hogy "a címzett nem kereste".
0
2002. november 12., kedd 22:28
Az a furcsa, hogy Te vagy a második budapesti, aki jelezte, hogy nem vitte ma a posta a csomagot, miközben Budapesten lett egyszerre feladva az összes előrendelés, és a vidékiek többsége is megkapta már. Érdemes lenne rákérdezni a postásnál, vagy a területileg illetékes postahivatalban. Sokszor előfordul, hogy a kézbesítő nem hagy értesítőt a postaládában és a csomag 5-7 nap után visszaérkezik hozzánk azzal a megjegyzéssel, hogy "a címzett nem kereste".
0
2002. november 12., kedd 21:26
Szia Xpress!!
Nagyon szomorú vagyok, nem jött meg a csomag. Pedig igazából nagyon vártam én is! :((( Mi lehet az oka?? Tudtok valami választ?? Úgy látom, mindenki megkapta... Remélem nem "veszett el", mert az maga lenne a KATASZTRÓFA!!!
0
2002. november 12., kedd 19:00
hát ez sajnos nem dizájnos :( csak kisebb szakadásról van ugyan szó, de engem mégis idegesít... ha megoldható lenne a csere-dolog, nagyon megköszönném!!!
0
2002. november 12., kedd 17:43
Kedves geek!
Sajnos "pót-dobozunk" nincs és szerintem a kiadónak sincs (tudtommal külföldön csomagolták), ezért csak úgy tudjuk cserélni, ha az egész dobozt filmestől, mindenestől az info oldalunkon leírt módon visszaküldöd nekünk.
Mielőtt ezt tennéd, nézd meg jól közelről a dobozt, mert először mi is azt hittük, hogy szakadt, miközben csak "dizájnos" - vagyis szándékos szakadásnak látszó mintája van a borítónak.
0
2002. november 12., kedd 17:33
Xpress: lenne egy kérésem... valószínűleg inkább a posta (grr...) tehet a dologról, de megsérült a GyU 4 DVD-s tokja, ami hozzám került. nem túl nagy dolog, de mind a külső, mind a hajtógatós része (valszeg együtt) betört, és így kissé csúnyácska. van valami mód a cserére?
0
2002. november 12., kedd 13:55
egyrésze igen egyrésze nem
de a film nagyon jó így ebben aformában
0
2002. november 12., kedd 13:24
Nem olvasom végig a specifikációt, inkább itt kérdezem:

A kommentárok feliratozva vannak?????
0
2002. november 3., vasárnap 11:53

hú, ez rossz :]
0
2002. november 1., péntek 0:19
ténleg elég szar. a színe is. (de legalább ott van rajta Gandalf, immár mint "Gandalf a Fehér"   :)))
0
2002. október 30., szerda 12:55
Csak azért írok, mert láttam, hogy felkerült a hivatalos oldalra az új poszter a Két toronyhoz, és szerintem iszonyatosan béna.

- Első ránézésre is nagyon amatőr munka, az eldendezés csapnivaló, szétesik. A szereplők össze-vissza vannak ebben a merőben szokatlan vertikális elrendezésben. Mintha a készítő nem tudta volna eldönteni, hogy a tornyok képe legyen a kiemelt, vagy a szereplők arca. Aztán két szék között beesett az asztal alá. És miért Barad-Dur van az előtérben? A filmben nem sokat fog szerepelni, ellentétben Orthanccal, ami ott kuksol hátul.

- Fölösleges marketingfogás ennyi arcot rápakolni a poszterre. Az első résznél még működött, meg ott jól is nézett ki, de itt nincs értelme. Tökéletesen működött csak a két tornyot ábrázoló poszter is, mivel akit érdekelhet a film, az már látta az első részt, és ismeri a szereplőket. Akkor már inkább az új karakterekre kellett volna rámenni.

- Ezertszer látott, régi fotókból van összemontázsolva. Szerintem a többsége a FotR-os naptárból van. Gollam kifejezetten elszomorító, hogy az első filmből rakták ide, és így nem kapcsolódik a második filmhez.

- Gimli mintha Eowyn akarná lecsapni.

- Mi ez a bazi nagy hold a háttérben? Ez nem sci-fi!

Remélem nem ez lesz a DVD borító. Az előző TTT poszter sokkal jobb lenne.
0
2002. október 1., kedd 1:09
Szerintem ez az egyik extra lemezhez tartozó tartalom-térkép a csomagban található füzetből. Csak tudnám mi köze ennek Friderikuszkuszhoz.
0
2002. szeptember 30., hétfő 21:09
Sikerült lehallgatnom Friderikusz üzenetrögzítőjét, és erre bukkantam:

IDE KATTINTS!

De viccet félretéve. Ha nem tévedek, ennek az anyagnak lehet valami köze a várható extra Gyűrűk Ura lemezhez :)
Még nem bogarásztam végig a "családfát", de már látom, hogy nem hétköznapi kiadványról lesz szó. Soká lesz november!!!
0