Ezt orom hallani, remelem egyszer mind eljutunk ezekbe az erkolcsi es filozofiai magassagokba. Nem lehet konnyu onnan fentrol nezni, ahogy probalunk mindhiaba utolerni teged a szellemfejlodes utjan :)
Komolyra forditva: nem zavar, ha mas a velemenyed, de ez a folenyeskedo kioktatas kicsit kellemetlen, hiszen nem tudhatod ki ul a monitor masik oldalan, ezzel sosem art szamolni. Attol, hogy te mar a negyedik x-et taposod, meg nem mindenki gimnazista itt, aki a kedvesen lenezo patronalasodra szorul.
Egyebkent ez most megint off, de sajnos a gyujtok nem csak a szepre emlekeznek, hanem sokat rendelnek koreabol, meg USA-bol (legalabbis paran itt az xpress-en, de en biztos, ahogy irtam is) ahol azert nagyon szep dolgok vannak nagyon vicces arakon, a digipack-ot is messze meghalado szinten es minosegben (persze nyilvan mas piac, mas korulmenyek, de az erzes ugyanaz, ha a kezedbe veszed, igy nehez elvonatkoztatni). A digi eltunese valoban nemzetkozi tendencia, de ha mar fafejusegrol van szo, furcsallom, hogy azt a specifikus problemat nem ertetted meg, hogy a sorozat KOZBENI eltunes volt a problemam, ami mashol nem jellemzo, sot az esetek nagy reszeben megveheto egyben, diszdobozban az egesz sorozat, ami pl. a Jobaratok eseteben itthon el-/felbemaradt, ezert is voltam kenytelen azt is kulfoldrol rendelni. De ez a beszelgetes nagyon messze vezetne es eppen ezert nem akarok ebben a topic-ban vitatkozni (vagy beszelgetni, ahogy tetszik) veled, hiszen itt alapvetoen nem errol van szo, csak - valoban reszben az en hibambol is - idekerult ez a tema, ami nem biztos, hogy jo. Mar igy is tulzasba vittem, ezert reszemrol lezartnak tekintem a dolgot, de vegszokent talan orulsz ha megemlitem, hogy orulok a plakatnak :)