Keresés

Rocky Balboa

2007. augusztus 1., szerda 15:09
mert nem hisz az orvosoknak, biztos (még nem láttam)
0
2007. augusztus 1., szerda 15:00
Nem úgy volt az előző részben, hogy Roki Balboka nem kaphat versenyengedélyt, mert hogy az agyával, vagy mijével problémák vannak? Ehhez képest itt megint mérkőzik.
most posts by TM
0
2007. augusztus 1., szerda 13:45
Rocky Balboa

0
2007. július 25., szerda 21:42
Most vettem meg a filmet, és nagyon ígéretes kiadványnak tűnik. Az extrák érdekesek, feliratosak, a film remek, a magyar felirat jó. A szinkronba is belehallgattam, az is egész kellemesnek tűnik, bár én valószínűleg maradok a feliratnál.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. július 18., szerda 17:43
Pedig az az igazi Dolph Lundgrennel :)

Szerintem az 5. rész felejthető darab... gáz.
0
2007. július 18., szerda 17:00
Az 5. rész nekem sokkal jobban tetszett, mint a hidegháborús ideológiával megtöltött 4.
most posts by TM
0
2007. július 18., szerda 15:35
Ebben a részben a szinkronhangja Rocky-nak Gáti Oszkár lett!
Kicsit fura, de hát a szinkronszínészek is öregednek!
0
2007. július 4., szerda 6:39
"spices - Nem akarom lelombozni a Rocky rajongókat, de ennél sablonosabb filmet, borzasztóbb égkifejletet nem láttam, pedig sok ezer filmen vagyok túl. Oké, Sly próbál alakítani valamit, de hát ez már csontlerágás. Pedig megnéztem, mert mindegyiket láttam, az 5. is borzasztó volt. A 4 még ok."- A Rocky rajongókat sztem nem fogod lelombozni,esetleg aki nem rajongóként nézi a filmet,azokat talán,de persze mindenki máshogy itéli meg és ez normáis is.Azért annak az 5-ik résznek is megvolt a maga mondanivalója,nagyon érzelemdús jelenetek voltak benne,ami engem megfogott nagyon,lehet hogy ebben az epizódban nem ring-ben boxolt Rocky Balboa,és ezáltal nem volt annyira látványos,de attól még én sztem jelentős állomása ez a film a sorozatnak.
0