a fórum címe lehetne akár "Interjú a vámpírokkal" is...:))
0
2001. október 2., kedd 11:46
42
OK, egyet megígérhetek: mihelyst lesznek saját kiadványaink,(nemcsak Paramount van a világon...) én magam fogom kezdeményezni a kiadói fórum ötletét. Szerintem egy xpress elég jelentős ahhoz, hogy mások is csatlakozzanak. Megjegyzem vannak még olyan cégek, akiket szvsz még nem is keresett meg az xpress (Robi, pl. mi van az Ariel-lel? a Warner Hungary-val? a VIP-art-tal?), miközben pl. máshol működik ilyen (Kinowelt a DVD Center-en)...? Na ennyi, Üdv, Enzo F.
0
2001. október 2., kedd 1:21
29
Persze, hogy bosszant mert mivel bennfentes vagy tudod, hogy mikor hazudnak és mikor mondanak hülyeséget. Ezért kell az Xpress aki garancia arra, hogy illetékes az tényleg illetékes. Na most persze, ha én is tudnám mindazt amit te meg a többi bennfentes, már engem se érdekelne különösebben, hogy ezt még többen megtudják, meg, hogy ez egy interjúban napvilágot lásson. Hasonlít ez egy kicsit ahhoz a gyerekkori kiváncsisághoz, amikor arról volt szó, hogy a gólya hozza.. ,.. hogy születik.., hogyan lesz a .... Most meg azt mondom a gyereknek majd te is megtudod egy pár év múlva. De hiába mert a gyerek elmegy az internetre, és már olyanokat tud, mint egy "csúnya néni" az M5-ösnél. Persze csak elméletben, de mindegy. Én viszont hiába megyek az internetre, nem tudok meg semmit. Na ez a szívás. Csak gyártom a jobbnál jobb elméleteket, de hiába.
0
2001. október 1., hétfő 15:01
42
mondjuk engem kevés dolog bosszant jobban, mint a "meg nem erősített forrásból" meg a "...-hez közeli körökből származó", nem beszélve a "szakértők (elemzők) szerint" c. agyrémről. De ami a lényeg: szidni és anyázni alapvetően a Paramount-ot, esetleg a UIP/CIC angliai fejeseit kell - bár értelme semmi. Na mindegy, inkább hagyjuk is ezt, és várjuk a csodát. Ja: egyéb helyeken (pl. Németország) teljesen normális, hogy a nagyobb fórumokon a kiadók részéről rendszeresen válaszolnak a felmerülő kérdésekre, az üzleti titok tiszteletben tartása mellett. Itt is v.mi hasonló kellene, nem? Üdv, Enzo F.
0
2001. október 1., hétfő 14:41
29
Na most aki a Tannoyt szereti, az rossz ember nem lehet, úgyhogy el van nézve. De a főnököddel nem értek egyet. Erre való a "neve elhallgatását kérő illetékes"-el történő interjú.
0
2001. október 1., hétfő 12:06
42
ja, abszolút off: péntek délután óta nem voltam neten, ezért a késői reakció. Géza, remélem megértesz, egy kereskedelmi bemutatón vettem részt, ahol pl. bemutatták a te Tannoy dobozaid legnagyobb testvéreit is. Tényleg Qva jók! Enzo F.
0
2001. október 1., hétfő 12:01
42
Géza: hencegésről nincs szó, hidd el, ha a cégem nyerte volna meg a terjesztésre kiírt tendert (mint ahogy nem nyerte/nem nyerhette meg) már szeptember 1-én hivatalosan bejelentettük volna a hírt. Ennyi. Amúgy pedig még a saját kollégám is leb*szott - azt hiszem jogosan - hogy mi a túrónak foglalkozom ilyesmivel. Csak nehéz megállni, hogy ne szóljon az ember, mikor látja, hogy a dolog rossz irányba megy el...nem azt szidják, akit kellene, és nem azért, amiért lehetne.
Üdv, Francescoli
0
2001. szeptember 30., vasárnap 21:54
230
Na, de az azért 8-10.000, mert "szürke" , ők állítják be az árakat és mivel csak nekik van adhatják amennyiért akarják.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 20:59
151
Zolhy: a kinti verzió is dupla DVD-s kiadás. Az Xpress-en lévő specifikációk ezzel megegyezőek.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 20:32
48
Nem tuom, hogy ezen elgondolkozott-e már bárki, de akkor én feltenném a kérdést az Xpress-nek:
Azt ugya mindenki tudja, hogy még jódarabig nem várható a Ryan közlegény DVD kiadása magyarországon... De, kédem én, hogy amit a ti oldalatokon lehet látni, hogy dupla DVD lesz, az valós infó, vagy csak álhír!!! Mert ugye német o-ban szimpla DVD-t lehet(ne) kapni, (mert ott is kifosztotték jelenleg az összes boltot Ryanből...), viszont ha itthon dupla lesz, talán mégis érdemes várni még rá egy pöttyet...
0
2001. szeptember 30., vasárnap 18:18
17243
a red octoberen felirat van, méghozza a legszörnyűbb, legértelmezhetetlen, ami valaha készült. kedvenc példa: két tengeralattjáró üldözi egymást, az üldözött hajó kapitánya megszólal: "the are stucked on us", azaz "ránk tapadtak", mire a felirat: "leköptek minket." anyám...
0
2001. szeptember 30., vasárnap 11:37
73
Maszekoknál itthon lehet kapni az R2-es, német borítós Red October-t, amin vagy csak felírat vagy csak SR magyar szinkron van (nem emlékszem pontosan). Úgy 8-10 ezer között szórják. Más... Lehet, hogy a UIP sóher, de valószínűleg ti se vennétek halomszámra a Paramount DVD-it, ha itthon a magas jogdíj miatt 10.000.- Ft lenne mindegyik. Most ne igazán gyertek azzal, hogy akkor a németeknél miért olcsóbb. Valószínűleg egy "kicsivel" több lemezt el lehet adni náluk - alig három országnyi (Ausztria, Svájc, Németország) a felvevő piac - mint nálunk. Ebből adódóan a költségeket is igen jól el lehet osztani.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 11:30
29
Úgy érted Simon nem voltam elég diplomatikus ? Pedig próbáltam udvarias lenni. Úgy gondolom, ha mindenki átmenne privátba, akkor semmi értelme a fórumnak. Másrészt meg azt gondolom, Francescoli olyan információval henceg, aminek nincs birtokában.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 8:55
17243
ez a kinoweltes hír igaz? fura. a red october teljes egészében, az egész világon paramount forgalomban terjesztődött, nem hinném, hogy csak úgy kiadják a kezükből...
ne a dunafilmet, hanem a paramountot keresd meg a problémáiddal őőő... a neved már elfejetettem. :] "dunafilmetszapulósrác", a dunafilm ugyanis állandóan fel-alá ingázik a paramount és a HQ között, hisz a dolguk sem túl bonyolult: csak be kell juttatni az országba a filmeket...
0
2001. szeptember 30., vasárnap 0:15
182
A Cinema egyik olvasói levelére válaszolva a következőket olvastam.
...Jó hírünk van számodra és mindazok számára ,akik paramountos DVD-ket keresnek Magyarországon! Október elején valószinüleg önálló cég alakul erre a válalkozásra.Ez azt jelentené,hogy az ősz derekán igazi paramountos DVD-szüretnek nézünk elébe! A Vadászat a Vörös Októberrebcímű filmet a Kinowelt novemberben dobja piacra. ...
Ha igaz akkor: :))
0
2001. szeptember 29., szombat 20:07
48
Pedig ÉN is nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy ki mit tud erről, mert én eléggé nehezen hiszem el, hogy a Paramount nem akarja megadni az engedélyt a magyarországi forgalmazásra...
Szerény véleményem szerint inkább a UIP-Duna egy zsugori/sóher állat, és nem hajlandó elég pénzt kiadni a jogokra, és ezen megy a vita...
Kérlek cáfoljatok meg, ha konkrét tudomásotok van az ellenkezőről!!!
Amikor telefonáltam nekik, és szerényen feltettem nekik a kérdést, eléggé rövid úton lepattintottak :(
0
2001. szeptember 28., péntek 20:00
151
Hát ez ennyi! Gézám javaslom ne te csináld azt az interjút a gyártókkal.
0
2001. szeptember 28., péntek 18:09
29
Francescoli ne szarozz, mond el itt és most.
0
2001. szeptember 28., péntek 12:34
42
Géza: nem "engedélyezésről" van szó, hanem (sok) pénzről. Részleteket privát szívesen közlöm. jelige: "elsőkéz"
0
2001. szeptember 28., péntek 12:34
42
Géza: nem "engedélyezésről" van szó, hanem (sok) pénzről. Részleteket privát szívesen közlöm. jelige: "elsőkéz"
0
2001. szeptember 28., péntek 12:30
42
Simon: Szeptember 18-án írtam meg a (rész)választ a dvdcenter Paramount fórumába. Üdv. Francescoli
0
2001. szeptember 26., szerda 17:21
Moderátor
7449
Géza: Dolgoznak a Tímár-filmeken. Jönnek, talán még idén.
0
2001. szeptember 26., szerda 17:02
29
Ja. Például ki a felelős a Timár filmekért és meddig várnak még?
0
2001. szeptember 26., szerda 15:55
17243
a topik nagyon jó, személy szerint szerint szívesen megtudnék többet pl. az új magyar dvd forgalmazókról, sőt szívesen hallanék a warner home videoról, hisz ahhoz képest, hogy napokon belül indulnak, még semmi hír nincs róluk. van egyáltalán honlapjuk??