A filmjeiket kedvelem, kedvelNÉM, az apparátust kevésbé. :)
Kb. 15 éve kezdtem el hozzájuk járni, de már akkor bosszantott, hogy esetenként dilettáns alkalmazottakba botlottam, hogy egy ilyen helyen nem csupa filmőrült dolgozik (azért meg kell jegyezni, voltak közöttük), hogy a film-, és az ahhoz köthető mindennemű dolog szeretete nem terjed odáig, hogy odafigyeléssel tárolják a kazettákat, lemezeket, kiküszöbölve azt, hogy ne gyűrődjön sz@rrá nem hogy a nedvességre egyébként is nagyon érzékeny borítópapír, de még maga a tokhoz hegesztett borítótartó fólia is, satöbbi satöbbi.
Még olyan naív terveim is voltak, hogy jelentkezem hozzájuk dolgozni, s majd jól megváltom a világot. Mondanom sem kell, az önéletrajzom nagyjából a recepcióig jutott (erre konkrétan emlékszem!), aztán ahogy a Chicago Bulls nem hívott centernek, úgy az IC sem bennem látta a jövő filmforgalmazó géniuszát. Amiért egyébként mai fejjel már hálás vagyok neki(k). Maximum a kapcsolatépítés szempontjából lehetne sopánkodnivalóm, de végülis más területen meglett ez is, a film meg maradt hobbinak, talán jobb is így.
Legalább nem csuklom a dájhárdozás miatt. :)