Keresés

InterCom Rt.

2008. június 2., hétfő 18:14
M.A.S.H. tévé sorozat 2. évad?
0
2008. június 2., hétfő 11:34
Engem is a Keresztapa, s persze az Indy 4 érdekel. Amit meg a Prison Break-el művelnek... Nem vagyok nagy rajongója a sorozatnak, de szeretem nézni, nem kell rajta sokat agyalni, kikapcsol, szórakoztat, a 3. évad pl. nagyon jól sikerült. Remélem ebben az évben lesz előrelépés ez ügyben.
0
2008. június 2., hétfő 11:09
Ezek közül a Keresztapák és a Vasember érdekel...

... de nem látom ott a listában a Prison Break-et...

... kezdem unni az InterComot, már másfél-két éve meg kellett volna jelennie...

... még várok év végéig, de aztán utána...

... lehet, hogy ez a sorozat lesz az első, amely warez változatban lesz meg?

Nem örülnék neki, ha írottan lenne meg, de ha nem lesz más alternatíva...
0
2008. június 2., hétfő 4:57
Nem túl bölcs dolog hírek végett egy olyan tájékozatlan forrás oldalára kattintani, amelyik két napja még a universalos Selecthez sorolta a paramountos Keresztapát. Még jó, hogy közben megkapták az IC prospektust, így már ők is tudják, ki a kiadó. Az első kölcsönözhető A Keresztapa videókazetta 1990 őszén látott napvilágot. Ha már akkor is állt volna az üzlet, mára már biztos tudnák, hogy melyik fimet ki gyártotta, ehhez elég megjegyezni a gerincen lévő logókat, amivel hetente találkozik a tékás, amikor letörli a tokokról a port. Nem nagy dolog, idővel bárki elsajátíthatja internet nélkül is.

A suszter maradjon a kaptafánál, a téka meg kölcsönözzön, és ne csináljon hülyét magából.
most posts by TM
0
2008. június 1., vasárnap 23:59
Na, folytatódik a Grey s Anatomy DVD-n? Ha eljutnak a sorozat végéig, akkor teszek vele egy próbát. A Napkirálynő meg egész jó volt. Indy 4 is kötelező lesz. :)))
0
2008. június 1., vasárnap 22:52
2008.05.31. 13:25

Megérkezett az InterCom 2008. II. féléves filmmegjelenés tervezete. Napra pontos információk még nincsenek, de azért sejteni lehet, hogy a nagyobb durranások az év végi hajrában fognak napvilágot látni. Ez még nem a teljes lista, lehetnek változások, csúszások, meglepetések és nagy csalódások.
Tapasztaltuk már, hogy nem lehet mérget venni mindenre, de azért megközelítőleg helytálló a beharangozó.
A Walt Disney lesz az év nyertese, mert több mint fél tucat filmet lök piacra az InterCom segítségével.
-Szerelmes hangjegyek 2.-bővített változat
-Hannah Montana 1. évad
-A kis hableány-A kezdet kezdete
-Csipkerózsika-jubileumi kiadás
-Csingiling
-Wall-E
-Narnia krónikái 2.
Ellátogatunk harmadjára a Lila akác köz-be az öt gráciához, akik SZÜLETETT FELESÉGEK.
A GRACE KLINIKÁ-ról jövet a víz alá merülünk Atlanticába és megnézzük milyen volt az élete A KIS HABLEÁNY-nak A KEZDET KEZDETÉ-n, amikor még Sebastian nem énekelhette a "Ringat a víz" kezdetű szólóját.
Pán Péterék kis "munkatársa" CSINGILING azon munkálkodik, hogy a csillagpor ereje meg maradjon, és a tündérvilág fennmaradjon.
A NAPKIRÁLYNŐ a fáraók birodalmát mutatja be nekünk Akhesa kalandjain keresztül, majd MARGOT-tal nővérének ESKÜVŐ-jére megyünk egyet bulizni.
...és végül de nem utolsó sorban megérkezik a Corleone-család, vagyis A KERESZTAPÁ-k. Szinkronizált változatban!

Plusz még pár ütős címecske a repertoárból:
-Hipervándor
-Míg a jackpot el nem választ
-A Vasember
-Kung Fu panda
-Horton
-Indiana Jones 4.
A többi legyen a jövő titka!!!

KATT:
http://csapoteka.hu/index.php?modul=15
0
2008. június 1., vasárnap 18:08
S ez a jelenség ennyire kirívóan csak az ő termékeiknél mutatkozik, úgyhogy még azt sem lehet mondani, hogy rosszindulatból fakadnak e kritikák.
most posts by TM
0
2008. június 1., vasárnap 17:58
A slimes Hitchcockokat én azonnal megvettem,mégis elázott borítókat kaptam.Ahogy tudom,mások is.
Már korábban megvolt nekik,és a forgalomba hozatalig vízben áztatták?Majd a réten megszárították...
Kezdetben legalább csak a tokok celofánrészét nyomorították össze.Azt legalább cserélhettem.
0
2008. június 1., vasárnap 13:41
Hogy hívják az InterCom egy hónapnál régebbi cuccait?

InterKompót :)
0
2008. június 1., vasárnap 0:46
:-) Hát igen. A raktár egy kicsit furán néz ki.
0
2008. június 1., vasárnap 0:36
Az IC raktára folyton tárva-nyitva van, azért is olyan okádék külsejűek az egy hónapnál régebbi cuccaik. Ha a filmes raklapokat egy rétre vinnék ki, akkor sem lenne rosszabb a helyzet, sőt a tárolásért felelős vezetők helyben tudnának legelni.
most posts by TM
0
2008. május 31., szombat 23:40
Nyugi! Megfogják venni! Más időpontban sugározzák majd legfeljebb!
0
2008. május 31., szombat 22:09
"A harmadikat meg jövőre, ha már lement a tévében is"

Ha egyáltalán le fog menni. Mert nem biztos hogy az RTLKLUB meg fogja venni a 3.évadot is ugyanis rendre kikapott "Ház doki"-tól.
0
2008. május 31., szombat 12:34
Hát igen, most már illene hozni az 1-2. évadot egymás után... A harmadikat meg jövőre, ha már lement a tévében is...
Ez tényleg egy jó sori, leköti az embert és talán az Angel meg Buffy-k helyett érdemes lenne ezt hozni, amíg friss.
0
2008. május 31., szombat 12:32
SPOILER A Sonából is sikerült :) Az InterCom raktára ahhoz képest lóf*sz :D SPOILER VÉGE
0
2008. május 31., szombat 10:30
Mellegleg még annyit fűznék hozzá, hogy már 3!!! HÁROM évad jelent meg eddig, nem 1 nem 2! Minden más sorozat normálisan megjelenik a legjobb miért nem tud? Tisztelt kiadó, kérem tenni valamit az ügy érdekében de sürgősen most már!
0
2008. május 31., szombat 9:14
Azt sajnos nem ő tervezte, így nehezebb onnan megszökni neki :-)
0
2008. május 29., csütörtök 22:58
SCOFIELD, MEDDIG TART MEGSZÖKNI AZ INTERCOM RAKTÁRÁBÓL?:)

0
2008. május 29., csütörtök 22:54
0
2008. május 29., csütörtök 22:50
Az InterCom-nak üzenem sok szeretettel:

DIE DIE DIE HARD :D

0
2008. május 29., csütörtök 19:06
A filmjeiket kedvelem, kedvelNÉM, az apparátust kevésbé. :)
Kb. 15 éve kezdtem el hozzájuk járni, de már akkor bosszantott, hogy esetenként dilettáns alkalmazottakba botlottam, hogy egy ilyen helyen nem csupa filmőrült dolgozik (azért meg kell jegyezni, voltak közöttük), hogy a film-, és az ahhoz köthető mindennemű dolog szeretete nem terjed odáig, hogy odafigyeléssel tárolják a kazettákat, lemezeket, kiküszöbölve azt, hogy ne gyűrődjön sz@rrá nem hogy a nedvességre egyébként is nagyon érzékeny borítópapír, de még maga a tokhoz hegesztett borítótartó fólia is, satöbbi satöbbi.
Még olyan naív terveim is voltak, hogy jelentkezem hozzájuk dolgozni, s majd jól megváltom a világot. Mondanom sem kell, az önéletrajzom nagyjából a recepcióig jutott (erre konkrétan emlékszem!), aztán ahogy a Chicago Bulls nem hívott centernek, úgy az IC sem bennem látta a jövő filmforgalmazó géniuszát. Amiért egyébként mai fejjel már hálás vagyok neki(k). Maximum a kapcsolatépítés szempontjából lehetne sopánkodnivalóm, de végülis más területen meglett ez is, a film meg maradt hobbinak, talán jobb is így.
Legalább nem csuklom a dájhárdozás miatt. :)
most posts by TM
0
2008. május 29., csütörtök 17:55
Remélem,a Select kihozza majd normális tokban ezeket a filmeket.
És persze nem ír rá a lemezen valójában nem szereplő extrákat.

Ahogy olvasom,az InterComot nem kedvelők listája egy újabb fővel gyarapodott.:)
0
2008. május 29., csütörtök 12:16
A Szökést is teríthetné már az InterCom a piacon...
0
2008. május 28., szerda 23:27

Ez a 10 film jelent meg az IC-nél slimtokban. A második ötös szériát a Universal-mandátum lejárta előtt egy héttel dobta piacra a furfangos cég, (jobb későn, mint soha), s gyorsan kiszórta a multiknak, hiszen ő maga már nem árulhatta. Így aztán online-értékesítésről nem is lehet szó, hacsak nem azt az aukciós oldalt említjük, ahol két és félszeres áron kínálják e lemezeket.
Ami még az IC hírnevét öregbíti, az az, hogy amikor e filmekről telefonon érdeklődtem, akkor az ott dolgozó munkatárs három filmre is azt mondta, hogy azt bizony ők nem adták ki. Nekem kellett győzködnöm, hogy márpedig de. Pedig nem is takarítónő volt az illető.
most posts by TM
0
2008. május 25., vasárnap 13:41
Csillagkapu és X-akták sorozatokról van már valami friss infó, kedves Itercom?

Várható megjelenés?
0