Keresés

InterCom Rt.

2008. május 19., hétfő 17:51
Nem tudja valaki hogy az Angel meg a Buffy évadait miért ilyen lassan adják ki? mikorra várhatók a következők? Köszi előrre!
0
2008. május 17., szombat 11:59
Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, vagy nincsenek-e beloso infok vhol, hogy az utoljara rendelheto intercom-universal kiadasokat ujra kiadjak majd, a masik kiado? Peldaul ott a House, amit szivesen megvennek, de csak nyaron jutok odaig. Nem lenne fless, ha a mostani kiadas helyett vmi szar kiadasban adnak ki ujra. Ugyanakkor az se lenne mokas, ha megvennem ezt a ketot, es az ujrakiadas hasonlo minosegu, csak mondjuk mashogy nez ki a szeria, ezaltal a kesobbi evadok kilognanak a sorbol:D
0
2008. május 7., szerda 12:35
Bakker, kénytelen vagyok újra feltenni a kérdésem: A Cheers megjelenésére lehet-e a számítani a (közel)jövőben? Illetve a Roots (nálunk Gyökerek néven futott vagy 25 éve) kihez tartozik, ha az Intercom-hoz, akkor erre is vonatkozik a kérdésem.
Kösz előre is
0
2008. április 30., szerda 18:18
Passzolok. Ismerősnek ismerős a képed, de nem tudom hol láttalak.
0
2008. április 30., szerda 17:58
Azt nem vágom, de ha felmész az iwiw xpress-es oldalára és a ronda pofám is ismerős, akkor lehet, hogy nem véletlen.
0
2008. április 30., szerda 17:50
Igazad van, egyszerűbb elérni, hogy valami nőstény harapjon egy óriásit a seggedbe.
Erről nem kérek hitelt érdemlő igazolást. :)
0
2008. április 30., szerda 17:36
Nem vagyok állatkínzó...
0
2008. április 30., szerda 17:32
Vagy egy másik, tökmindegy. :)
0
2008. április 30., szerda 17:31
Az nem semmi! Még fel sem állítottam az elméletemet! Látod, mégis nagy vagyok!
(ugrál, ugrál)

Bizony, ha minden reggel belerúgsz a kutyába, és két hét múlva pont az ól előtt esel hasra, az a kutya oda fog jönni, és kegyetlen nagyot harap a seggedbe. :)
0
2008. április 30., szerda 17:30
Én is bírlak és néha elfilózok azon, hogy mitől olyan rohadt ismerős az e-mail címed... ?
0
2008. április 30., szerda 17:29
Én pl. csíplek mindkettőtöket, bár mindketten ritka nagy faszok vagytok. :-)
Jó értelemben gondoltam. :-)
0
2008. április 30., szerda 17:22
Valóban, lehet, hogy túl nagy elvárás egy kis emberség ezen a fórumon.

Hmm... kiket is szídtam eddig? KRISSZ-t (egyszer), K-t (őt ki nem?), téged (párszor, amiért olyan tenyérbemászóan fasz vagy). Másra így hirtelen nem emlékszem. Hát, ha a fórumozóknak ez a fél állománya, akkor valaki nagyon sok nicknévvel ír... de ez érdekes, mert ezen a fórumon legalább 4 embert kedvelek, így máris megdőlt az elméleted.
0
2008. április 30., szerda 17:13
Ó, jó ideje pontosan tisztában vagyok a nagyságommal, meg hát egyébként is furcsa lenne pont most megtérni. :)

Változatlanul mosolyogtató, hogy elvárod, az érzékeny hangulatod miatt mindannyian essünk már seggre legyünk szívesek, persze azt azért felejtsük el, hogy az elmúlt hónapokban gyakorlatilag lefaszfejezted meg -köcsögözted a fél állományt, "mert arra megvolt az okod".

Nem én tehetek róla, hogy "ennyire nyomós" indokaid vannak hangulatod és érzelmeid kifejezésére, ahogy arról sem, ha már akkor is a (ki)röhögés fogad reakcióként, amikor valami kézzelfoghatóan igazi esemény történik.
0
2008. április 30., szerda 17:05
Te miről beszélsz most? Szerinted azon húznám fel magam, hogy sokadjára idiótázol le? Azért ne képzeld ilyen nagynak magad. Már megszoktam a lenéző stílusodat.
0
2008. április 30., szerda 16:59
Igen, amikor egy ember fejére ráolvassák az igazságot, vagyis nem magától jön rá, továbbá az illető nagyon jól tudja, hogy ez bizony így van, akkor általában nagyon tudja utálni... kit is? ja igen, a ráolvasót.
(saját tapasztalat még patkánykorom előttről)
0
2008. április 30., szerda 16:56
Ha tudnád, mekkora patkány vagyok az életben, már néhány szál bajszomért meg a bundámért is odaadnád a fél fogsorod, kispofám. :)
0
2008. április 30., szerda 16:54
De bánt, nem is tudod mennyire... épp próbálok valami másra koncentrálni, de felhúzott ez a creeper...
0
2008. április 30., szerda 16:52
Téged sem bánthat nagyon a saját nyomorod, ha közben netezel, meg másokat patkányozol le.
most posts by TM
0
2008. április 30., szerda 16:49
Két nap alatt sokminden változhat egy ember életében. Nagyon vicces vagy. Lehet, hogy sokszor idióta vagyok, de korántsem leszek soha akkora patkány, mint te vagy. Csak nem veszed észre magad.
0
2008. április 30., szerda 16:44
Ha majd mutatsz egy hitelt érdemlő igazolást arról, hogy az InterCom nem dolgozott a Transformers-kiadványokon, akkor talán hajlandó leszek elgondokodni az irományodon.
Azzal poénkodok, amit Te magad kívánsz másnak. Ezek szerint ha ugyanaz visszaüt rád, az már fáj, akkor nyavalyogsz, a másik meg érzéketlen.

Komoly vagy, tényleg. Kicsit sem baj, hogy akkora idióta vagy, mint száz másik, de hogy mindenki mást is a szintedre képzelsz, az már olykor megmosolyogtató. :)
0
2008. április 30., szerda 16:44
Gondolom nagyon bántja őket... mintha ki akarták volna adni az Universalos filmet... pff...
0
2008. április 30., szerda 16:37
Az InterCom is szomorú, mivel most vesztette el a Universal filmek jogait. Érzéketlen vagy, amiért nem vagy rájuk tekintettel.
most posts by TM
0
2008. április 30., szerda 16:34
Ez nem frusztráció, csak érzéketlenség creeper részéről és a te részedről. Szomorú vagyok, de hogy miért ahhoz semmi közötök. Csak kurvára nem jó poén sírokról meg temetésről beszélgetni most velem. És ha ezt nem értitek meg, akkor sajnálom.
0
2008. április 30., szerda 16:32
Nekem ehhez a tevékenységhez van jobb alany is, minthogy magamon végezzem. Neked sem ártana, kevesebb frusztráció szorulna beléd, s nem irogatnál ennyi zagyvaságot. :)
most posts by TM
0
2008. április 30., szerda 16:30
Te is megbaszhatod magad, ha annyi eszed nincs, hogy felfogd: szállj le rólam.
0