Aham, mert a fémdobozokat az InterCom gyártotta le, ugye? Mintha ők tényleg dolgoztak volna azon, hogy mi fémdobozosat is kapjunk... ja persze... azért ne nézz hülyének.
"A tény, hogy mégis felháborodtál a másik opción, egyértelműen láttatja, hogy a fenti sorokat mégsem gondolod igaznak, ehhez nem is kell (további) kommentár."
Te is felháborodnál, ha elküldenélek a picsába. Másrészt meg kurvára nem aktuális ezzel poénkodnod, faszfej.
0
2008. április 30., szerda 16:22
52685
Ne légy önző! Sokkal hatásosabb, ha ketten dicsérünk téged, mint ha egyedül csinálnád.
most posts by TM
0
2008. április 30., szerda 16:19
13392
Azt mondtam: belátásod szerint. Ha mindig a legjobbat nyújtod, és a tökéletesre törekszel, akkor szemrebbenés nélkül "visszatemeted a sírt". A tény, hogy mégis felháborodtál a másik opción, egyértelműen láttatja, hogy a fenti sorokat mégsem gondolod igaznak, ehhez nem is kell (további) kommentár.
A kijelentés, miszerint a Transformers fémdoboz nem rajtuk múlt, tökéletes inkompetenciát mutat, így a továbbiakban csak annyira veszlek komolyan, mint Te magadat. :)
Nem rajtam múlt, kár érte.
0
2008. április 30., szerda 16:19
9368
Szállj le rólam. Köszi.
0
2008. április 30., szerda 16:17
52685
Megdelejeztél a perfekcionizmusoddal, te Bálvány!
most posts by TM
0
2008. április 30., szerda 16:15
9368
Nem megkértelek, hogy szakadj le rólam? Mit nem lehet ezen érteni?
0
2008. április 30., szerda 16:13
52685
Élvezet olvasni egy ekkora zseni sorait. A világért se hagyd abba!
most posts by TM
0
2008. április 30., szerda 16:11
9368
Kapd be és ismét megkérlek, szállj le rólam. Köszönöm.
0
2008. április 30., szerda 15:08
52685
Isten ne adja, hogy egyszer egy tökéletlen hozzászólást írj.
most posts by TM
0
2008. április 30., szerda 14:56
9368
Én ássam el magam? Miért, talán DVD kiadó vagyok? Én mindig a legjobbat nyújtom, bármit is csinálok, csak a tökéletesre törekszem. Nem így az InterCom, aki kijelenti magát a hazai DVD piac éllovasának, fényezi magát, közben meg szarik a filmrajongók fejére magasról. Igen, nekem ez a kettő hiányzik, de másoknak meg még 1000 másik film. Az InterComnál lelketlenebb, lustább, haszonlesőbb bagázst még sosem láttam. Ennek ellenére a Transformers fémdoboz szép volt tőlük, bár ez sem rajtuk múlt igazából.
0
2008. április 28., hétfő 21:24
13392
Nézz csak rá a polcodra. Most nézd meg, hány kiadványt szeretsz kiemelten a többi közül. És nézd meg, hány InterCom-kiadvány van köztük. Most nézd meg, mekkora az aránya a "kiadták, örülsz neki, szereted és megvetted", valamint a "szeretnéd, ha kiadnák"-filmeknek. Magyarul: hányhoz aránylik a 2. Most ásd meg a saját sírod és ásd el magad, vagy temesd vissza, belátásod szerint.
0
2008. április 28., hétfő 20:55
801
0
2008. április 28., hétfő 19:38
9368
Na, ez rohadt vicces, ezt nézzétek meg :DDDDDDDDDDDDDD
http://www.intercom.hu/?page=23
"Az InterCom első számú szabálya: mindig az élen!"
LOL :) Ne legyünk már nagyképűek :D
"a mozgófilmes szórakoztatóipar innovatív élenjárója, a modern film- és videoforgalmazás magyarországi úttörője és letéteményese"
Prison Break? hol van?
"Az InterCom legfontosabb alapelve: a közönség világszínvonalú, innovatív és igényes szórakoztatása."
Szórakoztató maga ez a szöveg is :) De talán elkezdhetnének úgy is szórakoztatni, hogy kiadnak néhány hiányolt klasszikust (DH3, ilyesmik)...
"A cég alapítója Andrew G. Vajna, akit mint Hollywood egyik legbefolyásosabb független producerét tart számon a filmes szakma. Több mint 50 filmet készített mindmostanáig, többek között olyan világsikerek fűződnek a nevéhez, mint a Rambo-széria, az Angyalszív, a Terminátor 2. - Az ítélet napja, a Die Hard - Az élet mindig drága..."
Igen, erről van szó, talán ezt kéne kiadni...
InterCom, ássátok el magatokat!
0
2008. április 28., hétfő 16:03
32
Üdv! Meg fog jelenni valaha a Beverly hillsi zaru 1-2 eredeti szinkronnal 5.1-be? Szerintem csak úgy érdemes kiadni.
0
2008. április 25., péntek 18:06
2967
Osztrákoknál gyönyörű csomagolásban jött ki. Eszméletlenül szép. Csakhát nincs rajta magyar vonatkozás.
0
2008. április 25., péntek 16:03
9368
A magyar hang engem nem túlzottan érdekel, mert ezt a sorozatot csak eredeti nyelven vagyok hajlandó nézni, ami remélem 5.1 lesz :)
0
2008. április 24., csütörtök 21:49
19955
valószinüleg ősszel jön majd,2.0-ás lesz a magyar hang és az extrák megléte meg még kétséges,slimtokos gyüjtödobozos kiadvány lesz.
0
2008. április 24., csütörtök 21:41
4
Én úgy tudom,hogy valamikor nyáron,de már én is tűkön ülve várom.Nagyon remélem,hogyha már 2 évet kell várni PB 1.évadára az IC egy überfasza kiadvánnyal áll elő,rengeteg extrával és 5.1-es magyar szinkronnal,különben biztosan elküldöm őket melegebb éghajlatra.
0
2008. április 23., szerda 19:46
9368
Mikor lesz már hajlandó a kedves IC kiadni a Prison Break 1. évadját? Lassan már jöhet a 3. is, nemhogy a 2...
0
2008. április 2., szerda 13:02
52685
Nem értek vele egyet, de végülis tökmindegy, úgysem változik semmi.
most posts by TM
0
2008. április 2., szerda 12:58
9489
A régiek hadd maradjanak, ha már anno sok hasznos - és nyilván haszontalan hsz beléjük került - , az újak pedig hadd kapjanak itt teret és ne elbújva szem elől, ahogy te is írtad.Na, ez meg az én reformjavaslatom. ;)
0
2008. április 2., szerda 12:45
52685
"Mi is az a kiadók fóruma?" - Ebbe például mit írnál? Semmi értelme, hogy legyen. A UIP-Duna megszűnt, ahogy a Universal is, az ideszánt kommentek mehetnek az InterComhoz (választ mondjuk nem érdemes várni), s a másik szájzáras csapatot is ideje lenne átkeresztelni FHE-névre, ha már a kiadványaikon is ez szerepel. Ezek voltak a "reformjavaslataim".
most posts by TM
0
2008. április 2., szerda 11:59
9489
Végülis azzal semmi gond nincsen, hogy van pár "feleslegesen" fenntartott kiadói topic, de valóban, a Dotkomnak, az Odeonnak, a Cornernek, a Navigátornak vagy a Caesarnak - remélem, nem hagytam ki senkit -az általános témák listája helyett a kiadói fórumban kellene lennie. Egyszerűen, mert ott a helyük.
0
2008. április 2., szerda 11:12
52685
Kedves Béla!
Tisztában vagyok ezzel, azért is írtam, hogy "Robi helyében". Megérdemelné a Dotkom-topik, hogy állandóan szem előtt legyen, azoknak viszont, akik nem hajlandóak kommunikálni, luxus fenntartani saját rovatot, mert abban csak fórumozók cserélik ki a félig-meddig hivatalos infóikat, azonkívül meg csak a kiadó anyját szidják - mondjuk jogosan. Véleményem szerint enkinek nem jó ez a mostani leosztás