Igen, a többiek már ezer éve megvették. Köztük én is.
most posts by TM
0
2012. április 8., vasárnap 19:07
6925
A Rocky Horror Picture Show és a Thelma és Louise is ide tartozik? Csak 10 embert érdekelnének?
0
2012. április 8., vasárnap 10:43
52684
Nem kell "magyarozni" se, ezek a filmek a világ minden pontján érdeklik az embereket. A Koszorúslányok még az Oscar-gálán is érdekelt volt. Egyszerűen arról van szó, hogy amikor a gazdasági helyzet nem olyan jó, mint kellene, olyankor a kultúra nevű széles folyó keskenyebbé válik, és ami a szélén van, az eltűnik és a középső fősodor marad csak, ott hömpölyögnek az akciók, vígjátékok és minden más kommerszebb dolog. A rétegfilmek, a klasszikusok, a művészibb dolgok ilyenkor nem dominálnak. De ez mindig is így volt.
most posts by TM
0
2012. április 8., vasárnap 3:31
16458
Hát, nem tudom melyik a rosszabb... :)
0
2012. április 8., vasárnap 3:21
14593
vapci, azért a Valóvilágot ne keverjük össze a Koszorúslányok-kal, látatlanban mondom, hogy nem ugyanaz a kategória... :)))
0
2012. április 8., vasárnap 3:20
14593
Én meg ehhez a hozzászóláshoz tudok gratulálni. Vagy inkább szégyelljem magam, mert nekem bejött a Sorsügynökség meg a Testcsere? A többit nem láttam a listából, bár a fele nem is érdekel...
Azért álljon már meg a menet. Nem kéne az alapján megítélni az embereket, hogy milyen filmeket szeret, bár én meg pont a művészfilmektől megyek a falnak, és akkor még finoman is fogalmaztam. A mindenféle Tahóvilágokról és egyéb undort keltő műsorokról nem is beszélve...
0
2012. április 8., vasárnap 1:31
16458
Sajnos erre van igény: Koszorúslányok meg Valóvilág.
0
2012. április 8., vasárnap 1:18
220
Trancsírák: Tucker és Dale a gonosz ellen, Testcsere, Sorsügynökség, Koszorúslányok, Halálos iramban: Ötödik sebesség, MacGruber, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló , A Föld inváziója - Csata:Los Angeles. Ezeket a moslékokat 2-3000 forintért árulják. Ezek szerint a magyarokat ez érdekli és ez kell. Gratulálok.
0
2012. április 7., szombat 21:31
52684
Csakhogy az Xpress nem tud annyit eladni. A szokásos hiba, hogy az itteni fórumozók önmagukat tekintik országos mintának, holott ez csak egy bolhafingnyi kör, az átlagos ízléstől hangyafasznyi eltéréssel. Kb. tíz embert érdekelnek ezek a filmek, országos szinten se sokkal többet, nem véletlen rohadtak meg az IC raktárában a lemezek, és a multikban se kell a kutyának se.
most posts by TM
0
2012. április 7., szombat 20:39
220
tehát megint zárul a kör. valakinek a valakije irányít egy céget, de gőze sincs arról, hogyan kellene a munkáját végeznie. tökéletesen inkompetens, ahogy az nálunk jellemző.
0
2012. április 7., szombat 18:03
6925
Ezek a filmek az InterCom raktárából kerültek oda,nem túl régen,kereken 100Ft-ért...
Elfelejtették időben akciózni őket,még elfogadható áron,majd joglejártak lettek.Még az is lehet,a cégnél a létezésükről sem tudtak. Mindenesetre érdekes,a legvacakabb filmet is el lehetett adni,csak ennek a nagy cégnek nem sikerült még keresett és erős címekkel sem. Maguk a filmek többségében már évek óta nem voltak kaphatóak az MM-ban,de néha itt sem...l
0
2012. április 7., szombat 14:48
220
Persze, nyilvánvaló, hogy aki bemegy nézegelődni és kamerát venni és oda kallódik a dvd pulthoz, biztosbedob mellé még egy filmet is és ez így van a többi vásárlóval is. Ha a tudatos vásárlókra építve nem éri meg filmeket forgalmazni, akkor tök fölösleges a MM és a Tesco szerepéről vitatkozni. Nincs értelme.
0
2012. április 7., szombat 14:43
220
Ezek szerint a kiadók nem foglalkoznak azzal, hogy a Media Markt bassza el az üzletet, mert tonnaszámra állnak ezek a filmek ott a raktárban, pont azért, mert anno annyival több került oda. A kiadó oda vitte a többet, mert úgy látta jónak, mert onnan több fogy. A kiadó is elbaszta. Innentől kezdve ne tessék panaszkodni, hogy a magyar dvd piac halott. Ha az Xpress el tudna adni annyit, amennyit a kiadó el akar adni, akkor nem kéne MM be vinni targoncákkal a filmeket. Mivel nincs magyar vállalkozás, ami képes úgy értékesíteni a filmeket, ahogy a kiadó akarja, így a MM ba kerül, mert annak nem veszteség leakciózni a filmet. Mi lenne pl, ha a kisebb kereskedések összeállnának egy céggé? Biztos, hogy nem lehet felvenni a versenyt a Media Marktokkal? Nem kellene azoknak feltétlenül filmeket forgalmazni. Rá kéne bírni a kiadókat, hogy oda ne szállítsanak. Ha erre valaki azt válaszolja, hogy az végképp megölné a hazai dvd forgalmat, annak nem hiszek. Biztos van rá mód, csak az egyes emberek érdekeit sérti. Az önzés nagy úr.
0
2012. április 7., szombat 14:39
7074
Nem csak Budapesten vannak bevásárlóközpontok.
0
2012. április 7., szombat 14:32
220
Szerintem ezeket a filmeket anno mindenki megvette, akinek kellett és azóta leszarják. Az Xpress adatbázisában tényleg bizonytalanként van feltüntetve rengeteg régi MGM és Fox film, a bevásárlóközpontok mégis hegyekben tolják ki a raktárból 299 és 199 forintért, még azokat a filmeket is, amik itt az Xpress oldalán néha 5000 forintba kerülnek. Tehát a tehetősebb pesti vásárlók, akik eljutnak ezekre a helyekre, megveszik 200 forintért, akinek vidéken kedve támad egy pl. " Legjobb Dobás" c filmre, Gene Hackmannel, az meg megrendeli 5000 ért plusz postaköltség. Csodás.
0
2012. március 18., vasárnap 17:12
6925
Van még egy döbbenetes cím,de nem írom le,mivel itt is kapható rendelésre és nem ennyiért...
0
2012. március 18., vasárnap 17:06
6925
A Thelma és Louise is 300 Ft-os film lett...Mellé egy újabb adag az Erőszak utcáiból és a Kék égből.
0
2012. január 27., péntek 0:27
3428
Teljesen mindegy, hogy melyik filmről mit kérdezel, mindig ugyanez a válasz.
0
2012. január 26., csütörtök 17:13
268
Hétfő délután! (Előtte tavaly júliusban kérdeztem, akkor ugyanez volt a válasz.)
0
2012. január 26., csütörtök 15:42
217
Köszönöm válaszod!
Annyi kérdésem lenne még ehhez, hogy mikor közölték ezt a hírt?
0
2012. január 25., szerda 10:27
14593
Annyi legalább kiderült, hogy maga a film jön BD-n, valószínűsíthetően az eredeti szinkronnal.
Örvendetes, mivel sajna évek óta nem tudom lejátszani DVD-formátumban, köszönhetően annak, hogy felhősödés áldozatává vált mindkét korongja...
0
2012. január 25., szerda 9:42
268
IC levele a 4. évaddal kapcsolatban:
"Mindenképpen szeretnénk folytatni a sorozatot, de sajnos továbbra sem tudunk pontos információkkal szolgálni."
0
2012. január 25., szerda 8:44
874
Hivatalos infó a Gyalog Galoppról: "A Gyalog Galopp Blu-ray lemez (technikai javításait leszámítva) várhatóan egyezni fog a DVD kiadással." Szóval nem várható, hogy lesznek muffok :(
0
2012. január 24., kedd 19:34
217
Sziasztok!
Van valami infó arról hogy idén kapunk X-akták adagot? 4-5 évadról lenne szó konkrétan.:)