Keresés

InterCom Rt.

2008. április 2., szerda 10:28
Sajnos csak Robi tudja áttenni a Kiadók fórumába a Dotkom fórumot. :(
0
2008. április 2., szerda 0:46
Szia!

Köszi!

Ez jó hír! De, jólenne ha a Bones -t is tervbe venné már a kiadó, mert így is 2 évados lemaradásban vagyunk, és szerintem nem én vagyok az egyetlen aki epekedve várja. :D Vagy esetleg folynak már róla tárgyalások vagy még az se  ?

Előre is köszi!

Üdv:
NickRivers
0
2008. március 31., hétfő 22:48
Köszi a választ, bár lassan ha így megy odaírhatják a DVD borítóra "Classikus kiadás" Ettöl függetlenül hatalmas ajándék lenne ha megvehetném.
0
2008. március 31., hétfő 22:37
Annyit tudok,h elég jól haladnak a tárgyalások,de legorábban ez évvégén jöhet (10-15% esély),de inkább jövöre. Több részletett egyenlöre nem "tudok".
0
2008. március 31., hétfő 21:51
Szia Dömi!
"X-akták csak jövőre legjobb esetben,DE JÖN!"
Ez azt jelenti hogy legjobb esetben is csak jövőre jön? vagy előbb, létszi írd meg a részleteket.
köszi a választ.
0
2008. március 31., hétfő 20:08
X-akták csak jövöre legjobb esetben,DE JÖN!
Szökés-t öszre igérték legújabban.
Bones nem várható a közeljövöben.
0
2008. március 31., hétfő 11:19
Üdvözletem!

Van valami esély arra, hogy meg fog jelenni az

X-Akták
Prison Break
Bones

Sorozatok közül valamelyik ?

Előre is köszönöm!

Üdv:
NickRivers
0
2008. március 27., csütörtök 17:05

Igen,az enyém is!Elsőre a DVD-t már nem is forgalmazó,vagy már nem is létező cégek mehetnének a kukába.Az FHE (a Warner helyett)és az InterCom kaphat még egy esélyt.
0
2008. március 27., csütörtök 13:09
Nem értem, mit vitázol? Végig a kiadók fórumáról beszéltem, nem másról.
most posts by TM
0
2008. március 27., csütörtök 12:32
Ugyan már! Ami van az van! Nem te vagy én tehetünk róla, hogy nem az ideális csoportban található.
0
2008. március 27., csütörtök 12:28
Itt bizony nincs! Az általánosban igen, de azt a fórumozók fele nem is tudja használni, mindig csak az éppen látható tíz aktuális topicba írnak.
most posts by TM
0
2008. március 27., csütörtök 12:08
Dotkom van.
0
2008. március 27., csütörtök 11:58
Maximálisan igazat adok neked és/csak azt nem értem a Robi évek óta miért nem lép már ezügyben?!
0
2008. március 27., csütörtök 1:13
Lám-lám erről a topicról már kezdenek leszokni a fórumozók. Ennél sokatmondóbb kritika nem is lehetne. Azért kíváncsi volnék, hogy foglalkozik-e még valaki az ilyen "nyűgös" dolgokkal, mint a vevőkkel való kapcsolattartás.
Robi helyében kivágnám az egészet a francba a Warner topicjával együtt. Egyiknek sincs semmi értelme. A UIP, Universal, Ariel illetve a "Mi is az a kiadók fóruma? rovatok is teljesen feleslegesen foglalják a helyet. Helyettük kéne egy Corner, egy Dotkom és egy Navigátor Film fórum, mivel ezek a cégek még szóbaállnak vevőikkel, létjogosultsága lenne az információcserét elősegítő saját helyeknek. De ezt már nem először mondom, s nem csak az én véleményem.
most posts by TM
0
2008. február 23., szombat 1:07

Ok;-) :(((
0
2008. február 22., péntek 21:56

A 101 kiskutyán melyik szinkron lesz?
0
2008. február 22., péntek 21:38
PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK PREASON BREAKET AKARUNK

INTERCOM KAPJATOK MÁR ÉSZBE, BASSZUS!
0
2008. február 19., kedd 12:48
Intercom,
Várható-e a Cheers megjelenése a közeljövőben?
0
2008. február 16., szombat 1:35
Már mondtam, hogy New Line Cinema film és talán majd az FHE adja ki egyszer, talán, soha... :D
0
2008. február 15., péntek 11:45

Óvóbácsi megjelenés?? :))
0
2008. február 13., szerda 22:02

Tisztelt Intercom lehetne már tudni hogy a 101 kuskutyán eredeti szinkron lesz-e?
0
2008. február 11., hétfő 18:53
Tisztelt Intercom!Mikor adják ki az Egy marék dinamit c. filmet szinkronnal?
0
2008. január 31., csütörtök 11:14
Tisztelt "Kiadó" és fórumtársak!Érdeklődnék, hogy mikorra várható a Columbo - Season 2 megjelenése itthon?
Köszönöm
0
2008. január 29., kedd 17:53
Jól tudom, hogy van egy "előtte-utána" extra is a DVD-n?
0
2008. január 25., péntek 21:07
Idáig én is eljutottam, még a kilencvenes évek első felében, amikor tékában megjelentek e filmek. De ilyen alapon ide lehetne linkelni több száz filmet, kérdés, hogy van-e értelme, s hogy érdekel-e valakit az, ami nincs. Az egész csak provokáció, semmi más.
Szépek a képek, gratulálok a kiadványokhoz! :)
most posts by TM
0