Keresés

InterCom Rt.

2008. január 25., péntek 20:28
fenytasztikus=fantasztikus
0
2008. január 25., péntek 20:27
Csupán annyi,hogy mindkét film Buena Vista tehát InterCom forgalmazNÁ.
Nekem kb. 3 hete van meg a Roger nyúl a pácban és fenytasztikus kiadvány.

0
2008. január 25., péntek 20:15
Mi köze az InterCom Rt-nek az amerikai Amazonhoz?
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 20:03
http://www.amazon.com/Oscar-Peter-Riegert/dp/B00008979E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1201284148&sr=1-1
http://www.amazon.com/Who-Framed-Roger-Rabbit-Vista/dp/B00007AJGH/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1201284199&sr=1-1
0
2008. január 20., vasárnap 16:46
A kérdések 99%-ára minden bizonnyal nem a válasz.Gondolom nem akarják ismételgetni,hogy szinte semmit sem adnak ki.Meg lehet érteni.
0
2008. január 20., vasárnap 15:05
HElló Intercom!

Mi van a tavaly beígért sorozatokkal? Pl Csillagkapu?
Mikor fog végre megjelenni?
0
2008. január 14., hétfő 1:05
Nekem egy ideig válaszolgattak, aztán leszoktak róla. Gondoltam, megunták a kérdéseimet, ezért másik címekről küldtem nekik maileket. Azokra sem válaszoltak.
0
2008. január 13., vasárnap 23:43
Én karácsony előtt küldtem nekik és rá pár órára megérkezett a válasz. Régebben is írtam már nekik, akkor másnap reagáltak.
0
2008. január 13., vasárnap 23:23
nem szokásuk
0
2008. január 13., vasárnap 23:14
Aki küldött mostanában e-mailt az InterCom-nak, válaszoltak rá?
0
2008. január 4., péntek 20:13
jól el vagyunk itt magunknak,az InterCom feléje se néz e topicnak immár......
0
2008. január 4., péntek 17:39
Én is ugyanott tartok,mint te,kivéve,hogy én megtartottam a DVD-t.Tényleg nagyon jól jönne egy újabb kiadvány.
T.InterCom!
Fogtok még régebben forgatott Paramount filmeket forgalmazni?
Előre is köszönöm a választ.
0
2008. január 4., péntek 15:49
Az élet csodaszép új kiadása azért is fontos volna mert ami régebben megjelent élezhetelenül zajos torz mono haggal lett kiadva,az új kiadáson 5.1 az angol hangsáv

(én szertem ezt a filmet,meg is vettem gyáriba de eladtam a borzalmas hangminőség miatt,így a TV-ből felvett kiszínezett változat van most meg)
0
2008. január 4., péntek 14:54
Tisztelt Intercom!
Egyszer már kijött DVD-n feliratos verzióban az Élet csodaszép (Paramount), várható ennek egy - isteni csoda általi - újboli kiadása szinkronosan? Kint már megjelent egy 2 lemezes verzió is, amelyen a színes verzió is rajta van.
0
2007. december 18., kedd 10:29
Az első résznek (ahogy az X-nek és a vs.-nek sem) nem sok köze van a Paramounthoz. :)
A mai napig beszerezhetők a 2-8. részek pl. külföldről, magyar felirattal.
0
2007. december 18., kedd 9:54

az 1. rész már kijött amugy :P de nem gond, jó ez igy házi verzióban :D
0
2007. december 18., kedd 9:42
Az angoloknál februárban jön egy két lemezes L ecsó. Vajon idehaza is lesz ebből ilyen változat? Hmm...
0
2007. december 16., vasárnap 22:55
Megnyugodhatsz, azok se fognak. :)
0
2007. december 16., vasárnap 22:41

de mondjuk a Péntek 13 filmek is azok :P
0
2007. december 16., vasárnap 22:18
biztos nem,mert Paramountos!!!!
0
2007. december 16., vasárnap 21:38

a beverly hillsi zsaru 1-2-3 meg fog jelenni valaha eredeti szinkronnal?
0
2007. december 16., vasárnap 21:19
Látod, milyen felületes vagy? :) Csak a vicces hozzászólásaim maradtak meg tudatodban, pedig ez csak töredéke itteni munkásságomnak. Ha csak százat találtál, akkor az nagyon rossz arány, de ez egy InterCom topikban eléggé off. Inkább érdekes a téma, amiről beszéltünk. Vagyishogy pont ott tartottunk, hogy már nem érdekes. Akkor viszont logged out.
most posts by TM
0
2007. december 16., vasárnap 19:52

Hidd el,én is elfogadom a szinkronos filmek barátait.Talán ha nem olvasnám annyit a "szinkron nélkül nem kell" hozzászólást látatlanban,kevesebbet szólnék hozzá.Szerintem igy is max. minden századik ilyen véleményre reagálok.Természetesen a  kiadókat sem tartom az ellenségeimnek.
Rendben van,nem foglalkozok vele többet,hiszen amúgy is szinte minden megjelenés szinkronos.Hidd el,csak jót akartam.Filmek erényeire próbáltam felhívni a figyelmet.Hogy esetleg eredeti nyelven többet nyújt.Ne tegyem?
Ezentúl majd csak mosolygok alkalmankénti kényszeres vicceiden.Nem mindig jók,de nem zavarnak századszorra sem.

0
2007. december 16., vasárnap 17:55
A különbség az, hogy én elfogadom azokat az embereket is, akiknek "szinkron nélkül nem kell", mert vannak filmek, amelyek szinkron nélkül nekem sem kellenek. Azt meg nem mondtam, hogy nem sorolom magam a kétszázba, de tudomásul veszem, hogy jelen helyzetben erre nincs keret, terep, vagy semmi, ennyi. Nem védem a kiadót, miért tenném? Azért mert nem értek veled egyet, nem jelenti automatikusan, hogy őket favorizálnám. Az élet nem feketéből meg fehérből áll. Csak mikor a századik film topikjában is azt látom, hogy jössz a szinkron kontra felirat témáddal, akkor kezdelek kényszeresnek tartani, ezért a mosoly, hiszen bosszantani nem bosszant, csak megmosolyogtat, hogy nem tudsz lapozni. Azt gondolod, hogy egy-két kiadó az ellenséged, holott majdnem egy egész országnyi filmnéző ember, akiket azzal sem fogsz soha a büdös életben átszoktatni feliratos filmekre, ha félóránként milliókért hirdetnéd a kertévékben, hogy "mindenki olvasson, vazze!" Ez van, ez már így is fog maradni. Valahogy azért túléljük. :-)
most posts by TM
0
2007. december 16., vasárnap 17:30

Még csak annyit.Szíven szerint csupa jót írnék errõl a kiadóról(tettem is,mikor megjelent egyszerre a West Side Story,a Papírhold és a Hegedûs a háztetõn) és védtem az InterComot Jannal szemben(olvass csak vissza!) ,de manapság jókora hurráoptimizmus vagy PR. tevékenység kellene ehhez.Sajnos.
Persze belenyugodhatok abba,hogy két évmúlva már csak a Mónika és a Barátok közt jelenik meg nálunk DVD-n(hiszen az emberek ezt nézik),de még reménykedem.Optimistán!
0