A különbség az, hogy én elfogadom azokat az embereket is, akiknek "szinkron nélkül nem kell", mert vannak filmek, amelyek szinkron nélkül nekem sem kellenek. Azt meg nem mondtam, hogy nem sorolom magam a kétszázba, de tudomásul veszem, hogy jelen helyzetben erre nincs keret, terep, vagy semmi, ennyi. Nem védem a kiadót, miért tenném? Azért mert nem értek veled egyet, nem jelenti automatikusan, hogy őket favorizálnám. Az élet nem feketéből meg fehérből áll. Csak mikor a századik film topikjában is azt látom, hogy jössz a szinkron kontra felirat témáddal, akkor kezdelek kényszeresnek tartani, ezért a mosoly, hiszen bosszantani nem bosszant, csak megmosolyogtat, hogy nem tudsz lapozni. Azt gondolod, hogy egy-két kiadó az ellenséged, holott majdnem egy egész országnyi filmnéző ember, akiket azzal sem fogsz soha a büdös életben átszoktatni feliratos filmekre, ha félóránként milliókért hirdetnéd a kertévékben, hogy "mindenki olvasson, vazze!" Ez van, ez már így is fog maradni. Valahogy azért túléljük. :-)