Keresés

InterCom Rt.

2007. november 27., kedd 16:48

Szerintem csináljatok legalább egy százas listát,hiszen minimum ennyi alapfilm hiányzik az InterComtól.
A vád tanója,Hálózat,Éjféli cowboy,A jó,a rossz...,1984,Hannah és nővérei,12 dühös ember,Átlagemberek,A dolog stb.stb.
0
2007. november 27., kedd 3:26
Küldjük nekik szorgalmasan a levelet, hátha...
0
2007. november 26., hétfő 22:47
Bárcsak ilyen könnyen lehetne nyomást gyakorolni a hazai dvd-kiadókra!
0
2007. november 26., hétfő 22:46
Pedig nem is volt olyan rossz, sokkal rosszabbra számítottam. Sablonos, előre kiszámítható, de mégsem annyira rossz, mint ahogy az alapsztoriból hinné az ember. Bár a polcomra nem tenném, egyszer meg lehetett nézni, de csak Seth Rogen miatt! ;)
0
2007. november 26., hétfő 22:45
Pontosan :) Aztán ha elérünk valamit, heti két levelet küldünk más filmekért :D Ez pszichológiai háború :)
0
2007. november 26., hétfő 22:44
Dícséretes az optimizmusod.:) Én csak annyit mondok, sok sikert, de szerintem, nem ezen fog múlni, hogy végül megjelenik-e idehaza.
0
2007. november 26., hétfő 22:36
Ha más nem, szerzünk pár kellemetlen napot/hetet/hónapot/évet az InterCom ügyfélszolgálatának, aztán ők felmennek a felső szintre s leordítják a főnök fejét, mire az kiadja a parancsot a forgalmazásra :)
0
2007. november 26., hétfő 21:52
Felkoppintva esélyes, ugyanis friss megjelenés, és nemrég ment a moziban... csak kérdés, mikor?

Nekem kimaradt moziban, úgyhogy mielőbb jöhetne... :)))
0
2007. november 26., hétfő 21:32
Kész a mozgalom Blogoldala :D

Mozgalom a Die Hard 3-ért! :)

dh3mozgalom
0
2007. november 26., hétfő 21:28
Hali!
Szétküldtem a levelet a sajátomról, és a cégemről, és most megtámadom vele az IWIW-levelező társaimat is! Forradalom!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2007. november 26., hétfő 21:28
Bocsánat fiúk, nem szeretném itt a nagy pesszimistát játszani, inkább tán a realistát. Komolyan gondoljátok, hogy néhány tucat első fellángolásból elküldött email vagy levél egy ekkora cégnek bármit is számít?

Tartok tőle, hogy nemigen fogja őket meghatni. Megy a kukába, és kész. Ha eddig kismillió okból nem jelentették meg, akkor nem ettől fogják, ha fogják.

Ettől persze, még miért ne lehetne mailezgetni, de én ezt nagyon, de nagyon feleslegesnek tartom.

0
2007. november 26., hétfő 21:26
Én is írtam neki, de inkább a saját szavaimmal. Én a digipackot nem erőltetem, hiszen akkor úgy lenne szép, ha mind a négy rész egyforma. Erre meg plána nincs sok esély.
Inkább a gyűjtődobozt javasoltam...
0
2007. november 26., hétfő 21:15
Azt még bele kellene írni, hogy olyan formában szeretnénk megvásárolni (a díszdobozt), mint az Alien-tetralógiát. Akár olyan áron is! Felőlem kiadhatnak belőle egy egyszerű, extrák nélküli verziót is, ebből mondjuk eladnak úgy háromezret; de ahogy a fémdobozos (és egyéb limitált kiadások) Transformers CSAK itteni eladásit /előrendeléseit nézem, tuti, hogy Xpress eladna úgy 2-3 ezret!
0
2007. november 26., hétfő 21:06
Nagyon nem nyúltam bele :)

"Tisztelt InterCom!

Mi, filmgyűjtők, nagyon örülnénk neki, ha végre megjelenhetne a Die Hard 3 Az élet mindig drága (Die Hard with Vengeance) c. film, valamint együttesen is megvásárolható legyen a 4 rész, melyre szerintem nem is kérdéses, lenne igény.
Kérjük, tegyenek eleget kérésünknek. Minket nem érdekelnek a jogi problémák és a film körüli ködösítés, mi eredményeket szeretnénk látni. Szeretnénk élvezni e filmet saját anyanyelvünkön is, eredeti szinkronnal és ennek megfelelő tálalással, lehetőleg digipack kiszerelésben.
A környékbeli országok már évek óta élvezhetik a filmet DVD-n, mi pedig nem, holott a film producere Andy Vajna.
Megköszönnénk, ha megjelenne!

Tisztelettel,
[név]"
0
2007. november 26., hétfő 20:50
Oxy, a javíts bele Te is a levélbe, amit jónak látsz, írd bele és tedd közzé itt. De lehet, hogy csinálok egy blogot neki és onnan mindenki kimásolhatja a sablonlevelet :)
0
2007. november 26., hétfő 20:45
én is küldtem  :)
0
2007. november 26., hétfő 20:32
Jó ötlet, én is mindjárt küldök levelet, egy kis változtatást azért javasolnék. Meg kellene említeni, hogy ne csak simán a 3. rész, de lehetőség szerint (mert igény lenne rá), együttes kiadásban is beszerezhető legyen a Die Hard-sorozat. Mindjárt rájuk szabadítom levelem : )
0
2007. november 26., hétfő 20:25
Na, én már elküldtem a levelet :) Küldjétek Ti is :) Minél többen külditek, annál jobban fognak ráeszmélni, hogy nem lehet halogatni a dolgot :)
0
2007. november 26., hétfő 20:08
Itt a minta, hogyan kell kiadni a Die Hard filmeket:
http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=285;5;-1;-1&sku=709258
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/795099
Biztosan lenne rá megfelelő mennyiségű vevő!
0
2007. november 26., hétfő 19:56
Én veled vagyok!
0
2007. november 26., hétfő 19:56

És ha nem nagy kérés,a levél(levelek)aljára írjátok oda azt is,hogy a James Belushi féle Szahara se lenne rossz ugyanilyen tálalásban(de legalább szinkronnal)

Tudom,hogy nem ide tartozik,de szerintem ennek is sokan örülnének...............
0
2007. november 26., hétfő 19:38
Remélem nem hiába bányásztam elő ezt a régi topikot!
Most már szeretnék elérni valamit ennek a filmnek az ügyében, de azt hiszem ez nem menne egyedül.
Ezért van szükség Rátok is, kedves filmbarátok! Szükségem lenne mindenkire, aki érdekelt ennek a filmnek a megjelenése kapcsán.
Éppen ezért megkérek MINDENKIT, tanulva Andy Dufrense módszeréből, hogy a következő levelet heti egyszer küldje el az InterCom címére (intercom@intercom.hu):

(Javított levél)

"Tisztelt InterCom!

Mi, filmgyűjtők, nagyon örülnénk neki, ha végre megjelenhetne a Die Hard 3 Az élet mindig drága (Die Hard with Vengeance) c. film.
Kérjük, tegyenek eleget kérésünknek. Minket nem érdekelnek a jogi problémák és a film körüli ködösítés, mi eredményeket szeretnénk látni. Szeretnénk élvezni e filmet saját anyanyelvünkön is, eredeti szinkronnal és ennek megfelelő tálalással, lehetőleg digipack kiszerelésben.
A környékbeli országok már évek óta élvezhetik a filmet DVD-n, mi pedig nem, holott a film producere Andy Vajna.
Megköszönnénk, ha megjelenne!

Tisztelettel,
[név]"

Továbbá, aki megengedheti magának és gyakran jár postára, küldje el ezt a levelet postán is legalább havonta egyszer a következő címre:

InterCom Nemzetközi Kulturális Szolgáltató zRt.

Budapest 1145, Bácskai u. 28-36.

Mozgalmat hirdetek a Die Hard 3-ért!
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, talán 6 éven belül lesz is belőle valami :) Legalábbis reméljük...

0
2007. november 26., hétfő 19:24
Ajánlom figyelmébe az InterComnak az alábbi kiadványokat:
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/788334
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/223102
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/794903
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/223106
0
2007. november 26., hétfő 0:18
Nyugi, már megvan a csere módja, csak kivárom a megfelelő alkalmat...
0
2007. november 25., vasárnap 20:35
Micsoda?!? Kötelességük egy - a vásárló számára - hibátlan példányt adni, ami természetesen karc és ujjlenyomat mentes. Ha csak a harmadik az, akkor így jártak. Ha tíz db. van a filmből és mindegyik olyan, akkor meg lóvé vissza és kész. Az InterCom-nak nem kell panaszlevél, elég, ha felhívod az illtékest és megbeszéled vele a cserét.
0