Csak dobják még mellé a negyedik részt és legyen egy szép, 8 lemezes, lapozgatós digipack:mint az új kiadású Alien-doboz! ;-)
0
2007. november 25., vasárnap 19:54
1763
tisztelt Intercom lehet-e már valamit tudni a 101 kiskutya márciusában megjelenő extra változatról? Ugye a szinkron a klasszikus lesz?
0
2007. november 25., vasárnap 10:31
16458
vasárnap reggeli optimizmus :)
0
2007. november 25., vasárnap 10:04
19955
soha
0
2007. november 25., vasárnap 2:38
403
Kérem szépen, mikor látunk ilyet majd a boltokban? Tessék már megoldani ezt az ici-pici problémát!
0
2007. november 23., péntek 12:52
1975
Valószínűleg az általad említett címek 2 lemezes változatai nem fogytak túl jól, ezért a kiadó a már feltett kérdésre azt válaszolta, hogy nem tervezik a filmek hazai megjelentetését.
A problémádra két megoldás létezik:
1. Vagy megrendeled külfoldről magyar vonatkozás nélkül, de ehhez kell némi nyelvtudás, hogy élvezhető legyen. 2. Megvásárálosz annyit a 2 lemezes változatokból (olyan 1000db/cím), ami után mát lehet, hogy elgondolkozik a kiadó, hogy van létjogosultsága a magyar piacon ennek a két extra kiadványnak.
Mivel a 2. pontot viccnek szántam kénytelen vagy kintről megrendelni, ha hozzá szeretnél jutni, de a King Kong-ot már tudtommal kint sem egyszerű beszerezni.
0
2007. november 23., péntek 10:41
14599
Jobb, ha erre nem mondok semmit, úgyis érik már, hogy felsorakozz (már csak néhai) Szent Varecza topiktárs mellé...
0
2007. november 23., péntek 10:21
866
Annak idején ,csak annyit mondtál ,hogy ezekről a filmekről lemaradtunk. Ezzel nekem nem sok mindent mondtál. Beképzelt seggfej !
0
2007. november 22., csütörtök 20:49
14599
Na ja, csak nem érti, pedig már milliószor elmondtuk...
0
2007. november 22., csütörtök 11:23
19955
nem jogiproblémák miatt nem adják ki őket,hanem nem lenne rá kereslet. biztos hogy nem fog megjelenni!
0
2007. november 22., csütörtök 10:27
866
Előfordulhat ,hogy jövőre az INTERCOM kiadja a bővített King Kong-ot vagy a Rendezői Mennyei királyságot? Vagy még a München-nél is nagyobb a jogi herce-hurca.
0
2007. október 26., péntek 22:04
13392
Ha csak én alakítanám a piaci folyamatokat, akkor azt mondom, ez így is van! A Best Hollywoodos Straight Story-s példát nézve az már durva, hogy egy 990.-es kiadvány fél éve és egy 990-es kiadvány jelenleg ilyen különbségekkel bír. Adják a butítottat olcsóbban, hogy választhassak, szeretném-e, hogy mozogjon benne a lemez, vagy sem.
Ugyanazok az igényeim, mint a teljesárú kiadványoknál. Nem nézem jó szemmel, hogy ugyanaz a kiadvány ugyanabban a minőségben fél évvel később harmad/negyedáron hozzáférhető, ahogy azt sem, hogy a már akciós, gyakorlatilag (eredeti formájában is) kockázat nélküli kiadvány további szándékos butítás áldozatául esik. És itt még arról sincs szó, mint a nagyoknál, hogy hoppá, elfogyott a kartontok, hanem direkt butításról beszélünk, ráadásul csak azért, hogy nagyobb legyen a haszon.
0
2007. október 26., péntek 21:42
2062
Nem akarok belepofázni, de akkor meg is oldottad a problémát.
0
2007. október 26., péntek 21:36
13392
Igazad van, ám hozzá kell nekem, ha most élőben beszélgetnénk, azt mondanám, ez inkább lófasz, ám mivel egy fórumon vagyunk, nem káromkodom. :)
Tehát már beszéltünk erről, hogy ez egy rendkívül rossz üzletpolitika - mellesleg nem a BuFi találta ki, hanem rákényszerül.
Vannak és lesznek is olyan kiadványok, amelyekért szintúgy rohanni fogok, és vannak/lesznek olyanok, ahol eszemben sincs.
0
2007. október 26., péntek 21:33
13392
Tök mindegy, itt is rendelhető lesz ennyiért.
0
2007. október 26., péntek 21:32
13392
Mármint a szomszédaink anyanyelve. Mielőtt valaki azt hinné, Polanskival osztom meg a lépcsőházam. :)
0
2007. október 26., péntek 21:32
882
Ezt hívják üzletpolitikának. Aki meg rohan egyből számítson erre...
0
2007. október 26., péntek 21:29
14599
Hol is láttad az In The Mouth Of Madness-t 950.-ért? :)))
0
2007. október 26., péntek 21:29
13392
Egy IC-s, FHE-s 990-es filmnek pont ilyennek kell lennie. A lengyel hang pedig nem szenny, hanem a szomszédunk anyanyelve. Legalább a nagyobb kiadók ne adják ugyanazt a minőséget kis idő múlva negyedáron, nem úgy, mint a függetlenek.
Nem csak Te, sokan jobban örülnének egy normál tokos Jerry Lee-nek, még többen egy normál tokos Jerry Lee-nek extra változatban, ám közülük a legtöbben nem volnának hajlandók 990.-nél többet áldozni egyik alternatívára sem.
0
2007. október 26., péntek 21:24
13392
A Budapest Filmmel kapcsolatban ma kicsit keserű szájízű tapasztalatom volt: Az őrület torkában, Mezsgye, Bőrpofa címek is már lesüllyedtek a 950-es kategóriába, pedig egy éve (a Mezsgyénél szerintem nincs fél éve) még büszkén adtam ki a teljes árat mindegyik kiadványért. Nem esett jól a dolog, mégis ők az egyetlen kiadó a hazai függetlenek közül, akiknél azt mondom, szívesen adom a pénzem egy-egy kiadványukra megjelenéskor, mert azért törekszenek a minőségre, és a rétegfilmekre, és így legalább én is hozzájárulok mindehhez egy-egy következő megjelenés kalkulálásánál.
0
2007. október 26., péntek 21:18
13392
Nem lepődök meg, véleményed nagyjából ez szokott lenni, legfeljebb a tárgy váltakozik olykor. :)
Az InterComnál még csak-csak megértem a dolgot, hisz ők nem csak egyszer veszik meg a film forgalmazási jogát, és szevasz, hanem tudtommal minden eladott példány után tejelniük kell. Ha pedig ilyen körülmények mellett csak tokot butítva éri meg ezeket a kiadványokat újra forgalomba hozni hazánkban, akkor még ha nem is leányálom, de érthető. Nem hiszem, hogy akár a A felejtés béréből, akár A körökből most hirtelen többezer példányt adnának most el változatlan minőségben, hisz évekig folyamatosan beszerezhető volt szinte mindegyik Universal-film. Előfordulhat, hogy a Dreamworks határozott a borítócseréről is (ha pedig nem, akkor az nem szép dolog).
Azonban indokolatlannak és gyomorforgatónak tartom a butítást olyan kiadvány esetében, melynek forgalmazója már rég megtermelte a nyereséget az adott címből, és a már egyébként is 990-es kiadványt tovább butítja, hogy még nagyobb legyen rajta a haszna: hisz tudja, mivel 1000 alatt adja, nem marad a nyakán. Ezek szerint most már arra is vigyáznunk kell, hogy a 990-es kiadványokat is időben vegyük meg, mert a következő adagban a slimtokba borítót sem raknak...
0
2007. október 26., péntek 20:49
3025
Ahogy mondod!
0
2007. október 26., péntek 20:38
882
Én is veled tartok ebben csak azt tenném még hozzaá, hogy a IC és az FHE sem belőlünk XPress-esekből él. A többi, átlag vevőnek pedig tök mindegy miben van és milyen a film. Szinkron legyen azt annyi. Bukni nem sőt inkább profitálni fognak. De ezt már párszor elmondtuk...:)
0
2007. október 26., péntek 20:32
3025
Ami kimaradt: Hozza ki az IC és az FHE a 990Ft-os fapados filmeket. Ez nem is lenne gond. Az IC ott b.szta el, hogy sz.ros slimben adja ki őket, az FHE meg ott, hogy nincs angol hang és nuku felirat, csak egy szenny lengyel hang a magyar mellett. Nagyon elcseszték a 990-eseket. KÁR ÉRTÜK! Van akinek nem számít a tok, de én jobban örülnék egy normál tokos Jerry Lee-nek. A menükről ne is beszéljünk, hulladék az összes. Én jobbat alkotok!
0
2007. október 26., péntek 20:28
3025
Az én véleményem erről az egészről: Az InterCom egy rakás sz.r kiadó lett. Ennyi! Én is csodálkoztam mikor megvettem 299Ft-ért a TransFormers mesét, ami egy minőségi DEJA tokban volt. A tok drágább mint maga film és mégis abban adják. Az InterCom magasról sz.rik a tok/borító tervekre és a makulátlan lemezekre az FHE meg a kép/hang minőségre. Nálam már csak egy kiadó a favorit, és az a Budapest Film. Sorra hozzák ki az igényes kiadásokat. Az lehet, hogy csúszik pár hetet a kiadása pl. a Remény Rabjainak, de mégis gyönyörű lesz és azt is vegyük figyelembe, hogy nem itthon készül a tokja. IC és az FHE nálam már elásta magát. A BuFi meg kilóméterekkel elhagyta minőségben ezt a két kiadót.